Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

arkadaşlar merhaba.ilk denemem olacak.salı günü yumurta toplama işlemi var.neler yapmam lazım nelere dikkat edeyim ağrı oluyor mu?
Sonrasinda biraz agrin olur ama gecer canim. Islem esnasinda uyuyacaksin zaten. En onemlisi kabiz olma. Ona gore beslen canim. Sorunun varsa da doktoruna soyle. Siskinligin olursa opudan sonra onu da mutlaka soyle.

O kadar guzel sonuclar aldikki bu ay ins bizde aliriz...halgan candanote hepimiz...yarin sabah transfer kizlar dua edin olurmuu...ismduy senin yerinde olsam bu gece acildeydim...
Insallah can benim... insallah. Umutsuzluga kapiliyorum bazen ama insallah bebislerim birakmamistir beni.

Nerelerdesin canım

Öyle bir sıkıntı varsa hiç strse girme bencd, çünkü bende de oldu aynı sıkıntı doktor zorlandı ve bende strese girdim zor oldu

Kizlar 20 kasim gibi transferim gerceklesicek suan sadece rahim duwari kalinlassin diye bant kullaniyorum. Bogazlarim agriyo su iki gundur antibiyotik kullanmamin bi sakincasi olurmu su 1 hafta

Kizlar 20 kasim gibi transferim gerceklesicek suan sadece rahim duwari kalinlassin diye bant kullaniyorum. Bogazlarim agriyo su iki gundur antibiyotik kullanmamin bi sakincasi olurmu su 1 hafta
Merhaba,benim transferim de 20-21 gibi olacak. Ben de bant ve vitamin alıyorum. Bence antibiyotik alıp almamayı doktoruna danışmalısın. Ne olur ne olmaz.

iii gcler arkadaşlar. bi sorum olucak transferi olmus ve pozitif arkdslar beni bilgilendirirse cok mutlu olucam.
7 gun bhcg 31 çıktı
8.gun bhcg 54
12.gun bhcg 258
14.gun bhcg 731
bida da baktirmadim bugun 16 gun ve kese icin tee 17 kasima gun verdi yani tranferden snra ki 25.gune randevu verdi merkez.biraz gecmi sanki? sizlerin kacinci gun olmustu.baska bi kadin dogumcuuya gtsem mi amaca ondan evvel die dusunmeye basladim? ne dersiniz szin nasil olnustu kacinci gun kese gordunuz?

aşılama benimde zor geçmişti. hatta kanül girmedi bile. ama inan transferimde hiç bir şey hissetmedim. tabii bu yapana görede değişir... belki heycandan, belki sevinçten inan hiç bir şey hisetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…