Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

hmm rubelle ıgg de küçükken kızamık geçirmiş olduğun yada aşın olduğu için pozitifçıkmış için rahat olsun bu kadar minicik şeylerden stres yapma sakin ol..

Kasiginda batmasi sancisi olanlar olumsuz dusunmeyin.bende de olmustu ve hala daha oluyor.belirtisi olabilir.belirti yasamayanlar da herkes illa belirti yasamiyor.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
içimi rahatlattı bu mesaj gerçi bugün neredeyse yok gibi sancım dün çok vardı. sol tarafımda batma şeklinde sancı bugün yok.

Sonucumu almama daha 1 hafta var ama bende o hislerdeyim bugun nedense...sanki olmamis gibi hissediyorum..senin kacinci gunun bugun?

Cevabını okuyunca güldüm durumuma 10.8 sonucum.diyorum ya herseyden nem kapıyorum.tekrar tekrar teşekkür ederim.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN BU MÜBAREK GÜNLERDE.

Bence hiç geçikmeyin canim

Canim bende iki gune bir veriyorum haftaya belki kese gorunebilirmis.cok heyecanliyim.benim genelde aksamlari oluyor agrim niyeyse.ve aynen bazen sag bazen sol kasigima bazende tam ortada ultrasonu koyduklari yerde adet sancisi gibi ama daha siddetlisi oluyor.herkes merak ve heyecan icinde o yuzden birsuru konusacak sey oluyor canim.ben bazen bayiltmayayim diyorum kisa kesiyorum.bu da kisa kesilmis hali yani:)

okadarda olsun bence konuşlaım bol bol arkadaşım :) :) bunları yaşamakta harika Rabbim devamını daim etsin tüm arkadaşlara inşallah..amin

canım benim kafam karıştı ben şöyle diyeyim 3 kasım 9.günümdü yaptırdım.birde dün yaptırdım 11.gün.sen bugun yapınca ondan karıştırdım 3 gün arayla yaptın sandım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…