canım crinone jeli günde kaç defa kullandın.bide bunun haricinde başka bişey kullandınmıCanim bende iki gune bir veriyorum haftaya belki kese gorunebilirmis.cok heyecanliyim.benim genelde aksamlari oluyor agrim niyeyse.ve aynen bazen sag bazen sol kasigima bazende tam ortada ultrasonu koyduklari yerde adet sancisi gibi ama daha siddetlisi oluyor.herkes merak ve heyecan icinde o yuzden birsuru konusacak sey oluyor canim.ben bazen bayiltmayayim diyorum kisa kesiyorum.bu da kisa kesilmis hali yani:)
benimki 2. gun embriyosuydu canim banada 2 tane transfer ettiler ,benim test gunumde 13 unde...3. Gün embriyosuydu.2 tane transfer ettiler.ayın 11 i test günüm.seninki kaçıncı gün embriyosuydu
inşallah pozitif haberleri veririz birbirimizebenimki 2. gun embriyosuydu canim banada 2 tane transfer ettiler ,benim test gunumde 13 unde...
canim seninki 11 kasim olmaliydi aslinda sen erken yaptirabilirsin tabi istersen...kızlar 3. gün ile 5. gün embriyo transfer sonuçları arasında iki gün fark eder mi?yani ayın 1 inde ikisine de transfer yapılmış. Ama ikisinin de test günü 13 kasım mı olur?bana 5. gün transferi yapıldı.yani 11 kasımda belli olur diye düşünüyorum . Sizce??
canım benim yaptırdığım merkezde fark etmiyor.kaçıncı gün transfer edilmiş olursa olsun test gününü aynı yaptırıyorkızlar 3. gün ile 5. gün embriyo transfer sonuçları arasında iki gün fark eder mi?yani ayın 1 inde ikisine de transfer yapılmış. Ama ikisinin de test günü 13 kasım mı olur?bana 5. gün transferi yapıldı.yani 11 kasımda belli olur diye düşünüyorum . Sizce??
vala eşime kalsa pazar kesin yaptıralım diyor:) bakalım artık haftasonu geldiğinde bize hergun test günleri olcak sanırımcanim seninki 11 kasim olmaliydi aslinda sen erken yaptirabilirsin tabi istersen...
canım crinone jeli günde kaç defa kullandın.bide bunun haricinde başka bişey kullandınmı
arkadaşalr progestan iğne beni yedi bitirdi ağrısından gece parol içiyorum (zarar verirmi)sıcak su torbasıyla sabaha kadar masaj yapıyorum.hep abse olmuş hareket edemiyorum zorlanıyorumdoktor olmazsa değiştiririz diyor ama keseyi görünceye kadar dayanabilsem....çalışıyorum crinone jel nasıl kullanılıyor ii mi engellermi gün içinde yine kafamda sorular...
Merhblar canm benimde 3.gun embryosu banada 2tane bebismi koydular 12snde benimde ayyhhhh cokk heycanli canm önce BN sonra sen ogrenceksn hadi inşallah ikiz olsun aminn:-5benimki 2. gun embriyosuydu canim banada 2 tane transfer ettiler ,benim test gunumde 13 unde...
. Bende. Ayni ilaci kullanıyorum ddoktorun gece yap yat dedi zaten akmazmis ama daha iyi olur dedi bilginizeGecmis olsun canim.crinone jeli kullaniyorum ben memnunum.sadece illa sabah mi kullaniliyor bilmiyorum ama bana sabah demislerdi.ilk uyguladiginda biraz yatman gerekiyor.ya sabah biraz erken uyanip kullanip sonra da kalkacagin saatte isini bitirmis olacaksin yada aksam kullanacaksin.ama dedigim gibi sabah mi illa gerekiyir uygulanmasi onu sor istersen doktoruna.
Amin canmm insallah...senin ne zamn belli olcak
bilmiyorum ama ağrım cok değil senin kaçıncı deneme benim 4 geçen seferde böyleydi tutmadıAğrı olması bir belirti mi acaba. Benim ağrıları da çok hafif ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?