Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım sen o iğneyi hergün mü yaptırıyorsun ben 5 güne bir yaptırıyorum prolutan değilmi iğnen ? o zaten depo bir iğne hergün yapılmaya gerek varmı ki? en kötü ihtimalle 3 güne bir yapılmalı. ilginç?

canım normalde 5 gün embriyo sonucu 10. gün 3. gün embriyo sonucu 12. gün bakılması isteniyor. sanırım sana biraz geç tarihe vermişlerdi. ama sen 10 gün yaptırabilirsin emin ol sonucun neyse o gün belli olur. normal bir silkulsta hamile kalmış olsan 14. gün test yapıyorsun ee zaten senin embriyo gelişmesi için 5 gün dışarıda bekletildi 14. güne tamalanması için 9 güne ihtimaç var hadi 10 gün olsun diyeliim 10. gün idealdir.

3 yada 5. gün daha çok embriyoların sayısı ve kalitesiyle ilgili eğer ellerinde 3 embriyo varsa 5. güne götürmezler. 6 dan fazla varsa 5. güne götürebilirler. birde merkezin prensipleri ile alaklıda biraz.
yumurta toplama günü için bir günlük izin alman gerekecek o gün anestezi alıyorsun çünkü çok basit bir işlem uyuyorsun ve uyanıyorsun o kadar.

evet canim bugun 5. gun :) amin caniiimmm insallah ayni ayin anneleride oluruz

çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için umarım çok yumurta cok embrıyo olur ve tutunur rabbım hasretımızı dindirsin forumda olumlu sonucları okudukca banada ümit oluyor

canım beim göğssümde o kadar hassasiyet yok. ama kasıklarımdaki batmalar devam ediyor.
benim dün kasıklarımda batmalar çoktu dün biraz fala hareket etmiştim bugün tembel tembel pinekliyorum o yüzden kasık ağrılarım varsada hissetmiyorum. ama karnımın içinde hafif ağrılar var

benim dün kasıklarımda batmalar çoktu dün biraz fala hareket etmiştim bugün tembel tembel pinekliyorum o yüzden kasık ağrılarım varsada hissetmiyorum. ama karnımın içinde hafif ağrılar var
karnim çok sis benimde yaa niyeki acaba

bu arada çalışıyorum bu yumurta toplama işlemi zor bir işlem mi izin almak gerekecek mı transferden sonra kaç gün dinlenip çalışmak gerekıyor
Zor bi işlem değil. Ayıldıktan sonra hafif kasık ağrısı oluyor sadece. Anestezli yapılıdığı için sersem gibi oluyosun sadece..O gün işe gidemiyebilirsin. Ama ben bu sefer eğer erken saatte yapılırsa öğleden sonra işe gitmeyi bile düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…