yok çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra iğnesiz acısız bir gün geçireceksin. opudan sonra kullanman için östrojen ve progesteron içerikli ilaç verirler..
Evet canım çatlatma iğnesinden sonra başka iğne vurulmayacaksın
Rica ederim hem asilaman zor olduysa anestezi alman daha iyi olur.rahat gecer sanada iskence olmaz, doktorda gerilmez.Bir sakincasi olmuyor o zaman bunu ogrenmem iyi oldu tesekkurler :)
Evet canım öyleydi:) iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlere inşallahmeneksemelifim canım seninkiler 4. gün 2 embriyoydu dimi? ayrıca çok tebrik ederim tekrardan..
Amin inşallah.dualarım sizlerle:)Meneksemelifim tbrkler canim darisi basimiza
Canım benim de idrarda 8. Günde çift çizgi çıktı.bence doğrudur.zaten idrar testi 5 dk geçince çıkıyomuş. Hayırlı olsun :)arkadaslar bugun 8. Gunum.idrar testi yaptim 2 dk gecmeden attim.sonra esim yarim saat sonra bakti 2. Cizgi hafif belirmisti.dogru olma ihtimali varmi sizce.3. Gun embriyosu 2 tane transfer edilmisti
ayyy canim insallah.seninki kacinci gun embriyosuydu.bu arada hayirli olsun.allah kucagina almayida nasip etsinC
Canım benim de idrarda 8. Günde çift çizgi çıktı.bence doğrudur.zaten idrar testi 5 dk geçince çıkıyomuş. Hayırlı olsun :)
Inşallah canım. Benimki 4. Gün embriyosuydu:)ayyy canim insallah.seninki kacinci gun embriyosuydu.bu arada hayirli olsun.allah kucagina almayida nasip etsin
cok sagol icime Su serptin resmen.kızlar eğer idrarda 1 saatten önce çizgi beliriyorsa doğrudur bir saatten sonra kuruduğu için antijen bölgesinin izi belli oluyor yani yarım saat sonrası doğru oluyor bence yarın gidip kan ver. nerden biliyorsun derseniz ben laborantım ömrüm bunlarla geçiyor. hayırlısı olsun.
arkadaslar bugun 8. Gunum.idrar testi yaptim 2 dk gecmeden attim.sonra esim yarim saat sonra bakti 2. Cizgi hafif belirmisti.dogru olma ihtimali varmi sizce.3. Gun embriyosu 2 tane transfer edilmisti
cesaretim yok.sali gunu test gunum.esimde izin vermez zaten illa sali gunu yaptir diyorBir fikrim yok ama insallah hamilesindir canim.yarin kan versene.
Bence doktoruna sor:)cesaretim yok.sali gunu test gunum.esimde izin vermez zaten illa sali gunu yaptir diyor
Maşallah gözün aydın daha guzel haberler verırsın inşallahEvet canım.9.gün sonuç 148 Allah ın izniyle:)
Canım testi sabahmı yaptın genelde idrar testi 5 dk sonra çıkıyor doğru olma Payı yüksek hadi hayırlısı olsun diyelimarkadaslar bugun 8. Gunum.idrar testi yaptim 2 dk gecmeden attim.sonra esim yarim saat sonra bakti 2. Cizgi hafif belirmisti.dogru olma ihtimali varmi sizce.3. Gun embriyosu 2 tane transfer edilmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?