Sorma bende oyle cok unutup ani hareketler yaptim canim..ama iste Allah nasip ettiyse olucak etmediyse butun gun yatsakta degismeyecek sonuc...senin 9. gununse kanda cikar canim..kacinci gun embryosuydu?canım belirti olmuyor heralde ya bende kafayı yicem bazen adet olucak gibi oluyorum bazen hiç bişey yok unutuyorum bile geçende iş yerinde müşteri bekliyor die hızlıca koşturmaya başladım sonra farkedince çok kızdım kendime. Bugün 9. günüm üstelik artık bişeyler olması mı gerekir die düşünüyorum ama daha fazla dayanamayıp test yaptırcam sanırım bugün akşam
hiç ümitsizliğe kapılma hic bir belirtisi olmayan bir cok kişi hamileyim yazdı hatırlasa:)İcimde neler oluyor yaakasik agrilari bugun iyice azaldi tutunamadimi biri bile yoksa
canım çok sağolasın yaCanim bhcg 1500 olunca kese gorunurmus sende sanirim son yaptigin testten 10 gun sonra keseyi gorebilirsin...
benimde olmuyor bende cok korkuyorum batmalar olunca hafifliyorum acaba alakası varmı onu da bilmiyorum.İnşallah herşey cok güzel olurhepimiz için canım benimİcimde neler oluyor yaakasik agrilari bugun iyice azaldi tutunamadimi biri bile yoksa
Bebislere iyi bak.bulantiya tuzlu kraker iyi gelir canim hadi massallah, amin insallah hepimizbebisimizi sag salim kucaga alalimSecilkbak.bulantit: 37649015 .!.:Herkese merhaba,
ben birkaç gündür forumu takip edemez oldum. Umarım güzel haberler verenlerimiz olmuştur.
Ben cumartesi günü bebişlerimin keselerini gördüm :) Yarın da kısmetse kalp atışlarını duyacağız.
Bu süreçte de sabah bulantılarım başladı, ancak tüm gün devam ettiği de oluyor. Olsun, onlar için herşeye değer.
Hep dua ediyorum, umarım Allah tüm isteyenlere zamanı gelince bu mutluluğu yaşatsın.
Sevgiler.
benim adetebir hafta kala çıkardı şimdi yine çıktı ama büyük ihtimal progesteron hormonundan kaynaklanıyordur.Kizlar transferden sonra yuzunde sivilce cikan oldumu? Benim normalde yuzumde hic sivilce cikmazdi ama simdi 2-3 yane cikti neden acaba streste yokku ondan desem..ilaclarfan olabilirmi acaba igneler falan hormon iceriyorduya??
Canim benim bildigim tek yumurta icine 2 sperm girerse tek yumurta ikisi oluyor ve mikroenjeksiyondada 1 sperm enjekte ediyorlar yumurtaya...o yuzden oyle dedim srn arastir.istersen biraz..C candanote canım sen geçen gün icsi olanlarda tek yumurta ikizliği olmaz demişsin ya neden öyle dedin ? bi yerdemi okudun ? onun çok yöntemle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü zigot oluştuktan sonra iki eş parçaya ayrılıp iki bebek oluyor döllenmeden sonra olduğu için yöntemin etkileceğini düşünmüyorum ama sen öyle yazınca kafama takıldı. mesela bizim ailede genetik olarak tek yumurta ikizliğine yatkınlık var. ve ben ilk zamanlar iki embriyo konulur sonra üç tane olur diye korkuyordum.
benimde 20 kasım adet tarihim ondan sonra başlıycaz tedaviyeKızlar ben de varım,sanirim 13 kasım gibi adet olup,başlicam hayırlısiyla
inşallah kalp atışlarınıda duyarsın Allah tamamına erdirsin :)aminn... tüm geçmişlerimizi inşallah... ben 3 yıldır falan uğraşıyordum ama bu üzücü olaydan sonra daha fazla vakit kaybetmek istemedik. eylül ayında başladık normal tüp bebek hikayemize. çok şükür ilk seferde tuttu :) birde kalp atışlarını duyarsam tamam :)
Bence de hormonlardan olabilir. Benim son 3 aydir regl donemim 25 gunluk periodlarla oluyordu, yani 4 kasim beklenen regl tarihimdi. Ama dun akşam grcekten diger gunlere kiyasla siddetli kasik agrim vardi batmalar falan cok korktum. Ama simdi iyiyim azaldi kasik agrim. Acaba tutundu da mi agri oldu? Herseyi minnosa yorumlar olduk ama napalımbenim adetebir hafta kala çıkardı şimdi yine çıktı ama büyük ihtimal progesteron hormonundan kaynaklanıyordur.
yok canım öyle değil bir tane yumurta bir tane spermle döllenir. iki sperm giremez. yanlış kalmış hatırında. aslında bi ara umutlanmıştım bile acaba dedim bilimsel bir kanıtmı var diye ben ozaman hala 3 tane olmasında korkayım. demek kiCanim benim bildigim tek yumurta icine 2 sperm girerse tek yumurta ikisi oluyor ve mikroenjeksiyondada 1 sperm enjekte ediyorlar yumurtaya...o yuzden oyle dedim srn arastir.istersen biraz..
ne düşüğü ne oldu?Anladim canim. zor olacagini soyledilerde bu kadar olacagini tahmin etmemstim. benim degerlerim pazartesi gunu 26 lara dusmustu. pazara kadr sokulmesse doktoru ararrim. ama sokulurse iyi olur tabi. sicak dus yaparim. sicak tutarim artk kendmi sagol bilgilendirdgn icin. dedigin gibi bi an once adet olmayi bekliyoruz malesef. Rabbim beterinden sakinsin bizi ve sana da sifalr versin ins canim. ins bi an once gecer bu durumlar
Evet canim onu bende dusundum onunki ikiz gibi geldi banada :)yok canım öyle değil bir tane yumurta bir tane spermle döllenir. iki sperm giremez. yanlış kalmış hatırında. aslında bi ara umutlanmıştım bile acaba dedim bilimsel bir kanıtmı var diye ben ozaman hala 3 tane olmasında korkayım. demek kidevrim7779 arkadaşımızın ikizi olabilir
benimde 4 üz olabilir ozaman ama yok yaa %1 ihtmal gelip iki minnoşuda bulmaz ancak birini bulur oda 3üz olur benim babamın ikiz kardeşi varmış olmuş. babamın aynından bir amcam olacakmış. annemin ikizleri varmış bunlarda düşmüş gerçi bunlar tekmi çift yumrtamı bilmiyorum ama kendimden korkuyorum herşey Allahtan hayırlısı neyse o olsun.cycas ben yanlis biliyormusum canim dogrusu buymus...
Tek yumurta ikizi nasil olur?
Bütün gebeliklerin yaklaşık yüzde biri ikiz gebeliktir. Bütün ikiz gebeliklerin üçte biri tek yumurta ikizidir. Tek yumurta ikizleri (monozigotik ikizler, identical) aynen tekiz gebeliklerde olduğu gibi anneden gelen bir yumurta ve babadan gelen bir sperm ile oluşurlar. Sperm ve yummurta birleşirler ve döllenme meydana gelir, bir tane döllenmiş yumurta (zigot) oluşur. Mono: bir zigot: döllenmiş yumurta anlamındadır, bu nedenle monozigotik denir. Buraya kadar herşey tekiz gebeliklerde olduğu gibidir. Döllenmeden belli bir süre sonra döllenmiş yumurta ikiye ayrılır ve ayrı iki embriyo gelişmesi başlar, bu bölünme ikiz gebeliğe neden olur.
Bu durumda benimde dorduz olma ihtimali var cunku bizim ailedede genetik ikizlik..birde bana iki tane embriyo kondu...
benimde sol tarafımda bir batma hissi vardı.ben son 3 aydır regl olmamak için 28 güne bir iğne oluyordum iğneden sonrada lekelenmelerim oluyordu bugünde tam o lekelenmelerin olması gereken gün ama şükür birşey yok. sen testini pazartesimi yapacaksın canım?Bence de hormonlardan olabilir. Benim son 3 aydir regl donemim 25 gunluk periodlarla oluyordu, yani 4 kasim beklenen regl tarihimdi. Ama dun akşam grcekten diger gunlere kiyasla siddetli kasik agrim vardi batmalar falan cok korktum. Ama simdi iyiyim azaldi kasik agrim. Acaba tutundu da mi agri oldu? Herseyi minnosa yorumlar olduk ama napalım
Pazar , pazartesi sali esime kalsa cumartesi hastane yakın yaa hergun gider yaptiririz diyo. Icine doguyor sanirim. Olacak diyip duruyor. Bu nedenle de test icin sabirsizbenimde sol tarafımda bir batma hissi vardı.ben son 3 aydır regl olmamak için 28 güne bir iğne oluyordum iğneden sonrada lekelenmelerim oluyordu bugünde tam o lekelenmelerin olması gereken gün ama şükür birşey yok. sen testini pazartesimi yapacaksın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?