Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

yok çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra iğnesiz acısız bir gün geçireceksin. opudan sonra kullanman için östrojen ve progesteron içerikli ilaç verirler..

Evet canım çatlatma iğnesinden sonra başka iğne vurulmayacaksın

Saolun kızlar en büyük korkum iğnelerin kalçadan olması, göbeğimden olduktan sonra sıkıntım yok

C
arkadaslar bugun 8. Gunum.idrar testi yaptim 2 dk gecmeden attim.sonra esim yarim saat sonra bakti 2. Cizgi hafif belirmisti.dogru olma ihtimali varmi sizce.3. Gun embriyosu 2 tane transfer edilmisti
Canım benim de idrarda 8. Günde çift çizgi çıktı.bence doğrudur.zaten idrar testi 5 dk geçince çıkıyomuş. Hayırlı olsun :)

kızlar eğer idrarda 1 saatten önce çizgi beliriyorsa doğrudur bir saatten sonra kuruduğu için antijen bölgesinin izi belli oluyor yani yarım saat sonrası doğru oluyor bence yarın gidip kan ver. nerden biliyorsun derseniz ben laborantım ömrüm bunlarla geçiyor. hayırlısı olsun.

cok sagol icime Su serptin resmen.

arkadaslar bugun 8. Gunum.idrar testi yaptim 2 dk gecmeden attim.sonra esim yarim saat sonra bakti 2. Cizgi hafif belirmisti.dogru olma ihtimali varmi sizce.3. Gun embriyosu 2 tane transfer edilmisti

Bir fikrim yok ama insallah hamilesindir canim.yarin kan versene.

arkadaşlar merhaba.ilk denemem olacak.salı günü yumurta toplama işlemi var.neler yapmam lazım nelere dikkat edeyim ağrı oluyor mu?

Canım testi sabahmı yaptın genelde idrar testi 5 dk sonra çıkıyor doğru olma Payı yüksek hadi hayırlısı olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…