ben yine ona yormuyorum canim yaaben yordumda ne oldu bak ilçtan dedin hayallerim suya düştü banane yaaaa
çikiyorum canim tuvalete onda sorun yok.. yok ohss olmamisimdir agrim yok ve cok yumurtamda toplanmadi...ilaçlardandır ialçlardanyaa eğer wc ye çıkamıyorsan ondan olabilir yada ohss ama bu en kötüsü onu düşünmek istemiyorum.
aman zaten Allah korusun okudğum kadarıyla çok zor oluyormuş hayırlısı bakalımçikiyorum canim tuvalete onda sorun yok.. yok ohss olmamisimdir agrim yok ve cok yumurtamda toplanmadi...
Yok canım ben de. Bir nende mi yok belirti yaaaC candanote @kds2309halgan @cocuksuzum kızlar sizlerin göğüslerinde hassasiyet başladımı benim bugün göğüs hassasiyetim var
canım bunlar belirti değil bizim hüsnü kuruntumuz kendimizi rahatlatıyoruz bunları hiseederkenYok canım ben de. Bir nende mi yok belirti yaaa
ben pazartesinden sonra olmazsa arayım sorayım doktora çok sağol canım benimGecmis olsun canim.crinone jeli kullaniyorum ben memnunum.sadece illa sabah mi kullaniliyor bilmiyorum ama bana sabah demislerdi.ilk uyguladiginda biraz yatman gerekiyor.ya sabah biraz erken uyanip kullanip sonra da kalkacagin saatte isini bitirmis olacaksin yada aksam kullanacaksin.ama dedigim gibi sabah mi illa gerekiyir uygulanmasi onu sor istersen doktoruna.
teşekkür ederim canım pazartesi görüşecem canım bakalımhayat masal naz canım crinone jel kesinlikle daha iyi doktorunla konuş değirtirebilir
Sanırım eşinin sorunu çözülmüştü, öyle hatırlıyorum. Bence yaşınız genç, ayrıca erkek yaşının hiç önemi yok. Erkeğin 90 yaşında da çocuğu olabilir. Kaldı ki 32 yaş çok genç. Eğer sorunuz çözüldü ise 6 ay denemeden bu kadar masraflı ve manevi olarak yıpratıcı bir sürece girip acele etmenize gerek yok.Kafam öyle karışık ki ben üniversitede okuyorum 3. Sınıf ama okulum çok yoğun değil yaşım 27 eşim 32 eşim illaki yaza diye tutturuyor ben bu çocuk sevgisi ve isteğînden biran önce başlamak istiyorum (bakcak kimsemiz var bu arada)çok mu acele ediyorum ama bırda bi çok insan keşke daha erken başlasaydık diyor? Birde ilk seferde tutacağınında garantisi yok çok yakın arkadaşım 4 defa denedi ve hala pozitifi görmedi onund erkek infertilitesi. Çok konuştum kusura bakmayın kafam allak bullak?
:) belki de.ben de dun biraz bulanmis gibi oldum. Belki de psikolojik yine.canım bunlar belirti değil bizim hüsnü kuruntumuz kendimizi rahatlatıyoruz bunları hiseederken
Kiiizzz asermeyemi basladin yoksam? :)Kizlar roka yesem olur mu ki? Maydonoz iyi olmaz deniyordi genelde ama.
Benim hep istahim acik olur ama felaket tursu yiyorum. Sanirim benim psikolojik belirtim de tursu :)Kiiizzz asermeyemi basladin yoksam? :)
Balıgın yaninda yedim az valla :)Benim doktorum cok rahat. En son transferden sonra gorundugumde amuda bile kalkabilirsin demisti :)Roka bişey yaparmı bılmıyrm ama yınede yıceksen aZ ye canın çekmişse bana dr ne istersen yıyenılırsın dedı
Yarasın can olsun, kan olsun. Bir kadeh de rakı diyecem ama hahaha:)Balıgın yaninda yedim az valla :)Benim doktorum cok rahat. En son transferden sonra gorundugumde amuda bile kalkabilirsin demisti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?