haklisin canim biz evlat diye yanip tutusurken millet hiç acimadan kiyiyor ve bir daha oluyor ,bir daha, bir daha ne zaman isterlerseey hayat ne kadar ağır geliyorsun bana.....istemeynlerden al isteyenlere ver hem onlar mutlu hem biz mutluşimdi duyduğum bir mevzu 5 ay önce evlenen bir bayan cocugunu aldırdı hazır hisetmiyor diye...şimdi tekrar hamile....nasıl evlata kıyabilir bir insana ukala bir sebep yüzünden....Allahım sabır ver bize...
evet malesef cok pahali canim ama soyle dusun..kaliteli yumurtalar ve bol sayida kaliteli embryolar olacaksa varsin 100-150 tl daha ciksin cebimden tup bebek bu miktarin 30 kati daha pahali cunkubence eşin ameliyat olmamalı. 15 milyon kötü bi sayı değil.
arkadaşlar arı sütü eğriçayırı çok tavsiye ediyolar. fakat o taraftan birilerine danıştım bu işi yapan. diyorlar ki arı sütünün zamanı mart ayıdır. bekleme imkanınız varsa o zaman alın. ama aceleniz varsa siz bilirsiniz.
bir de eczanede gördüm. 10 tane kapsül 20 tl ye satılıyo.
haklisin canim biz evlat diye yanip tutusurken millet hiç acimadan kiyiyor ve bir daha oluyor ,bir daha, bir daha ne zaman isterlerse
kaçırdım herhalde canım. Tekrar yazarsan eklerim.ama beni eklememişsin
hadi hayırlısı canım inşallah problem çıkmaz ve tedavini olursun :)Kızlar,
Ben bugün regl oldum ve doktorumla görüştüm. akşam hormon testi yaptıracağım ve sonuçlarını ona göndereceğim. Eğer uygun görürse dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlıkları başlayacak. Umarım sonuçlarda bir sorun çıkmaz ve bir sonraki aya kalmaz transfer işlemi. Heyecanlandım :)
birde metal kasik degmeyecek ari sutune unutma sendebal bozulmuyor ama arı sütü ışık, sıcak, soğuk, güneş vs çok etkileniyormuş. aklında bulunsun.
bu arada eczanede 10 adedi 20 tl dediğim ucuznormalde 1 gramı 1tl miş bu arı sütünün
hadi bakalim hayirli olsun canim insallah ilk hamislerimizden olursunKızlar,
Ben bugün regl oldum ve doktorumla görüştüm. akşam hormon testi yaptıracağım ve sonuçlarını ona göndereceğim. Eğer uygun görürse dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlıkları başlayacak. Umarım sonuçlarda bir sorun çıkmaz ve bir sonraki aya kalmaz transfer işlemi. Heyecanlandım :)
bal:%86 , polen :%7,5 , arısütü:%5 , propolis:%0,75 canım iyi mi sence? bi de ben 41 çeşit baharat buunduran mesir macunu kullanıyorum canım sabah akşam yiyom. faydası olur mu bilmiyorumoranlari kac canim??mesela kac gram balda kac gram ari sutu varmis yada yuzde kac???
egricayir iyi diyorlar canim netten bakabilirsin
hadi ya ben metal kaşıkla yiyom. porselen kaşık olur mu ki?birde metal kasik degmeyecek ari sutune unutma sende
tahta kasik olucakmis canimhadi ya ben metal kaşıkla yiyom. porselen kaşık olur mu ki?
çok acı yaey hayat ne kadar ağır geliyorsun bana.....istemeynlerden al isteyenlere ver hem onlar mutlu hem biz mutluşimdi duyduğum bir mevzu 5 ay önce evlenen bir bayan cocugunu aldırdı hazır hisetmiyor diye...şimdi tekrar hamile....nasıl evlata kıyabilir bir insana ukala bir sebep yüzünden....Allahım sabır ver bize...
canim kac gram balda peki bu miktarlar???bal:%86 , polen :%7,5 , arısütü:%5 , propolis:%0,75 canım iyi mi sence? bi de ben 41 çeşit baharat buunduran mesir macunu kullanıyorum canım sabah akşam yiyom. faydası olur mu bilmiyoruminşalah faydası olur
sen gunde kac gr kadar yiyeceksin peki?fazlasida zararmis kas yapalim derken goz cikarmayalim...evet öncelikli olarak tahta kaşık kullanılmalı. metal kaşım bileşimini bozuyor.
yoksa plastik kaşık kullanılmalı. bir kere girmesi bile kötüymüş. çok dikkat.
inşallah hep beraber mutlu haberleri alırızhadi bakalım gün sayıyoz inşallah olumlu sonuç alırsın da bizlere de güzel güzel umut olursun :)
6- mzbnk........ erkek infertilite.............. 2. deneme.......... ankara Anatolia......transfer sonucu bekliyo ......ben yazayım bari5-hayat masal naz....erkek infertilite.........1.deneme..........adana acıbadem.......transfer bekliyor
6- mzbnk........ erkek infertilite.............. 2. deneme.......... ankara Anatolia......transfer sonucu bekliyo ......ben yazayım bari
Allah gönlüne göre versin canım.güzel haberlerini bekliyoruz...Rabbimin izniyle herşey güzel olur.aşamalardan haber verirsen cok sevinirim.bende ikinci adetinde gel demişti doktorum ilk adetim 9 eylüldü ikincisi ekimin başı olur.benimde dondurulmuş em briyo ve ilk transfer....Kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?