hmm rubelle ıgg de küçükken kızamık geçirmiş olduğun yada aşın olduğu için pozitifçıkmış için rahat olsun bu kadar minicik şeylerden stres yapma sakin ol..Arkadaslar slm tahlil sonuclarımı aldım ama biraz üzgünüm yani aslında ne olup bittiğini bilmiyorum Dr da ulaşamadım ne olur bilgisi olan bana yardım edebilirmi ? WBC , Mpv ve anti rubella igg (pozitif) değerlerim COK minnacik yüksek çıktı şimdi bu durum COK mü kötü
içimi rahatlattı bu mesaj gerçi bugün neredeyse yok gibi sancım dün çok vardı. sol tarafımda batma şeklinde sancı bugün yok.Kasiginda batmasi sancisi olanlar olumsuz dusunmeyin.bende de olmustu ve hala daha oluyor.belirtisi olabilir.belirti yasamayanlar da herkes illa belirti yasamiyor.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
hadi inşallah aminnn Rabbim gösterir nasip eder...Evet canim 1500 de kese gorulurmus 5000 civari da kalp atisi duyulurmus.
benimde ilk ve son ölçüldüğünde o kalınlıktaydı transfer için hangi günü verdiler canım? hadi hayırlısı olsun.kızlar endomet. kalınlığı 10mm.:)
kuzum pazar günü transfer :)benimde ilk ve son ölçüldüğünde o kalınlıktaydı transfer için hangi günü verdiler canım? hadi hayırlısı olsun.
hadi bakalım sende bekleyenler kervanına katılıyorsun canım gözün aydın kaç embriyo transfer edilecek kaçıncı gün embriyosu olacak?kuzum pazar günü transfer :)
Sonucumu almama daha 1 hafta var ama bende o hislerdeyim bugun nedense...sanki olmamis gibi hissediyorum..senin kacinci gunun bugun?sonuçları pozitif olan arkadaşlar.ara ara olmayacak gibi düşüncelere kapıldığınız oldumu.benim test günüm yaklaştıkça olmayacak gibi düşüncelere kapılıyorum.ara ara gözlerim doluyor.sanki içimde yokmuş gibi hissediyorum sonra saçmalama diyorum kendime.
canım sen idrar testini ne zaman yapacaksın?Sonucumu almama daha 1 hafta var ama bende o hislerdeyim bugun nedense...sanki olmamis gibi hissediyorum..senin kacinci gunun bugun?
Bilmiyorum canim kararsizim ben daha almadim zaten...sen ne zaman yapicaksin?canım sen idrar testini ne zaman yapacaksın?
Cevabını okuyunca güldüm durumuma 10.8 sonucum.diyorum ya herseyden nem kapıyorum.tekrar tekrar teşekkür ederim.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN BU MÜBAREK GÜNLERDE.ben yardımcı olayım canım wbc beyaz kan hücreleri yani lökositler yüksekmi ? enefkesiyon durumunda yükselir ? düşükm ne kadar düşük olduğuna bağlı eğer 3-4 gibi bir değerse çok önemli değil ama dahadüşükse ciddi bir problem olabilir. yüksekliğide eğer 10-12 falansa sıkıntı yapma 15 ten büyükse enfeksiyon şiddeti artıyor demektir. mpv çok önemli birşey değil kırmızı kan hücrelerinin hacmi ile ilgili birşey diğer herşeyin normalse o önemli değil. umarım yardımcı olabilmişimdir.
onları bilmiyorum ama takılma bunlara.için rahat olsun.COK teşekkür ederim icime su serptiniz peki WBC ve MPV degerleri hakkında bir bilgin varmi internettende araştırıyorum ama sonuc alamadım
Bence hiç geçikmeyin canimKafam öyle karışık ki ben üniversitede okuyorum 3. Sınıf ama okulum çok yoğun değil yaşım 27 eşim 32 eşim illaki yaza diye tutturuyor ben bu çocuk sevgisi ve isteğînden biran önce başlamak istiyorum (bakcak kimsemiz var bu arada)çok mu acele ediyorum ama bırda bi çok insan keşke daha erken başlasaydık diyor? Birde ilk seferde tutacağınında garantisi yok çok yakın arkadaşım 4 defa denedi ve hala pozitifi görmedi onund erkek infertilitesi. Çok konuştum kusura bakmayın kafam allak bullak?
bana kalsa her gün yaparımda eşim kızıyoBilmiyorum canim kararsizim ben daha almadim zaten...sen ne zaman yapicaksin?
transfer gununu sayarsak 7. Günüm saymazsak 6. Günüm canım.Sonucumu almama daha 1 hafta var ama bende o hislerdeyim bugun nedense...sanki olmamis gibi hissediyorum..senin kacinci gunun bugun?
Yapma o zaman canim kan testinde ogrenirsiniz..bana kalsa her gün yaparımda eşim kızıyo
Benimde 5. Gunum canim..transfer gunu sayilmiyir..peki kacinci gun embryosuydu birde kan testini ne zaman yapacaksin?transfer gununu sayarsak 7. Günüm saymazsak 6. Günüm canım.
bende cumartesi verecem test.tatlım seninki ikiz gibi hadi hayırlısı.3 günde bir mi veriyorsun ben iki gün arayla verdim şimdi üç gün arayla olacak.Rabbim nasip edecek hayırlısıyla hepimize inşallah.yok bende sadece kasıklarda ağrı var bazen sağda bazen sol da hele aksam yatarken enteresan belki psikolojiktir ama hangi yanıma dönsem o kasıgım ağrıyor sancı ve kramp eğildiğimde lavaboda oluyor sıkamıyorum kendimi.ayy baya ayrıntılı yazdım işte öyle canım
3. Gün embriyosuydu.2 tane transfer ettiler.ayın 11 i test günüm.seninki kaçıncı gün embriyosuyduBenimde 5. Gunum canim..transfer gunu sayilmiyir..peki kacinci gun embryosuydu birde kan testini ne zaman yapacaksin?
okadarda olsun bence konuşlaım bol bol arkadaşım :) :) bunları yaşamakta harika Rabbim devamını daim etsin tüm arkadaşlara inşallah..aminCanim bende iki gune bir veriyorum haftaya belki kese gorunebilirmis.cok heyecanliyim.benim genelde aksamlari oluyor agrim niyeyse.ve aynen bazen sag bazen sol kasigima bazende tam ortada ultrasonu koyduklari yerde adet sancisi gibi ama daha siddetlisi oluyor.herkes merak ve heyecan icinde o yuzden birsuru konusacak sey oluyor canim.ben bazen bayiltmayayim diyorum kisa kesiyorum.bu da kisa kesilmis hali yani:)
canım benim kafam karıştı ben şöyle diyeyim 3 kasım 9.günümdü yaptırdım.birde dün yaptırdım 11.gün.sen bugun yapınca ondan karıştırdım 3 gün arayla yaptın sandım :))Biraz once kan verdim canim tekrar.329.1 eyukselmis.doktorum cok iyi dedi.iki katina yakin artmis dedi.cmt.tekrar verecegim..insallah kalp atisini da duyariz canim.hala tam olarak kaptirmiyorum kendimi.seninde karninda sanci oluyor mu.bir an agri saplaniyor karnima belime sende de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?