Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Moralini bozma canım. Kan tahlili yaptır test gününde, boşuna uzme kendini
En buyuk hatam idrar testi yapmak oldu zaten. Olmayacaksa da olacaksa da keske yarini bekleseydim. Neyse yine de dualrinizi eksik etmeyin benden. Allah bebislerimi bana bagislasin.

Hamile kardeşlerim sızdede göğüs hassasıyyeti oldumu adet olucakmşm gıbı oldum bgn ama gectı ama göğüslerım iice hassaslaşıyo Bugun 6.gunumdu.cvblarsaniz sevinirim
Canım ben özellikle 6. Günden sonra ve hala baya baha adet sancısı ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum.pozitifi gördüm ama insan yine de tedirgin oluyo..demek ki normalmiş. .

Kızlar 8. Gunum ve idrar testim negatif. Keske yapmasaydim diyorum. Cok moralim bozuk. Yarin kanda baktirabilirsin demisti doktorum. Normalde test tarihim saliydi ama. Simdi cok mutsuz oldum. Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Hiç öyle düşünüp de moralini bozma..bir gün bile fark ediyo..Bazı insanların hamilelik leri idrarda çok sonra çıkabiliyor. Bak biz birer gün arayla bu yola çıktık..kendini üzmeyi bırak ve umutla bekle..senin açından benim hiç şüphem yok ya..o kadar ümitli ve senin için dua ediyorum ki bak gör sonuç muhteşem olacak :)

Son düzenleme:
Kızlar 8. Gunum ve idrar testim negatif. Keske yapmasaydim diyorum. Cok moralim bozuk. Yarin kanda baktirabilirsin demisti doktorum. Normalde test tarihim saliydi ama. Simdi cok mutsuz oldum. Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Canim bosa uzuyorsun kebdini belkide gec yerlestigi icin idrarda cikacak seviyeye gelmemistir daha..sonucta blastokist transferkerinin %80 i olumlu oluyor uzulme...

Canim bosa uzuyorsun kebdini belkide gec yerlestigi icin idrarda cikacak seviyeye gelmemistir daha..sonucta blastokist transferkerinin %80 i olumlu oluyor uzulme...
Insallah canım. Yarın öğreneceğiz iyi ya da kötü sonucu. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Insallah canım insallah. Ne olur duandan eksik etme beni. Insallah guzel seyler duyarim ben de. Korkularim mutluluga donusur.

Kızlar günaydınn ben test yaptım bugün 10. Günüm 3. Gün embriyosuydu azıcık bi bakar mısınız silik çizgiyi ben görüyorum ama emin olamadım

Eklentiler

• image.webp
    79,9 KB · Görüntüleme: 109
8. Gun yaptim canim ama Ben o sonuca pek guvenmiyorum.cunku beklemeden attim yarim saat sonra baktik cok hafif belirmisti
Olsun canim kan degerin cok dusukde hemen cikmiyormus ..mesela benim ilk hamileligimde asilama yapilmisti ben test gunune 3-4 gun kala yaptigimdada oldu oyle ilk kan testim 34 tu meger o gunlerde yerlesmis ondan hemen cikmamis seninde oyledir kesin..yoksa ben coook test yaptim hicbir zaman hamile degilken ikinci cizgi cikmadi...icini parcalayip baktim yine yoktu...hatta senin ikiside tuttu bence idrarda baya erken cikmis 3. gun embriyosuna gore...

Kızlar günaydınn ben test yaptım bugün 10. Günüm 3. Gün embriyosuydu azıcık bi bakar mısınız silik çizgiyi ben görüyorum ama emin olamadım
Dikkatli bakmadan bile gorebildim ikinci cizgiyi canim gozun aydin hamilesiiiinn.tebrikler hayirli olsun

canim dun ayni durum bendede oldu arkadaslar pozitif dedi.hadi gozun aydin hamilesin
Sende gördün dimi canım yani hayal görmüyorum ben Allahım rüyamda da testim negatif çıkıyodu kanamam falan oluyodu sen kan verdin mi ay bakıp bakıp duruyom teste hayal mi görüyorum acaba diye

ayyy insallah canim ya.kac gundur olmadi diye icim icimi yiyordu.

Dikkai bakmadan bile gorebildim ikinci cizgiyi canim gozun aydin hamilesiiiinn.tebrikler hayirli olsun
Ayyy allah razı olsun canımm şoktayım hiç beklemiyodum bu hayalet çizgiyi bile bakıp bakıp duruyom çok saol benim 3. Gün embriyosuydu bugünde 10. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…