Ben de bahçeci umut ulun beyin hastasıyım. Transfer imi o yaptı ama sonucumu öğrendiğim günlerde ayrıldı merkezden. Selen hanim var bi de. O da çok ilgili ve iyi bi doktor. Bu süreçte doktor çok önemli araştır git görüş kim içine sinerse onunla devam et canimcycas Teşekkürler canım ben bahçecinin umut tüp bebeği düşünüyordum ama ordaki tulun Bey de ayrılmış sanırım ordan o Yüzden araştırma aşamasına geçtim
Canim ne diyeceğimi bilemiyorum,cok üzüldüm. Hayırlısı boyleymis sizin için. Allah sana da tez zamanda nasip eder inşallah.Bende kan testi yaptirdim negatifi gordum .cok zorladik yorulduk yiprandik umitlerimizi cok cok baska baharlara ertelik.nnegatifi alan arkadaslarim hakkimizda hayirlisi .pozitiflenen arkadaslarada hep dua ediyorum rabbim saglikla kucaklariniza almayi nasip etsin.sizlerle umitlerimizi yitirmiyoruz mutlu oluyoruz.
Çok yuksek inşallah ilk denemnde pozıtıfı gorursun canım ben ist.eurofertıl tüp bebek merkezınde 2500 tl+ılaç ılk denememde pozıtıfı gordum ama 5 haftalık düşükle sonuçlandı dıkkatsızlıgımden bu ay dondurulmuşlarla 2 denememı yapıcamıkıncı denemede 1900tlbenim gittiğim dr transferi falan international hospitalda yapacak dolayısıyla pazarlık yapmak aklıma gelmedi hiç
ama fiyat aralığı gittiğim doktorlarda 4500-6000 Tl + ilaçlar şeklindeydi
Aynen haklısın canım ozaman rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsınyaa ciddi misin?
ilk için cok üzüldüm işte pozitifi görelim diyoruz ya hep, dilerken doğru dilemek gerekiyor demek ki..
inşallah bu sefer sağlıkla kucagına alırsın.
fiyatlar gercekten yarı yarıyaymış. bana doktorum da dedi, sizin yaptıracagınız yerin başarıda büyük etkisi yok dedi ama hani tutmazsa ucuza kaçtım ondan olmadı der miyiz diye yoksa yapılan işlem vs her yerde aynı..
evet senle aynı gidiyoruz, bana da o şekilde söylendi,ben de seninle aynı durumdayım , çarşamba kontrolüm var doktorum bana cuma ya da cumartesi toplarız dedi
bence sıkıntı yapma normal fiyat bunlar, 6 6500 buluyor benimkide,Şimdi yazılanları okudum rakamlarla ilgili,ben ciddi fazla oduyorum.ilaçlar dahil bana verilen rakam 6250umut tup bebek.
ilaçlar dahilse hiç dert etme arkadaşım. ben hastaneye 4000 tl verdim ama. ilaçlar+tahliller+muayene 8000 TL'yi bulduŞimdi yazılanları okudum rakamlarla ilgili,ben ciddi fazla oduyorum.ilaçlar dahil bana verilen rakam 6250umut tup bebek.
Şimdi yazılanları okudum rakamlarla ilgili,ben ciddi fazla oduyorum.ilaçlar dahil bana verilen rakam 6250umut tup bebek.
Ayyyy canım cok guldum yaaben o konuda o kadar utanırım ki hani 4600 deseler düz 5000 olmaz mı derim :)
kızlar lucrin geciktirmiş miydi sizin adetinizi?
tahmini transfer günü hesaplamaya calışıyorum da :)
ben de ilaçlar hariç fiyat aldım fakatŞimdi yazılanları okudum rakamlarla ilgili,ben ciddi fazla oduyorum.ilaçlar dahil bana verilen rakam 6250umut tup bebek.
yumurta toplandığı gün rapor verecekler, daha önce ağrım olmuştu inşallah olmaz 6 tane yumurta var dedi dr. hepsi de 12,5mm bize de yarından itibaren perhiz verdievet senle aynı gidiyoruz, bana da o şekilde söylendi,
perhizi de bu akşam bozuyoruz,
yumurta toplandıktan sonra çok ağrı oluyor mu acaba, yani işe geri dönebilir miyim,
sende kaç tane yumurta var , boyutları iyi mi,
canım merhaba keseyi gördünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?