Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Selam Hanımlar,

13 Kasım'da ilk kez tüp bebek merkezine gideceğiz. İlk deneme ne zamana sarkacak bilmiyorum. Neden olduğunu anlayamadığım bir şekilde çok heyecanlıyım. Umutluyum ama umutlanmaktan biraz da korkuyorum galiba... İnşallah iyi bir başlangıç olur. Süreci hızlandıracağını düşündüğünüz bir hazırlık var mı yapmamı önereceğiniz?

inşallah hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım. yaptırdığın tahlillerin ve hsg filmin elinde olsun. doktora giderken hepsini götür.

Teşekkür ederim darkelf cevabın için. Evet geçmiş sonuçlarımızı dosyaladım, yanıma almak üzere hazırladım ama unutmam inşallah ... İlkokula başlayacağım günden bir önceki gece uyuyamamıştım heyecandan, şimdi aynı şekilde heyecan duyuyorum. Rahatlatıcı bişiler içeyim bari daha kaç gün var neden böyle oldum ki anlamıyorum

Bence hic telaalanma degerlerim cok guzel katlanmis,icin rahat olsun, benimde 12. Ve 14. Gun test sonucuma gore 27. Gun ultrasona cagirdilar, yedinci haftamin ortasinda gidicem sanirim, once bana da gec geldi ama erken gidince vajinal bakmak zorunda kaliyolar, hersey netlesecek hatta kalp atisini bile
Duyma ihtimalimiz var, surekli stres yasamamis oluruz, sabretmesi zor haklisin icin nasil rahat edecekse onu yap, ama baska bir doktor kafani karistirabilir asamalarini bilmedigi icin, sabredebilirsen bekle bence ama yine de sen bilirsin tabiki canim, insallah sagsalim kucagina alirsin bebegini:)

Hamile kardeşlerim sızdede göğüs hassasıyyeti oldumu adet olucakmşm gıbı oldum bgn ama gectı ama göğüslerım iice hassaslaşıyo Bugun 6.gunumdu.cvblarsaniz sevinirim

cnmm cok tsk ederim gercekten.ins sende bebegine sag salim kavusursun kuzu..yani son adet tarihinden hesaplarsak 6 haftanin bitiminde gidiorum.offf hemde nasil zor beklemekkkk ) ama cok tatli ayni zmaan da da cok tedirgin edici; (

O kadar guzel sonuclar aldikki bu ay ins bizde aliriz...halgan candanote hepimiz...yarin sabah transfer kizlar dua edin olurmuu...ismduy senin yerinde olsam bu gece acildeydim...
İnsallah canim benim insallah bu mubarek ayin hurmetine Rabbim hepimixin yuzunu guldurur...transferin hayirli olsun canimcim :)

Kizlar kimler 3. gun embryosu transferi yaptirdi ve sonuc bekliyor?
Birde pozitif sonuc alan kimler var 3.gun embyosuyla?

Kızlar 8. Gunum ve idrar testim negatif. Keske yapmasaydim diyorum. Cok moralim bozuk. Yarin kanda baktirabilirsin demisti doktorum. Normalde test tarihim saliydi ama. Simdi cok mutsuz oldum. Allah hakkimizda hayirlisini versin.

Kızlar 8. Gunum ve idrar testim negatif. Keske yapmasaydim diyorum. Cok moralim bozuk. Yarin kanda baktirabilirsin demisti doktorum. Normalde test tarihim saliydi ama. Simdi cok mutsuz oldum. Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Moralini bozma canım. Kan tahlili yaptır test gününde, boşuna uzme kendini

canim idrarda cikmayip Kanda pozitif cikanlari cok duydum.degeri cok yuksek olup idrarda cikmayanlarda oluyor.idrar testine guvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…