Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

ellerine sağlık canim çok güzel olmuş.. benim de 2.tüp bebek denemesi olacak aslında bariz bir sebebimiz yok,hızımız düşük doktor onu bir sebep olarak görmüyorum diyo o yüzden sebepsiz infertilite yazabilirsin. şu an doğum kontrol ilacı kullanıyorum 5 ekimde bitecek mhtemelen 8 ekim gibi adet görürüm ve ilaçlara başlarım :)
 
günaydın arkadaşlar..bu günün yüzü hürmetine Rabbim duysun sesimizi.
tablo da güzel fikir.benim ilk tüp bebek denemem.tranferim ertelendi ekimde adet olduktan sonra gidecem dondurulmuşla Allah izin verirse .yani transfer bekliyorum.varikosel onun için başvurduk tüp bebeğeama tüp bebekte bir sprem biler yeter dediler döllenme cok az oldu yani kafam allak bullak.
 

Canım benim eşimde 6 ay önce varikoselden ameliyat oldu. Sayısı 44 milyondan 2 milyona düştü. ama sağlıklı olanlar yeterli dedi doktor. Çok şükür 9 tane embriyo oluştu. Bizim de moralimiz çok bozuldu ama doktor sonuçta bir tane yeterli dedi sakinleştirdi bizi ve olumlu düşününce sonucu da olumlu etkiledi.
Allah 'a havale edelim.Hayırlısını versin.
 
merhaba canım.geçmiş olsun.canım ameliyattan sonra mı düştü sayısı doğrumu anladım canım
 
 
merhaba canım.geçmiş olsun.canım ameliyattan sonra mı düştü sayısı doğrumu anladım canım
Evet bizde anlamadık nedenini düştü ama yeni yeni artmaya başlamış . Hiç değilse morfoloji düzeldi . Ama doktorum ameliyatın olmaması taraftarıydı tabi ameliyattan sonra kendisine gelmiştik. Öncesinde gidebilseydik olmazdı kesin.
Eşim çok üzüldü bir o kadar domates suları vitamınler ilaçlar , kürler... hiç biri oyle abartılan kadar etkilemedi. Neyseki sonuç umut verici 9 tane buz bebişimiz var çok şükür.
 
Allahım sana bağışlasın canım.bizim sayı düşük 15 milyondu.hareketlilk düşüktü.yumurta rezevemde iyiydi nilmiyorum artık canım.buarada eşim enson semen testi verdiğinde 18 milyondu keçiboynuzu sayesinde ve yerfıstığı çok sasirdım etkisi gösterdi
 
günaydın hanımlar.
tabloya beni de ekleyin her ne kadar henüz belli olmasa da her şey değişebilir :)

henüz teşhis konmadı dosya evraklarımızın tamamlanmasını bekliyoruz. demir eksikliği için ve hipotiroid için ilaç kullanıyorum. onlar bitince belli olacak 20 günüm var. ilk denememiz olacak.

doktor bize de varikosel ameliyatı olun sperm sayınız az dedi. 17 milyondu. sonra başka 2 dr a gittik eğer ağrı sızı yoksa sakın olmayın bu ameliyat sonrası düşüş de olabiliyor dedi. her şeyler bitsin o zaman olursunuz dedi. o yüzden dr lar fazla önermiyor ameliyatı.
 
benim eşimde ynı ve ağrısı yok.tülp bebek olmazsa ameliyat olacam diyor.kendini suçlu hissediyor sprem asyısı düşük 15 milyon
 
İSİM--------------SEBEP--------------DENEME SAYISI--------MERKEZ-------------DURUM

1-cycas-----------Endometriyozis---------1. Deneme --------- İzmir/irenbe-----Transferi bekliyor

2-candanote

3-ayshn

4-
5-hayat masal naz....erkek infertilite.........1.deneme..........adana acıbadem.......transfer bekliyor
 
Ben excelde tablo yapıp yapıştırdım ama oldu mu bilemiyorum.

ISIM SEBEP Deneme sayısı Merkez Başlama Tarihi Durum
Cycas Endometriyozis 1 İzmir - İrenbe Transferi bekliyor
candanote Sebepsiz infertilite 4 3 Ekim Tedavi hazırlıkları
kds2309 Morfoloji &pko 1 Bahçeci fulya Transferi bekliyor
hayat masal naz erkek infertilite 1 Adana Acıbadem Transferi bekliyor
Secilk erkek infertilite 1 Bahçeci fulya Transferi bekliyor
 

olmamış :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…