Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canim benim, Allah sabrını verecek elbette. Biz hep birbirimizin yanindayiz. Bizi en iyi biz anlariz. Insallah ikinci de alirsin kucagina yavrunu.

İnsallah canim benim tekrardan cok cok gecmis olsun..

Harikasın çok sevindim kendini toparlamana inşallah bu sefer son tedavin olacak bize yetişeksin

bilmiyorum ama ağrım cok değil senin kaçıncı deneme benim 4 geçen seferde böyleydi tutmadı
Ilk denemem canım..inşallah hepimizin bebişleri tutar ya..ağrılar kullandığımız ilaçlardanmış. Hayırlısı bakalım..senin test tarihin kaçı..benimki ayın dokuzu

R
Cok geçmiş olsun.Rabbım buyuk canını sıkma zor gunlerden gecmişsın dınlen düşünme hıcbişey.

Canlarım ben geldim bugün bebeklerimin kalp atislarini duyduk. Sanki hipodromda koşan atlar gibiydiler, öyle hızlı atıyor ki minicik kalpleri. çok şükür tehlikede olan bebeğim iyi şimdi. Etrafında kanama alanı varmış oranın da kuruması lazımmış. Bunun için de bir hafta daha dinlenmem lazımmış yani gene yatis :) Vee müjdeler olsun ki kusmalar başladı. Zaten günlerdir bir iştahsızlık vardı hiçbişey yiyemiyordum. Bugün doktora hem gidiş hem geliş ne varsa cikardim içimde. Bebeklerim beslenemeye cek diye korkuyorum. İnş çok sürmez bu iştahsızlık. Allah hepinize bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin.Sonuç bekleyen arkadaslarim senlendirirsiniz inş buraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…