Benim hep istahim acik olur ama felaket tursu yiyorum. Sanirim benim psikolojik belirtim de tursu :)
Canımmm Ya kendimi durduramiyorum. Ne yedim ne yedim. Doktorum kilo alma dedi ama dayanamiyorum :)çok tatlısın ya
Tesekkur ederim canım :))))Yarasın can olsun, kan olsun. Bir kadeh de rakı diyecem ama hahaha:)
Canim benim, Allah sabrını verecek elbette. Biz hep birbirimizin yanindayiz. Bizi en iyi biz anlariz. Insallah ikinci de alirsin kucagina yavrunu.Merhaba kızlar dünkü düşük faciamdan sonra bugün çok iyi hissettim kendimi yeniden doğmuş gibiyim. Ağrım sancım kalmadı.Yaşadıklarımı düşündükçe kabus gibi geliyor ama karar verdim artık düşünmeyeceğim geleceğe bakacağım önümüzdeki regl dönemimde de hemen başlayacağım ikinci tedavime. Burda çok katılamıyorum artık aranıza ama bakarsınız hamiş topiğine yeteşirim 2 ay ara ile neden olmadın rabbim büyükkkkkk
İnsallah canim benim tekrardan cok cok gecmis olsun..Merhaba kızlar dünkü düşük faciamdan sonra bugün çok iyi hissettim kendimi yeniden doğmuş gibiyim. Ağrım sancım kalmadı.Yaşadıklarımı düşündükçe kabus gibi geliyor ama karar verdim artık düşünmeyeceğim geleceğe bakacağım önümüzdeki regl dönemimde de hemen başlayacağım ikinci tedavime. Burda çok katılamıyorum artık aranıza ama bakarsınız hamiş topiğine yeteşirim 2 ay ara ile neden olmadın rabbim büyükkkkkk
Yalnız değilmisim demek ki :) Bunlar hep psikolojik :)halgan benimde ilk gunler istahim kapanmisti agrilardanmiydi neydi..bugun bir yedim bir yedim dunyalari yedim resmen :)
Harikasın çok sevindim kendini toparlamana inşallah bu sefer son tedavin olacak bize yetişeksinMerhaba kızlar dünkü düşük faciamdan sonra bugün çok iyi hissettim kendimi yeniden doğmuş gibiyim. Ağrım sancım kalmadı.Yaşadıklarımı düşündükçe kabus gibi geliyor ama karar verdim artık düşünmeyeceğim geleceğe bakacağım önümüzdeki regl dönemimde de hemen başlayacağım ikinci tedavime. Burda çok katılamıyorum artık aranıza ama bakarsınız hamiş topiğine yeteşirim 2 ay ara ile neden olmadın rabbim büyükkkkkk
Ilk denemem canım..inşallah hepimizin bebişleri tutar ya..ağrılar kullandığımız ilaçlardanmış. Hayırlısı bakalım..senin test tarihin kaçı..benimki ayın dokuzubilmiyorum ama ağrım cok değil senin kaçıncı deneme benim 4 geçen seferde böyleydi tutmadı
Sagol canım Allah razı olsun sende oldumu transfer olmuşsa sendende pozıtıf. Haber alırz inşallahwinny87 canım hoşgeldin hayırlısı olsun Rabbim pozitif haberi almayı nasip etsin
Bende cok yemek yıyorum bu ilaclardan oluyo ilk denememdede cok sık acıkıyodumhalgan benimde ilk gunler istahim kapanmisti agrilardanmiydi neydi..bugun bir yedim bir yedim dunyalari yedim resmen :)
Cok geçmiş olsun.Rabbım buyuk canını sıkma zor gunlerden gecmişsın dınlen düşünme hıcbişey.Merhaba kızlar dünkü düşük faciamdan sonra bugün çok iyi hissettim kendimi yeniden doğmuş gibiyim. Ağrım sancım kalmadı.Yaşadıklarımı düşündükçe kabus gibi geliyor ama karar verdim artık düşünmeyeceğim geleceğe bakacağım önümüzdeki regl dönemimde de hemen başlayacağım ikinci tedavime. Burda çok katılamıyorum artık aranıza ama bakarsınız hamiş topiğine yeteşirim 2 ay ara ile neden olmadın rabbim büyükkkkkk
Neren agrıyo canım kasıklardamı agrın?Ilk denemem canım..inşallah hepimizin bebişleri tutar ya..ağrılar kullandığımız ilaçlardanmış. Hayırlısı bakalım..senin test tarihin kaçı..benimki ayın dokuzu
Daha çok belim ağrıyor. .azıcık da kasıklarda var ancak dün gece öyle bir ağrım oldu ki adet sancısı gibi ama daha yoğun uykudan uyandırdı..haricinde çok da ağrım yok canımNeren agrıyo canım kasıklardamı agrın?
Yok canım benim tedavim 14 Kasım'da başlayacak nasipseSagol canım Allah razı olsun sende oldumu transfer olmuşsa sendende pozıtıf. Haber alırz inşallah
11kasımda canım. Senin?Amin canmm insallah...senin ne zamn belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?