Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Merhaba kizlar.hepinizin tedavisi hayirli olsun.
Ikinci denememi fulya bahcecide denemeyi düsünüyorum. Rezerv azligi sorunum var.
Aranizda bu sorunla orda tedavi olan varmi? Hangi doktorlari öneririsiniz ve cumartesi randevu veriyorlarmi?

Fulya bahceciye aynı sorunla arkadasımın ablası gitti, merkez çok bilindik ve en eskisi
ama içeride beklerlerken bir foto göndermişti bize sanki ziraat bankası önünde maaş kuyrugu var
o derece kalabalık ve randevu saatin falan epey sarkıyor
bahsettğim kişi haftasonu gündüz gitmişti

çoook teşekkür ederim canım ben zaten polyana gibiyim bir tane olursada sevirim daha fazla ilgi gösterebileceğim evladımı iki tane olursada sevirim bir daha bu zahmetli yollardan geçememiş olacağız... yani neyse hayırlısı hakkımızda o olsun her şekilde kabulumdur yerter ki sağlıklı sıhhatli evladım olsun..

tskler bilgiler icin

selam arkadaşlar nasılsınız internet olmadığından sadece begene bildim yorumlarınızı telefondan.pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum cok cok sevindim.sonuç bekleyenler dilimden dua düşürmüyorum dualarımdasınız hepinizAllahın izniyle herşey cok güzel olacak...olumsuz sonuç alan arkadaşlar çok üzüldüm hakkınızda en hayırların hayırlısı olsun..her hayır da bir şer ,her şer de bir hayır var.biz burdayız aynı yolda yuruyoruz yanınızdaız Allahın ıznıyle sizinde güzel haberlerinizi alacaz....dualarla Rabbime tevekülle..

kızlar bendeki yeşil akıntı bitmedi cok korkuyorum sonucum pozitif keseyi görünceye kadar gitmeyecem doktora ilaç icemem cunku neolur neolmaz.ben iğneye devam progestan dayanaca artık keseyi görünceye kadar.jel kullanamam calıştığımdan..vakitle ilgili sıkıntı..kıntı cok kafamı karışıtrdı kokmuor alerji yada kasıntı da yok

Merhaba kizlar.hepinizin tedavisi hayirli olsun.
Ikinci denememi fulya bahcecide denemeyi düsünüyorum. Rezerv azligi sorunum var.
Aranizda bu sorunla orda tedavi olan varmi? Hangi doktorlari öneririsiniz ve cumartesi randevu veriyorlarmi?
Cumartesi randevu veriyorlar canım. Güvenç Karlıkaya idi benim doktorum ve gerçekten cok memnun kaldım.

kızlar,
rahim duvarı kalınlığı 12,
yumurta sayım 7-8 tane var 14 mm de şuan, siz ce iyi mi,
çarşamba tekrar kontrol var o gün çatlatma iğnesi vurulcam, büyük ihtimal cuma opum gerçekleşecek,
transfer ne zaman olur bilmiyorum.

canim onemli plan sayisi degil iyi kalitede olmasi.en az 6 en fazla 12 tane olmaliymis.drum oyle demisti bana.

cycas Teşekkürler canım ben bahçecinin umut tüp bebeği düşünüyordum ama ordaki tulun Bey de ayrılmış sanırım ordan o Yüzden araştırma aşamasına geçtim

canim onemli plan sayisi degil iyi kalitede olmasi.en az 6 en fazla 12 tane olmaliymis.drum oyle demisti bana.
kalitesi toplandıktan sonra mı belli oluyor yoksa, döllenirken mi belli oluyor,
sanırım döllenirken,
inşallah iyi kalite de olurlar ,

ben de seninle aynı durumdayım , çarşamba kontrolüm var doktorum bana cuma ya da cumartesi toplarız dedi

Canım bende orada tedavı görüyorum yazdıgın fıyatı gorunce şoke oldumBen daha uyguna yaptırıyorum sıkı bır pazarlık sonucu

benim gittiğim dr transferi falan international hospitalda yapacak dolayısıyla pazarlık yapmak aklıma gelmedi hiç
ama fiyat aralığı gittiğim doktorlarda 4500-6000 Tl + ilaçlar şeklindeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…