canım sen o iğneyi hergün mü yaptırıyorsun ben 5 güne bir yaptırıyorum prolutan değilmi iğnen ? o zaten depo bir iğne hergün yapılmaya gerek varmı ki? en kötü ihtimalle 3 güne bir yapılmalı. ilginç?arkadaşalr progestan iğne beni yedi bitirdi ağrısından gece parol içiyorum (zarar verirmi)sıcak su torbasıyla sabaha kadar masaj yapıyorum.hep abse olmuş hareket edemiyorum zorlanıyorumdoktor olmazsa değiştiririz diyor ama keseyi görünceye kadar dayanabilsem....çalışıyorum crinone jel nasıl kullanılıyor ii mi engellermi gün içinde yine kafamda sorular...
canım normalde 5 gün embriyo sonucu 10. gün 3. gün embriyo sonucu 12. gün bakılması isteniyor. sanırım sana biraz geç tarihe vermişlerdi. ama sen 10 gün yaptırabilirsin emin ol sonucun neyse o gün belli olur. normal bir silkulsta hamile kalmış olsan 14. gün test yapıyorsun ee zaten senin embriyo gelişmesi için 5 gün dışarıda bekletildi 14. güne tamalanması için 9 güne ihtimaç var hadi 10 gün olsun diyeliim 10. gün idealdir.kızlar 3. gün ile 5. gün embriyo transfer sonuçları arasında iki gün fark eder mi?yani ayın 1 inde ikisine de transfer yapılmış. Ama ikisinin de test günü 13 kasım mı olur?bana 5. gün transferi yapıldı.yani 11 kasımda belli olur diye düşünüyorum . Sizce??
3 yada 5. gün daha çok embriyoların sayısı ve kalitesiyle ilgili eğer ellerinde 3 embriyo varsa 5. güne götürmezler. 6 dan fazla varsa 5. güne götürebilirler. birde merkezin prensipleri ile alaklıda biraz.arkadaşlar merahaba benımde bu ay 18 i falan adet günüm eğer adet olursam tedavıye başlayacağım transferde 3. gün ü 5. gün embrşyosumu olacagına doktormu karar verıyor yoksa bızım istegımıze göremı benım eşimde varıkosel var 1.5 yıldır olmuyo cocuk 1 aşılama olumsuz sonuclandı onun harıcınde benım degerlerım gayet ıyı ilk defa tüp bebek yaptırcagız ve endişelenıyorum..
banada oyle geliyor vallavala eşime kalsa pazar kesin yaptıralım diyor:) bakalım artık haftasonu geldiğinde bize hergun test günleri olcak sanırım
evet canim bugun 5. gun :) amin caniiimmm insallah ayni ayin anneleride oluruz
3 yada 5. gün daha çok embriyoların sayısı ve kalitesiyle ilgili eğer ellerinde 3 embriyo varsa 5. güne götürmezler. 6 dan fazla varsa 5. güne götürebilirler. birde merkezin prensipleri ile alaklıda biraz.
yumurta toplama günü için bir günlük izin alman gerekecek o gün anestezi alıyorsun çünkü çok basit bir işlem uyuyorsun ve uyanıyorsun o kadar.
Insallah canım.evet canim bugun 5. gun :) amin caniiimmm insallah ayni ayin anneleride oluruz
ama ben bu ilaçları bir haftadan fazla süredir kullanıyorum neden bugün başlayıp beni heyecanlandırıyor yaaevet var canim ama ilaclardanmis o...
ama ben bu ilaçları bir haftadan fazla süredir kullanıyorum neden bugün başlayıp beni heyecanlandırıyor yaa
bende batma yok oturunca agriyor...canım beim göğssümde o kadar hassasiyet yok. ama kasıklarımdaki batmalar devam ediyor.
benim dün kasıklarımda batmalar çoktu dün biraz fala hareket etmiştim bugün tembel tembel pinekliyorum o yüzden kasık ağrılarım varsada hissetmiyorum. ama karnımın içinde hafif ağrılar varcanım beim göğssümde o kadar hassasiyet yok. ama kasıklarımdaki batmalar devam ediyor.
karnim çok sis benimde yaa niyeki acababenim dün kasıklarımda batmalar çoktu dün biraz fala hareket etmiştim bugün tembel tembel pinekliyorum o yüzden kasık ağrılarım varsada hissetmiyorum. ama karnımın içinde hafif ağrılar var
ben yordumda ne oldu bak ilçtan dedin hayallerim suya düştü banane yaaaabenim var birkac gundur hic ona yormamistim heyecanlandim simdi bak
Zor bi işlem değil. Ayıldıktan sonra hafif kasık ağrısı oluyor sadece. Anestezli yapılıdığı için sersem gibi oluyosun sadece..O gün işe gidemiyebilirsin. Ama ben bu sefer eğer erken saatte yapılırsa öğleden sonra işe gitmeyi bile düşünüyorum.bu arada çalışıyorum bu yumurta toplama işlemi zor bir işlem mi izin almak gerekecek mı transferden sonra kaç gün dinlenip çalışmak gerekıyor
ilaçlardandır ialçlardankarnim çok sis benimde yaa niyeki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?