benimkiler 3 hafta 5 günlük canım nasıl yapıyorsun anlatayım. transfer tarihinin önüne 2 hafta yani 14 gün ekleyeceksin ama birde buna embriyonun kaç günlük olduğunu ekleyeceksin seninki bugün tam 4 haftalık olması lazım. aralarında 2 gün olduğuna göre
ayy hiç bilmiyorum keseyi ne zaman göreceğiz heyecanla o günleri bekliyorum bu arada ben bu ilaçları ne zaman azaltaycağız onuda merak ediyorum ben günde hala 4 tane estrofem içiyorum ayrıca bantta kullanıyorumçocuğuma yazıııkk
bende aynı şeyi düşünüyorum canım eşim bu kadar ilaç onlara zarar vermezmi diyip duruyor ama onlar daha sıkı tutunmasıiçin dimiNe şimdi 8 bucuk ayımız mı kaldıı :)
Bende ilaçlara devam ediyorum günde 3 kez estrofem 2 kez de crinone jel .Bu haftasonu doktoruma gideceğim. Artık o ne derse ona göre hareket edeceğiz. Vala içtiği ilaç vurulduğum iğne umrumda değil minnoşuma birsey olmasın da
Canım senin hakkında hayırlısı buymuş demek ki . Üzmeden, kendini bebeğin için hazırla.pozitif olmaya çalış biliyorum zor ama anne olmak cok zormuş hepimiz yaşadık bu süreci.Slm kızlar.pzitifi görenlerin bebişlerini sağlıcakla kucaklarına almakarını diliyorum.benim ikinci tüp tedavimde 10.gün yaptığım testle negatifi gördüm.2 embriyo da tutunamadı malesef.sizden ricam pozitifi gören arkadaşlar nerede tedavi gördüğünü yazabilir mi rica etsem
Evet , normalde progesteron hormonu düşük tehlikesi yaşayan normal hamilelere de veriliyor. ki biz tüp bebek ile hamile kaldık. Hormonlarımız sürekli degişiklik gösteriyor. Ben rahatım cok sukur ama jeli kullandıktan sonra azıcık kahverengi kalıntılar geliyor. korkmuyor değilim :Sbende aynı şeyi düşünüyorum canım eşim bu kadar ilaç onlara zarar vermezmi diyip duruyor ama onlar daha sıkı tutunmasıiçin dimi
Allahım yardımcın olsun inşallah.güzel haberlerini bekliyoruzAksam is cikisi gidicem kizlar. Umutsuzum ama dua edin ne okir. 5 gibi sonucu ogrenmis olurum. Insallah guzel olur sonuc her seye ragmen.
Ilgin için teşekkür ederim CNm, umarım sıkıntısız bir hamilelik dönemi geçirir ve Bebeğini sağlıkla kucağına alırsınCanım senin hakkında hayırlısı buymuş demek ki . Üzmeden, kendini bebeğin için hazırla.pozitif olmaya çalış biliyorum zor ama anne olmak cok zormuş hepimiz yaşadık bu süreci.
Ben esim varikoselden ameliyat olunca normal yolla süreci beklemek istemedim. Ve araştırdım. Nisandan agustosa kadar bir cok doktorla yazıstım. Ve en içime sinen de hızlı dönüşü ve konuyu tek tek açıklamasıyla Bahçeci Fulya daki Güvenç bey oldu. 2 ay boyunca hep güleryüzlü hep içimizi rahatlatan bir doktor. her sorumuzu güzelce acikliyordu.ki misal dün iğnemi vurulmayı unutmuştum sabah mesaj attım hemen döndü. Ne kadar kalabalık ve yogun olursa olsun senin sürecini yakından takip ettiğini kolaylıkla anlıyorsun. Arı gibi çalışıyor Allah böyle çalışanlara güç kuvvet versin gerçekten çok imrendim ben.
Biraz uzun anlattım ama Güvenç beyi tavsiye ederim. Pişman olmazsınız :)
Amin . inşaallah. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Ben hep derim Allah sevdiği kuluna dert verirmiş . bizim imtihanımız bu. Ama cok sukur ki bununla atlatacağız inşallah. sonra güzel güzel evlatlarımız olacak ve inşaallah onlarla imtihanımız olmayacak.Ilgin için teşekkür ederim CNm, umarım sıkıntısız bir hamilelik dönemi geçirir ve Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
hmmm şeyyyHmm dun sordugumda yapmadim demistin dimi? Bizden bile sakladin yani :) hayirli olsun canim Allah kucagina almayida nasip etsin...
tabikide ben hepiniz için dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.İnş canımm inşş halsizliğim var sancılarım var kasıklarımda batmalarım oldu bel ağrım bile oldu ama tabi herşeyin başı kısmet bakalım inş benimde öle olur böyle bi örnekte ben olurum benim içinde dua eder misin güzel anne :)
Canım senin hakkında hayırlısı buymuş demek ki . Üzmeden, kendini bebeğin için hazırla.pozitif olmaya çalış biliyorum zor ama anne olmak cok zormuş hepimiz yaşadık bu süreci.
Ben esim varikoselden ameliyat olunca normal yolla süreci beklemek istemedim. Ve araştırdım. Nisandan agustosa kadar bir cok doktorla yazıstım. Ve en içime sinen de hızlı dönüşü ve konuyu tek tek açıklamasıyla Bahçeci Fulya daki Güvenç bey oldu. 2 ay boyunca hep güleryüzlü hep içimizi rahatlatan bir doktor. her sorumuzu güzelce acikliyordu.ki misal dün iğnemi vurulmayı unutmuştum sabah mesaj attım hemen döndü. Ne kadar kalabalık ve yogun olursa olsun senin sürecini yakından takip ettiğini kolaylıkla anlıyorsun. Arı gibi çalışıyor Allah böyle çalışanlara güç kuvvet versin gerçekten çok imrendim ben.
Biraz uzun anlattım ama Güvenç beyi tavsiye ederim. Pişman olmazsınız :)
Evet , normalde progesteron hormonu düşük tehlikesi yaşayan normal hamilelere de veriliyor. ki biz tüp bebek ile hamile kaldık. Hormonlarımız sürekli degişiklik gösteriyor. Ben rahatım cok sukur ama jeli kullandıktan sonra azıcık kahverengi kalıntılar geliyor. korkmuyor değilim :S
Doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu senelereKizlar bugun benim doğumgünüm :) içimden geldi söyliyim dedim :)
Güzel Haberlerinizle daha cok mutlu oluyorum :)
esin belki çevrendeki tanidiklariniz için demistir yani sonucta bizi tanimiyorsunuz bunun bir zarari olmazdisize.. neyse artik canin sagolsun...hmmm şeyyykocam dedi öyle
sağol canım Allah razı olsun darısı başınıza inşallah
yok canım eşim sadece çok sevinmemem açısından öyle söylemişti o gün değerim daha 16 ydı veyükselmeyebilirdi eşim burayı biliyor özellikle burayada yazma demiştiesin belki çevrendeki tanidiklariniz için demistir yani sonucta bizi tanimiyorsunuz bunun bir zarari olmazdisize.. neyse artik canin sagolsun...
canim bebisin tek galiba sana 2 embryo konmamismiydi?
yok canim niye kuseyim sasirdim sadeceyok canım eşim sadece çok sevinmemem açısından öyle söylemişti o gün değerim daha 16 ydı veyükselmeyebilirdi eşim burayı biliyor özellikle burayada yazma demişti
bende hem biraz daha iyi bir değerle söylemk istedim ama küsme ki bak üzülürüm bennn
yok canım iki embriyo kondu bana 3. gün embriyosu ya banada briden 4 katı artınca ikiz olacak gibi geldi ama tek yada iki sağlıklı hayırlı olsunda çok önemli değil Rabbim nasip ederse ikinciyide sonra yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?