bende de sürekli yeme hissi var ama ne yiyeceğimi bilmiyorum. ya da yediklerimin tadını alamıyorum. agzımda değişik bir tat var. birde sarma olsada yesem modundayım. hatta anneme dedim sarma yapsan da yesem diye yoksa bebegin varda söylemiyor musun diyip sıkıştırıyor beni.Annem bir sene önce çok ciddi 3 ameliyat atlattı. yumurtalık kanserinden şüphelenmişlerdi ki öyle de çıktı ama çok sükür iyi şimdi. Ona soylemedik olurda minnoş tutunmaz düşer üzülmesin diye ama annem resmen taktı bu ara bana yoksa evde misin yoksa bebek mi var bana mı söylemiyorsun ...halgan benimde ilk gunler istahim kapanmisti agrilardanmiydi neydi..bugun bir yedim bir yedim dunyalari yedim resmen :)
Amin inşallah canım.sen düşükmü yaptın yoksa kucagina aldınmı yavrunuKızlar lekenme herkeste olmayabiliyor benim diğer 2 tedavimde hamile kalmama rağmen ne batma ne Sancı nede lekelenme olmadı olmuyor diye kendinizi üzmeyin biliyorum hepimiz ufakta olsa belirti arıyoruz :) dayanamadığımız için ama geçirdiğimiz bu süreçler bize sabretmeyi öğretiyor bol bol dua edip test gününü beklemekten başka çaremiz yok tüm sonucunu öğrenecek Arkadaşlarım dualarım sizinle Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın inşallah
bende de sürekli yeme hissi var ama ne yiyeceğimi bilmiyorum. ya da yediklerimin tadını alamıyorum. agzımda değişik bir tat var. birde sarma olsada yesem modundayım. hatta anneme dedim sarma yapsan da yesem diye yoksa bebegin varda söylemiyor musun diyip sıkıştırıyor beni.Annem bir sene önce çok ciddi 3 ameliyat atlattı. yumurtalık kanserinden şüphelenmişlerdi ki öyle de çıktı ama çok sükür iyi şimdi. Ona soylemedik olurda minnoş tutunmaz düşer üzülmesin diye ama annem resmen taktı bu ara bana yoksa evde misin yoksa bebek mi var bana mı söylemiyorsun ...
Ah be annem inşaallah içine doğuyordur :)
Insallah canım benim. Annecigine de cok gecmis olsun.Sarma olsa da yesek ama degil mi :)bende de sürekli yeme hissi var ama ne yiyeceğimi bilmiyorum. ya da yediklerimin tadını alamıyorum. agzımda değişik bir tat var. birde sarma olsada yesem modundayım. hatta anneme dedim sarma yapsan da yesem diye yoksa bebegin varda söylemiyor musun diyip sıkıştırıyor beni.Annem bir sene önce çok ciddi 3 ameliyat atlattı. yumurtalık kanserinden şüphelenmişlerdi ki öyle de çıktı ama çok sükür iyi şimdi. Ona soylemedik olurda minnoş tutunmaz düşer üzülmesin diye ama annem resmen taktı bu ara bana yoksa evde misin yoksa bebek mi var bana mı söylemiyorsun ...
Ah be annem inşaallah içine doğuyordur :)
kıyamam gidip yaprak almış sarıyormuşInsallah canım benim. Annecigine de cok gecmis olsun.Sarma olsa da yesek ama degil mi :)
tedavi olacağımızı biliyorlr ama biz başladığımızı söylemedik kimseye.olmazsa üzülsün istemedim. ama olursa kimbilir nasıl sevinecek ona nasıl moral olacak bizim minnoşş:)
Ne guzel. Benim de annem yanimdaydi gitti. Simdi de sagolsun kayinvalidem yapiyor.kıyamam gidip yaprak almış sarıyormuşAllah başımızdan eksik etmesin.
Aynen ya olsa de yesek
Yok canım ilk bebeğim 8 haftalıktı 2.hamileliğimde ise 6 haftalıkken ikizlerimi kaybettim düşükle sonuçlandı her iki tedavimdeAmin inşallah canım.sen düşükmü yaptın yoksa kucagina aldınmı yavrunu
Canlarım ben geldimbugün bebeklerimin kalp atislarini duyduk. Sanki hipodromda koşan atlar gibiydiler, öyle hızlı atıyor ki minicik kalpleri. çok şükür tehlikede olan bebeğim iyi şimdi. Etrafında kanama alanı varmış oranın da kuruması lazımmış. Bunun için de bir hafta daha dinlenmem lazımmış yani gene yatis :) Vee müjdeler olsun ki kusmalar başladı. Zaten günlerdir bir iştahsızlık vardı hiçbişey yiyemiyordum. Bugün doktora hem gidiş hem geliş ne varsa cikardim içimde. Bebeklerim beslenemeye cek diye korkuyorum. İnş çok sürmez bu iştahsızlık. Allah hepinize bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin.Sonuç bekleyen arkadaslarim senlendirirsiniz inş buraları
Zor zamanlar geçirmişsin Rabbim seni de sevındırır tez zamanda inşallah yavrunu kucagına alırsın inşallahYok canım ilk bebeğim 8 haftalıktı 2.hamileliğimde ise 6 haftalıkken ikizlerimi kaybettim düşükle sonuçlandı her iki tedavimde
Canım sence ben pazartesi aksam yapsam cikar mi?@cocuksuzum sessiz sessiz bakiyorsun ordan nasilsin bakalim ? :)
Sen testi pazartesi yaptiracaktin dimi?
Pazartesi 9.gunun evet cikar canim..bende turkiyede olsam mutlaka 9. gun yaptirirdim burda recetesiz yapmiyorlarCanım sence ben pazartesi aksam yapsam cikar mi?
Aminnnn canım benim Rabbim bu yoldaki herkesi sevindirsin inşallahZor zamanlar geçirmişsin Rabbim seni de sevındırır tez zamanda inşallah yavrunu kucagına alırsın inşallah
Esim illa gununu bekleyelim diyor ama bilemiyorum.Pazartesi 9.gunun evet cikar canim..bende turkiyede olsam mutlaka 9. gun yaptirirdim burda recetesiz yapmiyorlarilla gununu bekliycez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?