Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Banada 4 gun dinlen sonra normal hayatina geri don dedi tabiki mecbur kalmadikca merdiven inip cikma,ani hareketler yapma agir sey kaldirma ve itme.cok ayakta kalma oturuncada ayaklarinin altina bisey koy dediler.banyo yapmayi da 3. 4. Gunler yapabilirsin ama ayakuste ilik suyla hizli bi sekilde

Canm al bendende o kadar valla usandım acısından yerleri hep mosmor oldu ve taş gibi bide hep sızlıyo bende eğer pozitif sonucu alırsam doktorum bıraktırı diyodum devam mı ediliyo bu iğneye

Canım hayırlı olsun rabbim o minicik kalpleri kocaman yürekler yapsın sağlıkla al kucağına inşallahhh...

Ya kızlar benim ağrım çok arttı..belim ve kasıklarda sanki adet olacakmış gibi ağrı kesici isem ne olur..

Halgan winny87 icimi rahatlattiniz kizlar. Progestana basladilk bu aksam hemen morardi cevresi...sizde de oylemi? Allahim emeklerimizi bosa cikarmaz ins.
Bende ignelerin yeri yumurta gibi simdide gec emiliyo hatta bacagina agri da verebilir bndede cok oldu morluklar ama bu sefer hafif geciyo iyi hemsire cikti bahtima bu sefer igneleri cok kenara dogru yapiyo hemsire eli de hafif insallah igne yaptiranlara bnm hemsire gibi eli hafif hemsire cikar.zaten igne yagli gec emiliyo bide hemsirede ii yapmazsa mahvediyo insani.

Meraba arkadaslar kafama bisey takilio eger Allah kabul ederse elimden geldigi kadariyla namaz kiliyorum aceba transferden sonra hemen namaz kilabilirmiyiz yoksa egilmek tutunmaya olumsuz etki eder mi
Benim doktorum farzlari kıl demişti. Onu da oturarak. Bence bu şekilde kilarsan hiçbir şey olmaz canim

Hemsire iyiydi allahtan. Senin sonucun ne zaman kuzum? Belirti varmi?

Canm al bendende o kadar valla usandım acısından yerleri hep mosmor oldu ve taş gibi bide hep sızlıyo bende eğer pozitif sonucu alırsam doktorum bıraktırı diyodum devam mı ediliyo bu iğneye
hayırlı cumalar canım.bende keseyi görünceye kadar içsem diyorum dayanbildiğim kadar eşim izin vermiyor yeter çektiğin diyor.dktorda cok acı çekmek te iyi değilmiş emriyolar için parol iç dedi iki defa parol içtim o da ne kadar etki ederse..çok fena varya

aynen arkadaşım gerçekten hemşireden hemşireye fark ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…