Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım crinone jeli günde kaç defa kullandın.bide bunun haricinde başka bişey kullandınmı

arkadaşalr progestan iğne beni yedi bitirdi ağrısından gece parol içiyorum (zarar verirmi)sıcak su torbasıyla sabaha kadar masaj yapıyorum.hep abse olmuş hareket edemiyorum zorlanıyorum doktor olmazsa değiştiririz diyor ama keseyi görünceye kadar dayanabilsem....çalışıyorum crinone jel nasıl kullanılıyor ii mi engellermi gün içinde yine kafamda sorular...

kızlar 3. gün ile 5. gün embriyo transfer sonuçları arasında iki gün fark eder mi?yani ayın 1 inde ikisine de transfer yapılmış. Ama ikisinin de test günü 13 kasım mı olur?bana 5. gün transferi yapıldı.yani 11 kasımda belli olur diye düşünüyorum . Sizce??

canim seninki 11 kasim olmaliydi aslinda sen erken yaptirabilirsin tabi istersen...

canım benim yaptırdığım merkezde fark etmiyor.kaçıncı gün transfer edilmiş olursa olsun test gününü aynı yaptırıyor

Daha bes gun oldu degil mi C candanote ? Diyorum ki bi isaret ver bana bedenim ama nafile :) Heyecanı bile bu kadar güzelse pozitifi alırsam nasıl hissederim tahmin bile edemiyorum. Her sey güzel olsun kızlar hepimiz için. Yoldaş olduk birbirimize bu süreçte. Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim.

Gecmis olsun canim.crinone jeli kullaniyorum ben memnunum.sadece illa sabah mi kullaniliyor bilmiyorum ama bana sabah demislerdi.ilk uyguladiginda biraz yatman gerekiyor.ya sabah biraz erken uyanip kullanip sonra da kalkacagin saatte isini bitirmis olacaksin yada aksam kullanacaksin.ama dedigim gibi sabah mi illa gerekiyir uygulanmasi onu sor istersen doktoruna.

. Bende. Ayni ilaci kullanıyorum ddoktorun gece yap yat dedi zaten akmazmis ama daha iyi olur dedi bilginize

Amin canmm insallah...senin ne zamn belli olcak

arkadaşlar merahaba benımde bu ay 18 i falan adet günüm eğer adet olursam tedavıye başlayacağım transferde 3. gün ü 5. gün embrşyosumu olacagına doktormu karar verıyor yoksa bızım istegımıze göremı benım eşimde varıkosel var 1.5 yıldır olmuyo cocuk 1 aşılama olumsuz sonuclandı onun harıcınde benım degerlerım gayet ıyı ilk defa tüp bebek yaptırcagız ve endişelenıyorum..

bu arada çalışıyorum bu yumurta toplama işlemi zor bir işlem mi izin almak gerekecek mı transferden sonra kaç gün dinlenip çalışmak gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…