Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kızlar pazartesi günü iki tane blastokist transferim yapıldı. blastokistlerle hamile kalan tanıdıklarınız var mı? günler geçmiyor..

blstokist transeferi neye göre yapılıyo herkese uygulanabılıyomu istediğimiz taktırde embrıyoyu 5 gün bekletip blastokist olmasını sağlıyolarmı yani bu kişinin mi doktorunmu tercihine bağlı..

blstokist transeferi neye göre yapılıyo herkese uygulanabılıyomu istediğimiz taktırde embrıyoyu 5 gün bekletip blastokist olmasını sağlıyolarmı yani bu kişinin mi doktorunmu tercihine bağlı..
doktorlarin blastosist transferi yapmak istemelerinin sebebi basari oraninin daha yuksek olmasi..sanirim kendi isteginiz dogrultusunda embryolarinizi bekletip o gun transfer olmasini isteyebilirsiniz..lakin eger embryolariniz o gune kadar yasamazlarsa eve koca bir sifirlada donebilirsiniz...o yuzden bence doktorunuza birakin...

..............................................................

slm kızlar bende geldim eskişehirden ekimde ilk adetimde tüp bebege baslayacagım allahım hepimizin dualarını kabul etsin insallah . . .
,
eskişehir acıbademde yaptıracagım

slm kızlar bende geldim eskişehirden ekimde ilk adetimde tüp bebege baslayacagım allahım hepimizin dualarını kabul etsin insallah . . .
,
eskişehir acıbademde yaptıracagım
hoş geldin tatlım ben de ekimde ilk adetimle başlicam hepimizin kucağı dolsun inşallah :) burada elele verirsek birbirimize destek olursak morak açısından en üst seviyede olursak ve en önemlisi Rabbim kısmet etmişse mutlaka başaracağız diye düşünüyorum

cok guzel ve anlasilir olmus canim ellerine saglik...yalniz bisey dikkatimi cekti ben haric herkes ilk denenesinimi yapiyor?? asilamalarida sayarsak ben rekora dogru kosuyorum demekki :)
canım benim tüpte 2.denemem öncesinde 4 klomen+çatlama iğnesi ve 2 aşılama var ;(

arkadaşlar tekrar merhaba.birşey sormak istiyorum adana acıbademde yaptıran yada tanıdğınız kimse varmı?nasıl acaba başarı oranı?

doktor ve embriyog döllenen yumurta sayısına, bölünme hızına göre birlikte karar veriyorlar canım.

ey hayat ne kadar ağır geliyorsun bana.....istemeynlerden al isteyenlere ver hem onlar mutlu hem biz mutlu şimdi duyduğum bir mevzu 5 ay önce evlenen bir bayan cocugunu aldırdı hazır hisetmiyor diye...şimdi tekrar hamile....nasıl evlata kıyabilir bir insana ukala bir sebep yüzünden....Allahım sabır ver bize...

bence eşin ameliyat olmamalı. 15 milyon kötü bi sayı değil.

arkadaşlar arı sütü eğriçayırı çok tavsiye ediyolar. fakat o taraftan birilerine danıştım bu işi yapan. diyorlar ki arı sütünün zamanı mart ayıdır. bekleme imkanınız varsa o zaman alın. ama aceleniz varsa siz bilirsiniz.

bir de eczanede gördüm. 10 tane kapsül 20 tl ye satılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…