Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

haklisin canim biz evlat diye yanip tutusurken millet hiç acimadan kiyiyor ve bir daha oluyor ,bir daha, bir daha ne zaman isterlerse

evet malesef cok pahali canim ama soyle dusun..kaliteli yumurtalar ve bol sayida kaliteli embryolar olacaksa varsin 100-150 tl daha ciksin cebimden tup bebek bu miktarin 30 kati daha pahali cunku bu arada martta tedaviye baslayanlar alabilir tabi o zaman ama bizim bekleme imkanimiz yok mecbur olanlarla yetinicez...zaten cabuk bozulan bisey degil ama korkma dogada en uzun sure bozulmadan kalabilen tek besin balmis,bu ari sutude arilarin eseri sonucta

Kızlar,
Ben bugün regl oldum ve doktorumla görüştüm. akşam hormon testi yaptıracağım ve sonuçlarını ona göndereceğim. Eğer uygun görürse dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlıkları başlayacak. Umarım sonuçlarda bir sorun çıkmaz ve bir sonraki aya kalmaz transfer işlemi. Heyecanlandım :)

bal bozulmuyor ama arı sütü ışık, sıcak, soğuk, güneş vs çok etkileniyormuş. aklında bulunsun.
bu arada eczanede 10 adedi 20 tl dediğim ucuz normalde 1 gramı 1tl miş bu arı sütünün

hadi hayırlısı canım inşallah problem çıkmaz ve tedavini olursun :)

bal bozulmuyor ama arı sütü ışık, sıcak, soğuk, güneş vs çok etkileniyormuş. aklında bulunsun.
bu arada eczanede 10 adedi 20 tl dediğim ucuz normalde 1 gramı 1tl miş bu arı sütünün
birde metal kasik degmeyecek ari sutune unutma sende

hadi bakalim hayirli olsun canim insallah ilk hamislerimizden olursun

oranlari kac canim??mesela kac gram balda kac gram ari sutu varmis yada yuzde kac???

egricayir iyi diyorlar canim netten bakabilirsin
bal:%86 , polen :%7,5 , arısütü:%5 , propolis:%0,75 canım iyi mi sence? bi de ben 41 çeşit baharat buunduran mesir macunu kullanıyorum canım sabah akşam yiyom. faydası olur mu bilmiyorum inşalah faydası olur

çok acı ya tv de çocuğunu çöpe atan biri vardı ona çok kızmıştım ben de ve çok ağlamıştım. Rabbim istemeyenden alsın bizlere versin. inşallah bizim bebişlerimiz de olur boy boy hepsini sevip kucaklarız.

bal:%86 , polen :%7,5 , arısütü:%5 , propolis:%0,75 canım iyi mi sence? bi de ben 41 çeşit baharat buunduran mesir macunu kullanıyorum canım sabah akşam yiyom. faydası olur mu bilmiyorum inşalah faydası olur
canim kac gram balda peki bu miktarlar???
mesela bende ari sutu bal karisimi aldim %4 ari sutu varmis 250 gr balda yani 10 gr ari sutu yapiyor bu da... her gun 1 grami gecmemek lazimmis yani gunde 1 yemek kasigi yesem kafi...

evet öncelikli olarak tahta kaşık kullanılmalı. metal kaşım bileşimini bozuyor.
yoksa plastik kaşık kullanılmalı. bir kere girmesi bile kötüymüş. çok dikkat.

evet öncelikli olarak tahta kaşık kullanılmalı. metal kaşım bileşimini bozuyor.
yoksa plastik kaşık kullanılmalı. bir kere girmesi bile kötüymüş. çok dikkat.
sen gunde kac gr kadar yiyeceksin peki?fazlasida zararmis kas yapalim derken goz cikarmayalim...

Allah gönlüne göre versin canım.güzel haberlerini bekliyoruz...Rabbimin izniyle herşey güzel olur.aşamalardan haber verirsen cok sevinirim.bende ikinci adetinde gel demişti doktorum ilk adetim 9 eylüldü ikincisi ekimin başı olur.benimde dondurulmuş em briyo ve ilk transfer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…