Merhaba kizlar.hepinizin tedavisi hayirli olsun.
Ikinci denememi fulya bahcecide denemeyi düsünüyorum. Rezerv azligi sorunum var.
Aranizda bu sorunla orda tedavi olan varmi? Hangi doktorlari öneririsiniz ve cumartesi randevu veriyorlarmi?
çoook teşekkür ederim canım ben zaten polyana gibiyim bir tane olursada sevirim daha fazla ilgi gösterebileceğim evladımı iki tane olursada sevirim bir daha bu zahmetli yollardan geçememiş olacağız... yani neyse hayırlısı hakkımızda o olsun her şekilde kabulumdur yerter ki sağlıklı sıhhatli evladım olsun..yok canim niye kuseyim sasirdim sadeceaaaa ben sana blastokist kondu saniyordum valla..ama yok seninki ikiz degil bence benimde oglumda 3. gun embryosuydu ve 13. gun civari 211 cikmisti hesapladim 9. gunde seninki kadar falanmis....Rabbim devamini getirsin tekrar tebrikler canim benim
Doğum günün kutlu olsun canım benim nice mutlu senelere
tskler bilgiler icinFulya bahceciye aynı sorunla arkadasımın ablası gitti, merkez çok bilindik ve en eskisi
ama içeride beklerlerken bir foto göndermişti bize sanki ziraat bankası önünde maaş kuyrugu var
o derece kalabalık ve randevu saatin falan epey sarkıyor
bahsettğim kişi haftasonu gündüz gitmişti
korkmana hiç gerek yok uyuyorsun ve uyanıyorsun. uyanınca biraz dinlenince hastaneden çıkıyorsun.inşallah sonucun iyi çıkar kolay gelsin....Günaydın kızlar. hsg çekimine gidiyorum benim için dua edin
inşallah hayırlısıyla...adetin 2. veya 3. günü başlanıyor değil mi? neler yapıldı bizi haberdar et...hayırlısı olsun inşallah
Cumartesi randevu veriyorlar canım. Güvenç Karlıkaya idi benim doktorum ve gerçekten cok memnun kaldım.Merhaba kizlar.hepinizin tedavisi hayirli olsun.
Ikinci denememi fulya bahcecide denemeyi düsünüyorum. Rezerv azligi sorunum var.
Aranizda bu sorunla orda tedavi olan varmi? Hangi doktorlari öneririsiniz ve cumartesi randevu veriyorlarmi?
canım merhaba keseyi gördünmüHamile arkadaslara hayirli olsun.sonuc bekleyen muallakta olanlar da burda sabirsizlikla bekliyorum haberlerinizi.hamile topicleri sarmadi pek burdaki yeni hamileleri bekliyorum.
canim onemli plan sayisi degil iyi kalitede olmasi.en az 6 en fazla 12 tane olmaliymis.drum oyle demisti bana.kızlar,
rahim duvarı kalınlığı 12,
yumurta sayım 7-8 tane var 14 mm de şuan, siz ce iyi mi,
çarşamba tekrar kontrol var o gün çatlatma iğnesi vurulcam, büyük ihtimal cuma opum gerçekleşecek,
transfer ne zaman olur bilmiyorum.
ladycry canım baktım istanbulda yaşıyormuşsun orda olduğun için bende arkadaşın dediği gidi bahçeciyi tavsiye ederim sana ben izmirde tedavi oldum kendi doktorumdan memnunum.. ama ilk bu doktorumu araştırıken bi ara istanbula bu merkeze gitmeyi düşünmüştüm çok güzel şeyler okuyorum hem o merkez hakkında heleki burada ki bir çok arkadaş güvenç beye gidiyor vardır bir hikmet diyorum.
kalitesi toplandıktan sonra mı belli oluyor yoksa, döllenirken mi belli oluyor,canim onemli plan sayisi degil iyi kalitede olmasi.en az 6 en fazla 12 tane olmaliymis.drum oyle demisti bana.
inşallah canım.döllenmede belli oluyor sanırımkalitesi toplandıktan sonra mı belli oluyor yoksa, döllenirken mi belli oluyor,
sanırım döllenirken,
inşallah iyi kalite de olurlar ,
ben de seninle aynı durumdayım , çarşamba kontrolüm var doktorum bana cuma ya da cumartesi toplarız dedikızlar,
rahim duvarı kalınlığı 12,
yumurta sayım 7-8 tane var 14 mm de şuan, siz ce iyi mi,
çarşamba tekrar kontrol var o gün çatlatma iğnesi vurulcam, büyük ihtimal cuma opum gerçekleşecek,
transfer ne zaman olur bilmiyorum.
Canım bende orada tedavı görüyorum yazdıgın fıyatı gorunce şoke oldumKızlar bu gün eurofertil ile görüştüm hatta şimdi dönüyorum sgk dan rapor cikartmamizin çok uzun sürdüğünü söylediler 6 7 aydan bahsediyorlar fiyat 4600 ilaçlar hariç sgk ile 3200 e ineceğini söylüyorlar sizden tavsiye bekliyorum sizce ne yapmaliyim
selam 2 kez tedavi gördüm hem de daha uygu fiyata , şimdi Yeditepe üniversitesin de 3. tedavim devam ediyorCanım bende orada tedavı görüyorum yazdıgın fıyatı gorunce şoke oldumBen daha uyguna yaptırıyorum sıkı bır pazarlık sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?