[QUOTEinşallahkyanus34, post: 37665719, member: 528182"]Günaydın kızlar :)
Pazartesi hayırlsıyla başlıyorum tedaviye inşallah.
Çok heyecanlandım birden yaaaa :)
Kızlar hayırlı cumalarr.. Bugün 10. günüm test yaptırcam iş çıkışında bi problem çıkmazsa. Bakalım hayırlısı şu stresten kurtulurum en azından olmasa bile sonucu yazarım
çok geçmiş olsun arkadaşım.Embriyo tutundu sonra birakti. dusuk oldu. ama daha adet olamadim. kanamam yok daha
Canım 5. Gun embriyosu muydu? Transferi saymazsan mi 10. Gunun sayarsan mi?İnşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsın arkadaşım Rabbim seni bu mübarek günde sevindirsin
Hadi bakalım başla hayırlısıyla sonra arkandan ben gelicem benide bir heyecen bastı hemde fenaGünaydın kızlar :)
Pazartesi hayırlsıyla başlıyorum tedaviye inşallah.
Çok heyecanlandım birden yaaaa :)
Hadi hayirli olsun guzel anne adaylari.Hadi bakalım başla hayırlısıyla sonra arkandan ben gelicem benide bir heyecen bastı hemde fena
Canım guzel haberler verirsin insallah bize bu guzel gunde.Kızlar hayırlı cumalarr.. Bugün 10. günüm test yaptırcam iş çıkışında bi problem çıkmazsa. Bakalım hayırlısı şu stresten kurtulurum en azından olmasa bile sonucu yazarım
bende adeti bekliyorum 20!si gibibnede sizin arkanızdan geliyorumm :) adeti bekliyorum 20si gibi :)
Tşk ederim canım benim sen nasılsın senin test tarihin 11 kasımdamıydıHadi hayirli olsun guzel anne adaylari.
valla benimde işten izin almam sıkıntı ne yapacaksak :)bende adeti bekliyorum 20!si gibi
inşallah hafta sonuna denk gelirde işten izin almam gerekmez bide böyle şeyler var tabi
Rapor alsanız problem yaparmı işyerlerinizvalla benimde işten izin almam sıkıntı ne yapacaksak :)
bizim biraz sıkıntı ama ne yaaplım herşeye katlanacağızz :) bu arada nerede başalyacaksınız tedaviye ben kayseri acıbadem turgut aydın daRapor alsanız problem yaparmı işyerleriniz
Evet tatlım. Salı is çıkışı yaptıracağım inşallah canım.Tşk ederim canım benim sen nasılsın senin test tarihin 11 kasımdamıydı
Canım bir iki gun alabilirsen yeter bence. Gunlerce yatip da gebe kalamayan da var eetesi gun isine baslayip kalan da. O yuzden en onemli sey stres. Strese nasil girmeueceksen oyle yap. Calisinca stresin gececekse calis yatinca gececekse yat. Ben rahat alirdim rapor iki gun daha ama ise gideyim de vakit gecsin dedim. Hatta bugun bos gunum ve sıkıldım iyice. Allahım ol derse olacak insallah. Olmazsa da yine deneyecegim. Pes etmek yok.valla benimde işten izin almam sıkıntı ne yapacaksak :)
arkadaşım madem böyle bir sorumun var eğer özele gidiyorsan anesteziyle yaptır.ben anesteziyle yaptırdım.çunku muayenelerde falan çok strese giriyorum o andada bunu yaşamak istemedimCevabın için teşekkür ederim.Aşılama ve transfer sırasında farklı kanül kullanıyorum dedi transferde ağrın olmaz dedi ama tedirginim işte yinede. Riske atmayıp rapor almak en doğrusu ama özel sektörde kolay olmuyor. Bir de insanlar ne oldu neyin var neden gelmedin vs sorularla boğuyor. Ben kimseye sonuç o0lumlu olmadan söylemek istemiyorum. Ama doktorum mutlaka dinlenmen gerek derse tabiki dinleneceğim. İnşallah transferde sıkıntı yaşamam. Yaşamadan bilemeyeceğim gibi görünüyor.
haklısınn yaa hayırlııs artık belki iki gün bile alamıycam ama ne yapalımmCanım bir iki gun alabilirsen yeter bence. Gunlerce yatip da gebe kalamayan da var eetesi gun isine baslayip kalan da. O yuzden en onemli sey stres. Strese nasil girmeueceksen oyle yap. Calisinca stresin gececekse calis yatinca gececekse yat. Ben rahat alirdim rapor iki gun daha ama ise gideyim de vakit gecsin dedim. Hatta bugun bos gunum ve sıkıldım iyice. Allahım ol derse olacak insallah. Olmazsa da yine deneyecegim. Pes etmek yok.
yaa üff yaaa..... her şey sıkıntı herşey stres.rapor alınca bi şey var mı diye insanlar boğuyor zaten.izin alsan ne diyeceksin dur bi dakka adetimin 2. günü ilaç başlayacaklar veya aman yumurtam toplanacak bu gün bir gün izin,sonra transver; dur bi transver yaptırıp geleyim mi diyeceksin. toptan izin olsa hiç olmaz.ammaaannn yaaaahaklısınn yaa hayırlııs artık belki iki gün bile alamıycam ama ne yapalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?