hayırlı olsun canım. blastokist olması iyi tutunma ihtimali çok yüksek ikiz de olabilir.bi tanıdığım blastokist tarnsfer edilmişti ve tutundu bebeği :) darısı sana ve hepimize olsun
Evet canım, bu durumdan da fırsatlar yaratmak gerekli :)
Günaydın,
Ben regl olmayı bekliyorum. sonrasında transfer öncesi tedavi için ilaçlar belli olacak. Henüz kullandığım bir ilaç yok canım.
ellerine sağlık canim çok güzel olmuş.. benim de 2.tüp bebek denemesi olacak aslında bariz bir sebebimiz yok,hızımız düşük doktor onu bir sebep olarak görmüyorum diyo o yüzden sebepsiz infertilite yazabilirsin. şu an doğum kontrol ilacı kullanıyorum 5 ekimde bitecek mhtemelen 8 ekim gibi adet görürüm ve ilaçlara başlarım :)İSİM--------------SEBEP--------------DENEME SAYISI--------DURUM----------BAŞLAMA TARİHİ
1-cycas-----------Endometriyozis---------1. Deneme ---------Transferi bekliyor------?????
2-candanote.....Sebepsiz infertilite------4.Deneme----------Tedavi hazırlıkları-----3 Ekim
3-ayshn
4-
Canım benim bayramdan sonra başlayacak inşaallah . Ekim sonu gibi bekliyorum transferimi sorun cıkmazsa:)AMİN inşaallah cümlemize sizin en zman tarıh olarak transfer bellı mıı ? benım bayramdan sonra kasım gıbı anca olcak galıbaaa
günaydın arkadaşlar..bu günün yüzü hürmetine Rabbim duysun sesimizi.
tablo da güzel fikir.benim ilk tüp bebek denemem.tranferim ertelendi ekimde adet olduktan sonra gidecem dondurulmuşla Allah izin verirse .yani transfer bekliyorum.varikosel onun için başvurduk tüp bebeğeama tüp bebekte bir sprem biler yeter dediler döllenme cok az oldu yani kafam allak bullak.
merhaba canım.geçmiş olsun.canım ameliyattan sonra mı düştü sayısı doğrumu anladım canımCanım benim eşimde 6 ay önce varikoselden ameliyat oldu. Sayısı 44 milyondan 2 milyona düştü. ama sağlıklı olanlar yeterli dedi doktor. Çok şükür 9 tane embriyo oluştu. Bizim de moralimiz çok bozuldu ama doktor sonuçta bir tane yeterli dedi sakinleştirdi bizi ve olumlu düşününce sonucu da olumlu etkiledi.
Allah 'a havale edelim.Hayırlısını versin.
İSİM--------------SEBEP--------------DENEME SAYISI--------MERKEZ-------------DURUM
1-cycas-----------Endometriyozis---------1. Deneme --------- İzmir/irenbe-----Transferi bekliyor
2-candanote
3-ayshn
4-kds2309-------Morfoloji &pko------------1.deneme------------bahceci/fulya---------transferi bekliyor
Evet bizde anlamadık nedenini düştü ama yeni yeni artmaya başlamış . Hiç değilse morfoloji düzeldi . Ama doktorum ameliyatın olmaması taraftarıydı tabi ameliyattan sonra kendisine gelmiştik. Öncesinde gidebilseydik olmazdı kesin.merhaba canım.geçmiş olsun.canım ameliyattan sonra mı düştü sayısı doğrumu anladım canım
Allahım sana bağışlasın canım.bizim sayı düşük 15 milyondu.hareketlilk düşüktü.yumurta rezevemde iyiydi nilmiyorum artık canım.buarada eşim enson semen testi verdiğinde 18 milyondu keçiboynuzu sayesinde ve yerfıstığı çok sasirdım etkisi gösterdiEvet bizde anlamadık nedenini düştü ama yeni yeni artmaya başlamış . Hiç değilse morfoloji düzeldi . Ama doktorum ameliyatın olmaması taraftarıydı tabi ameliyattan sonra kendisine gelmiştik. Öncesinde gidebilseydik olmazdı kesin.
Eşim çok üzüldü bir o kadar domates suları vitamınler ilaçlar , kürler... hiç biri oyle abartılan kadar etkilemedi. Neyseki sonuç umut verici 9 tane buz bebişimiz var çok şükür.
benim eşimde ynı ve ağrısı yok.tülp bebek olmazsa ameliyat olacam diyor.kendini suçlu hissediyor sprem asyısı düşük 15 milyongünaydın hanımlar.
tabloya beni de ekleyin her ne kadar henüz belli olmasa da her şey değişebilir :)
henüz teşhis konmadı dosya evraklarımızın tamamlanmasını bekliyoruz. demir eksikliği için ve hipotiroid için ilaç kullanıyorum. onlar bitince belli olacak 20 günüm var. ilk denememiz olacak.
doktor bize de varikosel ameliyatı olun sperm sayınız az dedi. 17 milyondu. sonra başka 2 dr a gittik eğer ağrı sızı yoksa sakın olmayın bu ameliyat sonrası düşüş de olabiliyor dedi. her şeyler bitsin o zaman olursunuz dedi. o yüzden dr lar fazla önermiyor ameliyatı.
5-hayat masal naz....erkek infertilite.........1.deneme..........adana acıbadem.......transfer bekliyorİSİM--------------SEBEP--------------DENEME SAYISI--------MERKEZ-------------DURUM
1-cycas-----------Endometriyozis---------1. Deneme --------- İzmir/irenbe-----Transferi bekliyor
2-candanote
3-ayshn
4-
kızlar yapamdım sanırım5-hayat masal naz....erkek infertilite.........1.deneme..........adana acıbadem.......transfer bekliyor
Ben excelde tablo yapıp yapıştırdım ama oldu mu bilemiyorum.
ISIM SEBEP Deneme sayısı Merkez Başlama Tarihi Durum
Cycas Endometriyozis 1 İzmir - İrenbe Transferi bekliyor
candanote Sebepsiz infertilite 4 3 Ekim Tedavi hazırlıkları
kds2309 Morfoloji &pko 1 Bahçeci fulya Transferi bekliyor
hayat masal naz erkek infertilite 1 Adana Acıbadem Transferi bekliyor
Secilk erkek infertilite 1 Bahçeci fulya Transferi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?