Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

bana gönderirken yazacaklar uygulanışını da. bi arkadaşıma sordurdum ya. adamlar direk bebek için mi abi demişler. o yüzden her şeyini anlatacaklar.

hepimizin Allah gonlune gore versin inşallah. Yarin doktorla gorustukten sonra yazarim canım ilk aşamayı:)

Arkadaşlar listeye benide eklermisiniz erkek infertilitesi 22 eylül tedavi başlangıcı ilk denemem 3 ekim kontrol bayram sonrası insallah transfer medicana camlicada

Son düzenleme:
canim kac gram balda peki bu miktarlar???
mesela bende ari sutu bal karisimi aldim %4 ari sutu varmis 250 gr balda yani 10 gr ari sutu yapiyor bu da... her gun 1 grami gecmemek lazimmis yani gunde 1 yemek kasigi yesem kafi...
toplam karışım 210 gr %86 bal yani 182,1 gr balda 15,75 gr polen ; 10,5 gr arısütü ve 1,5 gr da propolis var tatlım. yüzdeliklere bakarak hesap yaptım canım :) ben sabah yarım çay kaşığı ve akşam da yarım çay kaşığı yiyom kafi mi sence?

hmm demekki bebek icin kullanan cok var son zamanlarda ...hadi insallah fayda goruruz yaa..
evet canım soruyolar ya eczacı bayan bana da sordu ne için kullanacan diye bebek için dedim o da böbrek anladı düzelttim bebek için dedim tekrar :) inşallah çok faydasını görürüz canım . bu arada kocişle beraber yiyoz biz :)

Hadi hayırlı olsun canım. Haberlerini bekliyorum. Aşamalardan haberdar et bizleri de .

canim toplam karisim 210 gr ise ve icinde 10 gr ari sutu var ise bence az yiyorsun ben bir yemek kasigi yiycem o karidimdan sende en az 1 tatli kasigi ye bence...benimkinde propolis yok ari sutu bal sadece...

canim esine keciboynuzu pekmezide yedir ekstra faydali olur... ben oyle yapicam...

amin inşallah sen nerde yaptıracaksın . . ..

Hadi hayırlı olsun canım. Haberlerini bekliyorum. Aşamalardan haberdar et bizleri de .
Tesekkurler:) kan verdim bu aksam. E2 ve progesteron degerlerine bakılacak. Yarin doktoruma göndereceğim. Uygun gorurse o da bana kullanacagim ilaçları bildirecek. Uzakta olunca boyle bir cozum bulduk:) yarin haber veririm yine gelismeleri.

Kizlarrr beni. De eklermisiniz endometrium ilk deneme opu nisanda oldu donmuş embriyo transferi ilk deneme olucak

Merhaba beni de eklermisiniz 3. Denemem olacak erkek infertilitesi merkezi henüz secmedim. Ilk 2 denemem umutta oldu negatif kasim adeti ile baslamak istirum

vallah gayet güzel olmuş ellerine sağlık canım bende bi ara excelde yapsam diye düşündüm ama sonra beceremem diye öyle yapmıştım bu işi sen iy yapmışssın
bu arada bu transfer bekleyen tüm arkadaşların dondurulmuş embriyoları mı var ne güzel ne güzel arkadaşlar sizlerin embriyolarınız kaçıncı gün donduruldu ?

maşallah sayfamız epey bi canlanmış
keşke bende şu arısütünü opu öncesi farketseydimde kullansaydım artık herşey için çok geç ama şükürler olsun ki beni bekleyen 6 minnoşum var Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…