Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

ilaçlardandır ialçlardan yaa eğer wc ye çıkamıyorsan ondan olabilir yada ohss ama bu en kötüsü onu düşünmek istemiyorum.
çikiyorum canim tuvalete onda sorun yok.. yok ohss olmamisimdir agrim yok ve cok yumurtamda toplanmadi...

ben pazartesinden sonra olmazsa arayım sorayım doktora çok sağol canım benim

Kizlar yazdklarinizi 2 gundur okuyorum daha once yuklememdede giriyodun simdide yuklemem oldu kasimin 2 sinde test gunum 14 kasim.ilk denenemiz negatif oldu cok uzulduk Rabbim bu sefer sevindirir bizi insallah ve butun bekleyenleri.transfer gununu saymazsak bugun 4. Gunum bendede bu sabahtan göğüslermde hassasıyyet hıssetdım ama 2 gundur kalp çarpıntım var cok korkuyorum.bnm kasık agrım yok bel agrımda cok yatmaktn oluyo kalp çarpıntmdn başka bişey hissetmıyorum

Sanırım eşinin sorunu çözülmüştü, öyle hatırlıyorum. Bence yaşınız genç, ayrıca erkek yaşının hiç önemi yok. Erkeğin 90 yaşında da çocuğu olabilir. Kaldı ki 32 yaş çok genç. Eğer sorunuz çözüldü ise 6 ay denemeden bu kadar masraflı ve manevi olarak yıpratıcı bir sürece girip acele etmenize gerek yok.
Tüp bebek denemek son çare olarak düşünülmeli. İnanın o kadar kolay değil. Siz şimdiden bu kadar kafaya takıp, evhamlanırsanız işiniz iş valla:)

Roka bişey yaparmı bılmıyrm ama yınede yıceksen aZ ye canın çekmişse bana dr ne istersen yıyenılırsın dedı
Balıgın yaninda yedim az valla :)Benim doktorum cok rahat. En son transferden sonra gorundugumde amuda bile kalkabilirsin demisti :)

Merhaba kızlar dünkü düşük faciamdan sonra bugün çok iyi hissettim kendimi yeniden doğmuş gibiyim. Ağrım sancım kalmadı.Yaşadıklarımı düşündükçe kabus gibi geliyor ama karar verdim artık düşünmeyeceğim geleceğe bakacağım önümüzdeki regl dönemimde de hemen başlayacağım ikinci tedavime. Burda çok katılamıyorum artık aranıza ama bakarsınız hamiş topiğine yeteşirim 2 ay ara ile neden olmadın rabbim büyükkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…