Canim benim doktorum bir gun yeter dedi. Embriyolog bence yine de 3 gun dinlen dedi. Ben 3 gun yattim. 4. Gun memlekete dondum. 5. Gun ise basladim.Kizlar ayrivayri yazarmisiniz doktorlariniz kac. Gun yatip ise gidebilirsiniz dedi?
Canm al bendende o kadar valla usandım acısından yerleri hep mosmor oldu ve taş gibi bide hep sızlıyo bende eğer pozitif sonucu alırsam doktorum bıraktırı diyodum devam mı ediliyo bu iğneyearkadaşalr progestan iğne beni yedi bitirdi ağrısından gece parol içiyorum (zarar verirmi)sıcak su torbasıyla sabaha kadar masaj yapıyorum.hep abse olmuş hareket edemiyorum zorlanıyorumdoktor olmazsa değiştiririz diyor ama keseyi görünceye kadar dayanabilsem....çalışıyorum crinone jel nasıl kullanılıyor ii mi engellermi gün içinde yine kafamda sorular...
Canım hayırlı olsun rabbim o minicik kalpleri kocaman yürekler yapsın sağlıkla al kucağına inşallahhh...Canlarım ben geldimbugün bebeklerimin kalp atislarini duyduk. Sanki hipodromda koşan atlar gibiydiler, öyle hızlı atıyor ki minicik kalpleri. çok şükür tehlikede olan bebeğim iyi şimdi. Etrafında kanama alanı varmış oranın da kuruması lazımmış. Bunun için de bir hafta daha dinlenmem lazımmış yani gene yatis :) Vee müjdeler olsun ki kusmalar başladı. Zaten günlerdir bir iştahsızlık vardı hiçbişey yiyemiyordum. Bugün doktora hem gidiş hem geliş ne varsa cikardim içimde. Bebeklerim beslenemeye cek diye korkuyorum. İnş çok sürmez bu iştahsızlık. Allah hepinize bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin.Sonuç bekleyen arkadaslarim senlendirirsiniz inş buraları
Doktoruna danisabilirsen ii olur danismadan icmeYa kızlar benim ağrım çok arttı..belim ve kasıklarda sanki adet olacakmış gibiağrı kesici isem ne olur..
Bende ignelerin yeri yumurta gibi simdide gec emiliyo hatta bacagina agri da verebilir bndede cok oldu morluklar ama bu sefer hafif geciyo iyi hemsire cikti bahtima bu sefer igneleri cok kenara dogru yapiyo hemsire eli de hafif insallah igne yaptiranlara bnm hemsire gibi eli hafif hemsire cikar.zaten igne yagli gec emiliyo bide hemsirede ii yapmazsa mahvediyo insani.Halgan winny87 icimi rahatlattiniz kizlar. Progestana basladilk bu aksam hemen morardi cevresi...sizde de oylemi? Allahim emeklerimizi bosa cikarmaz ins.
Benim doktorum farzlari kıl demişti. Onu da oturarak. Bence bu şekilde kilarsan hiçbir şey olmaz canimMeraba arkadaslar kafama bisey takilio eger Allah kabul ederse elimden geldigi kadariyla namaz kiliyorum aceba transferden sonra hemen namaz kilabilirmiyiz yoksa egilmek tutunmaya olumsuz etki eder mi
Hemsire iyiydi allahtan. Senin sonucun ne zaman kuzum? Belirti varmi?Bende ignelerin yeri yumurta gibi simdide gec emiliyo hatta bacagina agri da verebilir bndede cok oldu morluklar ama bu sefer hafif geciyo iyi hemsire cikti bahtima bu sefer igneleri cok kenara dogru yapiyo hemsire eli de hafif insallah igne yaptiranlara bnm hemsire gibi eli hafif hemsire cikar.zaten igne yagli gec emiliyo bide hemsirede ii yapmazsa mahvediyo insani.
Allah kabul etsin. Ya kizlar sonucta hepsi nasip ama merdiven cok mu sorun benim is yerimde lavabo 4.kattaBenim doktorum farzlari kıl demişti. Onu da oturarak. Bence bu şekilde kilarsan hiçbir şey olmaz canim
Valla gerçekten nasip bu işler. Bence yavaş yavaş çıkıldığında bir şey olmaz yaAl
Allah kabul etsin. Ya kizlar sonucta hepsi nasip ama merdiven cok mu sorun benim is yerimde lavabo 4.katta
Embriyo tutundu sonra birakti. dusuk oldu. ama daha adet olamadim. kanamam yok dahane düşüğü ne oldu?
Benim test gunum 14 u ikinci denemem bu dondurulmuslarla.Bitek kalp çarpıntım oluyo ara ara başka hiç belirtim yok geçen denememdede oyleydım ama çarpıntım yoktuHemsire iyiydi allahtan. Senin sonucun ne zaman kuzum? Belirti varmi?
Bitek kalp çarpıntım oluyo ara ara başka hiç belirtim yok geçen denememdede oyleydım ama çarpıntım yoktuBenim test gunum 14 u ikinci denemem bu dondurulmuslarla
hayırlı cumalar canım.bende keseyi görünceye kadar içsem diyorum dayanbildiğim kadar eşim izin vermiyor yeter çektiğin diyor.dktorda cok acı çekmek te iyi değilmiş emriyolar için parol iç dedi iki defa parol içtim o da ne kadar etki ederse..çok fena varyaCanm al bendende o kadar valla usandım acısından yerleri hep mosmor oldu ve taş gibi bide hep sızlıyo bende eğer pozitif sonucu alırsam doktorum bıraktırı diyodum devam mı ediliyo bu iğneye
bana günde 2-3 kez en fazla parol içebilirsin demişti ama her doktor farklı soler doktoruna danış canım.ben sabahladığım günlerde sadece bir tane içtim.Ya kızlar benim ağrım çok arttı..belim ve kasıklarda sanki adet olacakmış gibiağrı kesici isem ne olur..
aynen arkadaşım gerçekten hemşireden hemşireye fark ediyorBende ignelerin yeri yumurta gibi simdide gec emiliyo hatta bacagina agri da verebilir bndede cok oldu morluklar ama bu sefer hafif geciyo iyi hemsire cikti bahtima bu sefer igneleri cok kenara dogru yapiyo hemsire eli de hafif insallah igne yaptiranlara bnm hemsire gibi eli hafif hemsire cikar.zaten igne yagli gec emiliyo bide hemsirede ii yapmazsa mahvediyo insani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?