Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım ne yaptın senle aynıyız :)
Biraz once kan verdim canim tekrar.329.1 eyukselmis.doktorum cok iyi dedi.iki katina yakin artmis dedi.cmt.tekrar verecegim..insallah kalp atisini da duyariz canim.hala tam olarak kaptirmiyorum kendimi.seninde karninda sanci oluyor mu.bir an agri saplaniyor karnima belime sende de oluyor mu?

sonuçları pozitif olan arkadaşlar.ara ara olmayacak gibi düşüncelere kapıldığınız oldumu.benim test günüm yaklaştıkça olmayacak gibi düşüncelere kapılıyorum.ara ara gözlerim doluyor.sanki içimde yokmuş gibi hissediyorum sonra saçmalama diyorum kendime.

Canim benim de oldu oyle inanma o hisse.hatta tel.de test sonucumu beklerken 0.1 duyacagimi bekliyordum.insallah guzel haberlerini bekliyoruz.

Arkadaslar slm tahlil sonuclarımı aldım ama biraz üzgünüm yani aslında ne olup bittiğini bilmiyorum Dr da ulaşamadım ne olur bilgisi olan bana yardım edebilirmi ? WBC , Mpv ve anti rubella igg (pozitif) değerlerim COK minnacik yüksek çıktı şimdi bu durum COK mü kötü

Kasiginda batmasi sancisi olanlar olumsuz dusunmeyin.bende de olmustu ve hala daha oluyor.belirtisi olabilir.belirti yasamayanlar da herkes illa belirti yasamiyor.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Anladigim kadariyla sadece tasiyicisisin.bu asi olma yoluyla da olabilir.cunku bende de pozitif.ama asidan dolayi.rubella kizamikcik oluyor.tasiyici olman da cok iyi birsey.hamileyken kapmak cok tehlikeli cunku.

Kasiginda batmasi sancisi olanlar olumsuz dusunmeyin.bende de olmustu ve hala daha oluyor.belirtisi olabilir.belirti yasamayanlar da herkes illa belirti yasamiyor.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Benim dune kadar birsey yoktu ama aksam sancim artti . Kasiklarim falan baya hissettim . Regl olcam sandim cok sukur birsey yok. İnşaallah minnosum tutunmustur annesine

Anladigim kadariyla sadece tasiyicisisin.bu asi olma yoluyla da olabilir.cunku bende de pozitif.ama asidan dolayi.rubella kizamikcik oluyor.tasiyici olman da cok iyi birsey.hamileyken kapmak cok tehlikeli cunku.
Ohhh Allah razı olsun valla rahatlatdın beni peki WBC ve MPV degerleri hakkında bilgin varmi (ne olur olsunnnn) o kadar kafayı yedim ki nerdeyse yanlış nefes alıyorum acaba o engel olabilirmi falan diye düşünüyorum.

canımbenimde anti rubella pozitif çıkmıştı.doktorum daha önceden kızamıkçık falan geçirmişsin dedi.kotu bişey değil yani.hamilelikte bu tur hastalığı geçirmeyeceksin

Ohhh Allah razı olsun valla rahatlatdın beni peki WBC ve MPV degerleri hakkında bilgin varmi (ne olur olsunnnn) o kadar kafayı yedim ki nerdeyse yanlış nefes alıyorum acaba o engel olabilirmi falan diye düşünüyorum.

Onlari bilmiyorum ama onlem amacli bir suru seye bakiyorlar.bir arastirayim birsey bulursam yazarim.

canımbenimde anti rubella pozitif çıkmıştı.doktorum daha önceden kızamıkçık falan geçirmişsin dedi.kotu bişey değil yani.hamilelikte bu tur hastalığı geçirmeyeceksin
COK teşekkür ederim icime su serptiniz peki WBC ve MPV degerleri hakkında bir bilgin varmi internettende araştırıyorum ama sonuc alamadım

Wbc beyaz kan hucresiymis
Mpv kan trombositleriyle ilgiliymis.onemli birsey olsa doktorun konusurdu.ufak tefek seyler kanla ilgili bende de cikmisti kafani takma.

bende cumartesi verecem test.tatlım seninki ikiz gibi hadi hayırlısı.3 günde bir mi veriyorsun ben iki gün arayla verdim şimdi üç gün arayla olacak.Rabbim nasip edecek hayırlısıyla hepimize inşallah.yok bende sadece kasıklarda ağrı var bazen sağda bazen sol da hele aksam yatarken enteresan belki psikolojiktir ama hangi yanıma dönsem o kasıgım ağrıyor sancı ve kramp eğildiğimde lavaboda oluyor sıkamıyorum kendimi.ayy baya ayrıntılı yazdım işte öyle canım

COK teşekkür ederim icime su serptiniz peki WBC ve MPV degerleri hakkında bir bilgin varmi internettende araştırıyorum ama sonuc alamadım
ben yardımcı olayım canım wbc beyaz kan hücreleri yani lökositler yüksekmi ? enefkesiyon durumunda yükselir ? düşükm ne kadar düşük olduğuna bağlı eğer 3-4 gibi bir değerse çok önemli değil ama dahadüşükse ciddi bir problem olabilir. yüksekliğide eğer 10-12 falansa sıkıntı yapma 15 ten büyükse enfeksiyon şiddeti artıyor demektir. mpv çok önemli birşey değil kırmızı kan hücrelerinin hacmi ile ilgili birşey diğer herşeyin normalse o önemli değil. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…