Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

[QUOTEinşallahkyanus34, post: 37665719, member: 528182"]Günaydın kızlar :)
Pazartesi hayırlsıyla başlıyorum tedaviye inşallah.
Çok heyecanlandım birden yaaaa :)

Canim inşallah bende hafta içi basliycam Rabbim muradimizi hayırlı sonuçlandırı

Hayırlı olsun kızlar.[/QUOTE]

halgan canım teşekkür ederiz Rabbim sanada diger kardeslerimizede hayırlı güzel bir sonuç nasip eylesin inşallah[/QUOTE]
Insallah canimm. Bu mubarek gunde hepimizin duaya ihtiyacı var.

Kızlar hayırlı cumalarr.. Bugün 10. günüm test yaptırcam iş çıkışında bi problem çıkmazsa. Bakalım hayırlısı şu stresten kurtulurum en azından olmasa bile sonucu yazarım

İnşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsın arkadaşım Rabbim seni bu mübarek günde sevindirsin

Bu arada bizim tabloya ne oldu kizlar? Kimler ne dueumda acaba.

valla benimde işten izin almam sıkıntı ne yapacaksak :)
Canım bir iki gun alabilirsen yeter bence. Gunlerce yatip da gebe kalamayan da var eetesi gun isine baslayip kalan da. O yuzden en onemli sey stres. Strese nasil girmeueceksen oyle yap. Calisinca stresin gececekse calis yatinca gececekse yat. Ben rahat alirdim rapor iki gun daha ama ise gideyim de vakit gecsin dedim. Hatta bugun bos gunum ve sıkıldım iyice. Allahım ol derse olacak insallah. Olmazsa da yine deneyecegim. Pes etmek yok.

arkadaşım madem böyle bir sorumun var eğer özele gidiyorsan anesteziyle yaptır.ben anesteziyle yaptırdım.çunku muayenelerde falan çok strese giriyorum o andada bunu yaşamak istemedim

haklısınn yaa hayırlııs artık belki iki gün bile alamıycam ama ne yapalımm

haklısınn yaa hayırlııs artık belki iki gün bile alamıycam ama ne yapalımm
yaa üff yaaa..... her şey sıkıntı herşey stres.rapor alınca bi şey var mı diye insanlar boğuyor zaten.izin alsan ne diyeceksin dur bi dakka adetimin 2. günü ilaç başlayacaklar veya aman yumurtam toplanacak bu gün bir gün izin,sonra transver; dur bi transver yaptırıp geleyim mi diyeceksin. toptan izin olsa hiç olmaz.ammaaannn yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…