cok guzel ve anlasilir olmus canim ellerine saglik...yalniz bisey dikkatimi cekti ben haric herkes ilk denenesinimi yapiyor?? asilamalarida sayarsak ben rekora dogru kosuyorum demekki :)
kızlar pazartesi günü iki tane blastokist transferim yapıldı. blastokistlerle hamile kalan tanıdıklarınız var mı? günler geçmiyor..
doktorlarin blastosist transferi yapmak istemelerinin sebebi basari oraninin daha yuksek olmasi..sanirim kendi isteginiz dogrultusunda embryolarinizi bekletip o gun transfer olmasini isteyebilirsiniz..lakin eger embryolariniz o gune kadar yasamazlarsa eve koca bir sifirlada donebilirsiniz...o yuzden bence doktorunuza birakin...blstokist transeferi neye göre yapılıyo herkese uygulanabılıyomu istediğimiz taktırde embrıyoyu 5 gün bekletip blastokist olmasını sağlıyolarmı yani bu kişinin mi doktorunmu tercihine bağlı..
canım ben de alacam ama en iyi nerde satılır bilmiyorum internetede güvenemiyorumkizlar kimler basladi ari sutune?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ari-sutu-bal-polen-kullananlar.633241/
ben başladım canım. balparmak apitera aldım fakat arısütü polen oranları düşük.kizlar kimler basladi ari sutune?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ari-sutu-bal-polen-kullananlar.633241/
hoş geldin tatlım ben de ekimde ilk adetimle başlicam hepimizin kucağı dolsun inşallah :) burada elele verirsek birbirimize destek olursak morak açısından en üst seviyede olursak ve en önemlisi Rabbim kısmet etmişse mutlaka başaracağız diye düşünüyorumslm kızlar bende geldim eskişehirden ekimde ilk adetimde tüp bebege baslayacagım allahım hepimizin dualarını kabul etsin insallah . . .
,
eskişehir acıbademde yaptıracagım
ben de pek bilmediğim için güvenemedim. bildiğim tek marka balparmak o yüzden onu aldım. hem fiyatı da uygun geldi.canım ben de alacam ama en iyi nerde satılır bilmiyorum internetede güvenemiyorum
canım benim tüpte 2.denemem öncesinde 4 klomen+çatlama iğnesi ve 2 aşılama var ;(cok guzel ve anlasilir olmus canim ellerine saglik...yalniz bisey dikkatimi cekti ben haric herkes ilk denenesinimi yapiyor?? asilamalarida sayarsak ben rekora dogru kosuyorum demekki :)
hadi bakalım gün sayıyoz inşallah olumlu sonuç alırsın da bizlere de güzel güzel umut olursun :)benide ekleyin bu tabloya lütfen transferin 6. günündeyim
ama beni eklememişsin
oranlari kac canim??mesela kac gram balda kac gram ari sutu varmis yada yuzde kac???ben başladım canım. balparmak apitera aldım fakat arısütü polen oranları düşük.
egricayir iyi diyorlar canim netten bakabilirsincanım ben de alacam ama en iyi nerde satılır bilmiyorum internetede güvenemiyorum
blstokist transeferi neye göre yapılıyo herkese uygulanabılıyomu istediğimiz taktırde embrıyoyu 5 gün bekletip blastokist olmasını sağlıyolarmı yani bu kişinin mi doktorunmu tercihine bağlı..
canım eşim internetten almamızı istemiyor daha doğrusu bende istemiyorum.büyük marketlerde varmı keşke eczaneler satsaydı :)oranlari kac canim??mesela kac gram balda kac gram ari sutu varmis yada yuzde kac???
egricayir iyi diyorlar canim netten bakabilirsin
benim 6 asilama 3 tup bebek denemem var bu da 10. denemem yanicanım benim tüpte 2.denemem öncesinde 4 klomen+çatlama iğnesi ve 2 aşılama var ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?