Canım benim cok sevindim. Darisi basimiza. Sirada saglikla kucagina alman var insallah.Canlarım ben geldimbugün bebeklerimin kalp atislarini duyduk. Sanki hipodromda koşan atlar gibiydiler, öyle hızlı atıyor ki minicik kalpleri. çok şükür tehlikede olan bebeğim iyi şimdi. Etrafında kanama alanı varmış oranın da kuruması lazımmış. Bunun için de bir hafta daha dinlenmem lazımmış yani gene yatis :) Vee müjdeler olsun ki kusmalar başladı. Zaten günlerdir bir iştahsızlık vardı hiçbişey yiyemiyordum. Bugün doktora hem gidiş hem geliş ne varsa cikardim içimde. Bebeklerim beslenemeye cek diye korkuyorum. İnş çok sürmez bu iştahsızlık. Allah hepinize bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin.Sonuç bekleyen arkadaslarim senlendirirsiniz inş buraları
Hmm inşallah geçer Allah kolaylık versın 9u galiba sende az kalmiş hadi sevindir bizi sen jelmi kullanıyosun?Daha çok belim ağrıyor. .azıcık da kasıklarda var ancak dün gece öyle bir ağrım oldu ki adet sancısı gibi ama daha yoğun uykudan uyandırdı..haricinde çok da ağrım yok canım
Maşallah sağsalim kucagına alirsın yavrularını inşallahCanlarım ben geldimbugün bebeklerimin kalp atislarini duyduk. Sanki hipodromda koşan atlar gibiydiler, öyle hızlı atıyor ki minicik kalpleri. çok şükür tehlikede olan bebeğim iyi şimdi. Etrafında kanama alanı varmış oranın da kuruması lazımmış. Bunun için de bir hafta daha dinlenmem lazımmış yani gene yatis :) Vee müjdeler olsun ki kusmalar başladı. Zaten günlerdir bir iştahsızlık vardı hiçbişey yiyemiyordum. Bugün doktora hem gidiş hem geliş ne varsa cikardim içimde. Bebeklerim beslenemeye cek diye korkuyorum. İnş çok sürmez bu iştahsızlık. Allah hepinize bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin.Sonuç bekleyen arkadaslarim senlendirirsiniz inş buraları
Allah kolaylik versin herseyin yolunda gider insallahYok canım benim tedavim 14 Kasım'da başlayacak nasipse
Oyle canim benim de 5. Gun emriyosu doktorim 11 kasim test tarihicanım normalde 5 gün embriyo sonucu 10. gün 3. gün embriyo sonucu 12. gün bakılması isteniyor. sanırım sana biraz geç tarihe vermişlerdi. ama sen 10 gün yaptırabilirsin emin ol sonucun neyse o gün belli olur. normal bir silkulsta hamile kalmış olsan 14. gün test yapıyorsun ee zaten senin embriyo gelişmesi için 5 gün dışarıda bekletildi 14. güne tamalanması için 9 güne ihtimaç var hadi 10 gün olsun diyeliim 10. gün idealdir.
HoşbuldumBana 2 tane 3.gun embrıyosu konuldu ama bnm hıc bılgım yok kaçıncı kalite oldugundan
Hosgeldin canım. Guzel haberlerini aliriz insallah.Bu arada butun hamıle kardeslerımı cok tebrık edıyorum cok sevındım Rabbim tamamına erdırsın inşallah kendınıze iyi bakın
Insallah duruyorlardir annelerinin karninda. Onlar ici her seye deger zaten canim degil mi ama :)halgan afiyet olsun arkadaşım yarasın minnaklara boşver kiloyu sen beslenmene bak :)
Evet jel kullanıyorum. Onu da yapmayı becerebiliyo muyum tam emin değilim..dışa çıkıyo gibi geliyo..uf çok az kaldı tahlile. .idrarda çıkmaz herhaldeHmm inşallah geçer Allah kolaylık versın 9u galiba sende az kalmiş hadi sevindir bizi sen jelmi kullanıyosun?
Oyle canim benim de 5. Gun emriyosu doktorim 11 kasim test tarihi
Hosgeldin canım. Guzel haberlerini aliriz insallah.
İnşallah canım hem sevındırırım hemde sevınırım sızın guzel haberlerınıze.sızlerde kalp çarpıntısı varmı bnde 2 gundur var korkuyorum ılaclar zararmı verıyo kalbıme bıde bezcık goğüs hassasıyetım var bsşka bişey hissetmıyrmOyle canim benim de 5. Gun emriyosu doktorim 11 kasim test tarihi
Hosgeldin canım. Guzel haberlerini aliriz insallah.
İdrarda cıkmaz az kaldı zaten jel kullananlarda oluyomuş bel kasık agrısı korkma bnde ığne yaptırıyrm hergun ama sanki her iğne yeri yumurta gibi duruyo agrısı oluyo onunda.Rabbim bu sefer ol demişse jel gıtsın gıtmesın sen dıkkat et yada etme olmuştur olmamişsada herseyın demekkı zamanı ben kendımı boyle sakinleşdırıyorum Rabbim hepımıze saglıklı ahlaklı hayırlı evlatlar nasıp etsın.aminEvet jel kullanıyorum. Onu da yapmayı becerebiliyo muyum tam emin değilim..dışa çıkıyo gibi geliyo..uf çok az kaldı tahlile. .idrarda çıkmaz herhalde
Bazı kadınlarda oluyomuş herkes de olucak diye bişey yok.senin ilk denemenmi? Cok stresslı hıssedıyorum senı sıkma canını rahat ol olabıldıgın kadar tabiEvet çok haklısın ..dua edelim. rabbim ol deyince olacak sonuçta.ya bebek tutunacak lekelenme oluyo mu? Bende hiç olmadı..
Evet ilk denemem canım..fazla düşünmek için bugün işe başladım:) haklısın az kaldı. Sonuç hayırlı olur inşallah.senin test günün ne zamanBazı kadınlarda oluyomuş herkes de olucak diye bişey yok.senin ilk denemenmi? Cok stresslı hıssedıyorum senı sıkma canını rahat ol olabıldıgın kadar tabi
Benim yok canim. Kabizlik disinda hicvir sehim. Onu da duphalacla hallettim sayilir. Doktoruna belirtilerini sordun mu sen?İnşallah canım hem sevındırırım hemde sevınırım sızın guzel haberlerınıze.sızlerde kalp çarpıntısı varmı bnde 2 gundur var korkuyorum ılaclar zararmı verıyo kalbıme bıde bezcık goğüs hassasıyetım var bsşka bişey hissetmıyrm
Anladım zaten bnde ılkınde cok sıkmişdım canımı.ne guzel işe başlamışsın takma kafana gıt ac dizi film arada buraya bak bize cvb yazEvet ilk denemem canım..fazla düşünmek için bugün işe başladım:) haklısın az kaldı. Sonuç hayırlı olur inşallah.senin test günün ne zaman
Teşekkürler canım..Anladım zaten bnde ılkınde cok sıkmişdım canımı.ne guzel işe başlamışsın takma kafana gıt ac dizi film arada buraya bak bize cvb yaz
Gözün aydın canım benim çokkkk sevindim bak sen bizim minnaklara korkma bebeğim ilk 3 ay senden besleniyor zaten yediklerinden değil Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Canlarım ben geldimbugün bebeklerimin kalp atislarini duyduk. Sanki hipodromda koşan atlar gibiydiler, öyle hızlı atıyor ki minicik kalpleri. çok şükür tehlikede olan bebeğim iyi şimdi. Etrafında kanama alanı varmış oranın da kuruması lazımmış. Bunun için de bir hafta daha dinlenmem lazımmış yani gene yatis :) Vee müjdeler olsun ki kusmalar başladı. Zaten günlerdir bir iştahsızlık vardı hiçbişey yiyemiyordum. Bugün doktora hem gidiş hem geliş ne varsa cikardim içimde. Bebeklerim beslenemeye cek diye korkuyorum. İnş çok sürmez bu iştahsızlık. Allah hepinize bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin.Sonuç bekleyen arkadaslarim senlendirirsiniz inş buraları
Âmin canım benim inşallahAllah kolaylik versin herseyin yolunda gider insallah
Doktorun yanındakı hemşireyı aradım oda pek anlamadı tansıyonun düşüyodur dedi ama baktım yok oda anlamadı yanı şiddetlenırse yıne konuşurz dedı düne göre azaldı ama bnde anlamadım hayırlısıBenim yok canim. Kabizlik disinda hicvir sehim. Onu da duphalacla hallettim sayilir. Doktoruna belirtilerini sordun mu sen?
Aynen canım benim sağlıkla kucağımıza alalım da Rabbimin izniyle herşeye razıyız bu yolda çekilen çile kutsaldırInsallah duruyorlardir annelerinin karninda. Onlar ici her seye deger zaten canim degil mi ama :)
Canim ben asilamayla hamile kaldigimda asilamanin 9. ve 11. gun lekelenme olmustu..ama oglumda tup bebekte olmamisti...yani her zaman olmuyorEvet çok haklısın ..dua edelim. rabbim ol deyince olacak sonuçta.ya bebek tutunacak lekelenme oluyo mu? Bende hiç olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?