hepimizin Allah gonlune gore versin inşallah. Yarin doktorla gorustukten sonra yazarim canım ilk aşamayı:)Allah gönlüne göre versin canım.güzel haberlerini bekliyoruz...Rabbimin izniyle herşey güzel olur.aşamalardan haber verirsen cok sevinirim.bende ikinci adetinde gel demişti doktorum ilk adetim 9 eylüldü ikincisi ekimin başı olur.benimde dondurulmuş em briyo ve ilk transfer....
hmm demekki bebek icin kullanan cok var son zamanlarda ...hadi insallah fayda goruruz yaa..bana gönderirken yazacaklar uygulanışını da. bi arkadaşıma sordurdum ya. adamlar direk bebek için mi abi demişler. o yüzden her şeyini anlatacaklar.
toplam karışım 210 gr %86 bal yani 182,1 gr balda 15,75 gr polen ; 10,5 gr arısütü ve 1,5 gr da propolis var tatlım. yüzdeliklere bakarak hesap yaptım canım :) ben sabah yarım çay kaşığı ve akşam da yarım çay kaşığı yiyom kafi mi sence?canim kac gram balda peki bu miktarlar???
mesela bende ari sutu bal karisimi aldim %4 ari sutu varmis 250 gr balda yani 10 gr ari sutu yapiyor bu da... her gun 1 grami gecmemek lazimmis yani gunde 1 yemek kasigi yesem kafi...
benim sadece isim var gerisi yok :) bizim de sebepsiz infertilite canım ayrıca tahmini adet ve ilaç başlangıcı 8 ekim (değişiklik olursa haberdar ederim ) merkez ankara Şatıroğlu hastanesi. 2.tüp bebek denemem olucak inşallah bebişim gelir ve son olur
evet canım soruyolar ya eczacı bayan bana da sordu ne için kullanacan diye bebek için dedim o da böbrek anladıhmm demekki bebek icin kullanan cok var son zamanlarda ...hadi insallah fayda goruruz yaa..
inşallahinşallah hep beraber mutlu haberleri alırız
Kızlar,
Ben bugün regl oldum ve doktorumla görüştüm. akşam hormon testi yaptıracağım ve sonuçlarını ona göndereceğim. Eğer uygun görürse dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlıkları başlayacak. Umarım sonuçlarda bir sorun çıkmaz ve bir sonraki aya kalmaz transfer işlemi. Heyecanlandım :)
canim toplam karisim 210 gr ise ve icinde 10 gr ari sutu var ise bence az yiyorsun ben bir yemek kasigi yiycem o karidimdan sende en az 1 tatli kasigi ye bence...benimkinde propolis yok ari sutu bal sadece...toplam karışım 210 gr %86 bal yani 182,1 gr balda 15,75 gr polen ; 10,5 gr arısütü ve 1,5 gr da propolis var tatlım. yüzdeliklere bakarak hesap yaptım canım :) ben sabah yarım çay kaşığı ve akşam da yarım çay kaşığı yiyom kafi mi sence?
canim esine keciboynuzu pekmezide yedir ekstra faydali olur... ben oyle yapicam...evet canım soruyolar ya eczacı bayan bana da sordu ne için kullanacan diye bebek için dedim o da böbrek anladıdüzelttim bebek için dedim tekrar :) inşallah çok faydasını görürüz canım . bu arada kocişle beraber yiyoz biz :)
peki canım onu da yedireyim. sabah akşam farkeder mi?canim esine keciboynuzu pekmezide yedir ekstra faydali olur... ben oyle yapicam...
hoş geldin tatlım ben de ekimde ilk adetimle başlicam hepimizin kucağı dolsun inşallah :) burada elele verirsek birbirimize destek olursak morak açısından en üst seviyede olursak ve en önemlisi Rabbim kısmet etmişse mutlaka başaracağız diye düşünüyorum
Tesekkurler:) kan verdim bu aksam. E2 ve progesteron degerlerine bakılacak. Yarin doktoruma göndereceğim. Uygun gorurse o da bana kullanacagim ilaçları bildirecek. Uzakta olunca boyle bir cozum bulduk:) yarin haber veririm yine gelismeleri.Hadi hayırlı olsun canım. Haberlerini bekliyorum. Aşamalardan haberdar et bizleri de .
Ben excelde tablo yapıp yapıştırdım ama oldu mu bilemiyorum.
ISIM SEBEP Deneme sayısı Merkez Başlama Tarihi Durum
Cycas Endometriyozis 1 İzmir - İrenbe Transferi bekliyor
candanote Sebepsiz infertilite 4 3 Ekim Tedavi hazırlıkları
kds2309 Morfoloji &pko 1 Bahçeci fulya Transferi bekliyor
hayat masal naz erkek infertilite 1 Adana Acıbadem Transferi bekliyor
Secilk erkek infertilite 1 Bahçeci fulya Transferi bekliyor
Ben excelde tablo yapıp yapıştırdım ama oldu mu bilemiyorum.
ISIM SEBEP Deneme sayısı Merkez Başlama Tarihi Durum
Cycas Endometriyozis 1 İzmir - İrenbe Transferi bekliyor
candanote Sebepsiz infertilite 4 3 Ekim Tedavi hazırlıkları
kds2309 Morfoloji &pko 1 Bahçeci fulya Transferi bekliyor
hayat masal naz erkek infertilite 1 Adana Acıbadem Transferi bekliyor
Secilk erkek infertilite 1 Bahçeci fulya Transferi bekliyor
farketmez canim yeterki yesinpeki canım onu da yedireyim. sabah akşam farkeder mi?
vallah gayet güzel olmuş ellerine sağlık canım bende bi ara excelde yapsam diye düşündüm ama sonra beceremem diye öyle yapmıştım bu işi sen iy yapmışssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?