Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım benim cok sevindim. Darisi basimiza. Sirada saglikla kucagina alman var insallah.

Daha çok belim ağrıyor. .azıcık da kasıklarda var ancak dün gece öyle bir ağrım oldu ki adet sancısı gibi ama daha yoğun uykudan uyandırdı..haricinde çok da ağrım yok canım
Hmm inşallah geçer Allah kolaylık versın 9u galiba sende az kalmiş hadi sevindir bizi sen jelmi kullanıyosun?

Maşallah sağsalim kucagına alirsın yavrularını inşallah

Oyle canim benim de 5. Gun emriyosu doktorim 11 kasim test tarihi
HoşbuldumBana 2 tane 3.gun embrıyosu konuldu ama bnm hıc bılgım yok kaçıncı kalite oldugundan
Bu arada butun hamıle kardeslerımı cok tebrık edıyorum cok sevındım Rabbim tamamına erdırsın inşallah kendınıze iyi bakın
Hosgeldin canım. Guzel haberlerini aliriz insallah.

Hmm inşallah geçer Allah kolaylık versın 9u galiba sende az kalmiş hadi sevindir bizi sen jelmi kullanıyosun?
Evet jel kullanıyorum. Onu da yapmayı becerebiliyo muyum tam emin değilim..dışa çıkıyo gibi geliyo..uf çok az kaldı tahlile. .idrarda çıkmaz herhalde

İnşallah canım hem sevındırırım hemde sevınırım sızın guzel haberlerınıze.sızlerde kalp çarpıntısı varmı bnde 2 gundur var korkuyorum ılaclar zararmı verıyo kalbıme bıde bezcık goğüs hassasıyetım var bsşka bişey hissetmıyrm

Evet jel kullanıyorum. Onu da yapmayı becerebiliyo muyum tam emin değilim..dışa çıkıyo gibi geliyo..uf çok az kaldı tahlile. .idrarda çıkmaz herhalde
İdrarda cıkmaz az kaldı zaten jel kullananlarda oluyomuş bel kasık agrısı korkma bnde ığne yaptırıyrm hergun ama sanki her iğne yeri yumurta gibi duruyo agrısı oluyo onunda.Rabbim bu sefer ol demişse jel gıtsın gıtmesın sen dıkkat et yada etme olmuştur olmamişsada herseyın demekkı zamanı ben kendımı boyle sakinleşdırıyorum Rabbim hepımıze saglıklı ahlaklı hayırlı evlatlar nasıp etsın.amin

Evet çok haklısın ..dua edelim. rabbim ol deyince olacak sonuçta.ya bebek tutunacak lekelenme oluyo mu? Bende hiç olmadı..
Bazı kadınlarda oluyomuş herkes de olucak diye bişey yok.senin ilk denemenmi? Cok stresslı hıssedıyorum senı sıkma canını rahat ol olabıldıgın kadar tabi

Bazı kadınlarda oluyomuş herkes de olucak diye bişey yok.senin ilk denemenmi? Cok stresslı hıssedıyorum senı sıkma canını rahat ol olabıldıgın kadar tabi
Evet ilk denemem canım..fazla düşünmek için bugün işe başladım:) haklısın az kaldı. Sonuç hayırlı olur inşallah.senin test günün ne zaman

Benim yok canim. Kabizlik disinda hicvir sehim. Onu da duphalacla hallettim sayilir. Doktoruna belirtilerini sordun mu sen?

Gözün aydın canım benim çokkkk sevindim bak sen bizim minnaklara korkma bebeğim ilk 3 ay senden besleniyor zaten yediklerinden değil Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Benim yok canim. Kabizlik disinda hicvir sehim. Onu da duphalacla hallettim sayilir. Doktoruna belirtilerini sordun mu sen?
Doktorun yanındakı hemşireyı aradım oda pek anlamadı tansıyonun düşüyodur dedi ama baktım yok oda anlamadı yanı şiddetlenırse yıne konuşurz dedı düne göre azaldı ama bnde anlamadım hayırlısı

Insallah duruyorlardir annelerinin karninda. Onlar ici her seye deger zaten canim degil mi ama :)
Aynen canım benim sağlıkla kucağımıza alalım da Rabbimin izniyle herşeye razıyız bu yolda çekilen çile kutsaldır

Evet çok haklısın ..dua edelim. rabbim ol deyince olacak sonuçta.ya bebek tutunacak lekelenme oluyo mu? Bende hiç olmadı..
Canim ben asilamayla hamile kaldigimda asilamanin 9. ve 11. gun lekelenme olmustu..ama oglumda tup bebekte olmamisti...yani her zaman olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…