Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

halgan benimde ilk gunler istahim kapanmisti agrilardanmiydi neydi..bugun bir yedim bir yedim dunyalari yedim resmen :)
bende de sürekli yeme hissi var ama ne yiyeceğimi bilmiyorum. ya da yediklerimin tadını alamıyorum. agzımda değişik bir tat var. birde sarma olsada yesem modundayım. hatta anneme dedim sarma yapsan da yesem diye yoksa bebegin varda söylemiyor musun diyip sıkıştırıyor beni.Annem bir sene önce çok ciddi 3 ameliyat atlattı. yumurtalık kanserinden şüphelenmişlerdi ki öyle de çıktı ama çok sükür iyi şimdi. Ona soylemedik olurda minnoş tutunmaz düşer üzülmesin diye ama annem resmen taktı bu ara bana yoksa evde misin yoksa bebek mi var bana mı söylemiyorsun ...
Ah be annem inşaallah içine doğuyordur :)

Kızlar lekenme herkeste olmayabiliyor benim diğer 2 tedavimde hamile kalmama rağmen ne batma ne Sancı nede lekelenme olmadı olmuyor diye kendinizi üzmeyin biliyorum hepimiz ufakta olsa belirti arıyoruz :) dayanamadığımız için ama geçirdiğimiz bu süreçler bize sabretmeyi öğretiyor bol bol dua edip test gününü beklemekten başka çaremiz yok tüm sonucunu öğrenecek Arkadaşlarım dualarım sizinle Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın inşallah

Amin inşallah canım.sen düşükmü yaptın yoksa kucagina aldınmı yavrunu

Annelerin içine doğar, inşallah hamilesindir!

Insallah canım benim. Annecigine de cok gecmis olsun.Sarma olsa da yesek ama degil mi :)

K kds2309 hickimseyemi soylemediniz yoksa sadece annenemi canim ?
tedavi olacağımızı biliyorlr ama biz başladığımızı söylemedik kimseye.olmazsa üzülsün istemedim. ama olursa kimbilir nasıl sevinecek ona nasıl moral olacak bizim minnoşş:)

işte bi siz biliyorsunuz güzel anne adayları :)

Amin inşallah canım.sen düşükmü yaptın yoksa kucagina aldınmı yavrunu
Yok canım ilk bebeğim 8 haftalıktı 2.hamileliğimde ise 6 haftalıkken ikizlerimi kaybettim düşükle sonuçlandı her iki tedavimde

Canim gozunaydin.ne guzel haberler bunlar.ben de sabirsizlikla bekliyorum keseyi kalp atisini.haftdya keseyi gorecegim insallah.sen ilk testini transferin kacinci gunu ysptirmistin ve kac cikmisti.herkesin agzinda ikiz lafi bende iyice meraklanmaya basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…