- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
kızlar,
rahim duvarı kalınlığı 12,
yumurta sayım 7-8 tane var 14 mm de şuan, siz ce iyi mi,
çarşamba tekrar kontrol var o gün çatlatma iğnesi vurulcam, büyük ihtimal cuma opum gerçekleşecek,
transfer ne zaman olur bilmiyorum.
rapor yoksa yine karşılıyormu acaba ?tüm tüp bebek düşünen arkadaşlara en önemli tavsiyem kesinlikle sigorta geçen bir özelde yaptırmaları olur. en azından ıvır zıvır ilaçlardan , rapor verilmesi gerekirse bari onlardan faydalanırlar. bide onları sigortalı yazdıracam diye 65 tlde muayene ödemek zorunda kalıyorum.
Alttan bakıyorlar malesef.kızlar bir sorum daha olacak
dr adetin 2. ya da 3. günü gel dedi bana ona göre ek iğne ilaç vs verecek
o zaman alttan mı bakıyo yoksa karından mı?
şimdiye kadar kaç kere jinekologa gittim ama hiç adetliyken muayene olmadım
Tüm pozitif sonuç alanlara gönülden tebrikler... Kat be kat artarak devam etsin değerleriniz... Sağlıkla doğuracağınız güne kadar hep keyifle sürsün hamileliğiniz
Test için benim gibi gün sayan herkese de bol şanslar diliyorum. Umarım zamanı gelmiştir, hayırlısı neyse o olsun inşallah... Çok sevgiler
Aynı zamanda doğum günü kızıgulsennnn nice senelere... Bu yaşında hediyen reglin olmuş bir sonrakinde hediyen kollarının arasında olsun inşallah...
kızlar bir sorum daha olacak
dr adetin 2. ya da 3. günü gel dedi bana ona göre ek iğne ilaç vs verecek
o zaman alttan mı bakıyo yoksa karından mı?
şimdiye kadar kaç kere jinekologa gittim ama hiç adetliyken muayene olmadım
halgan canim yaptirdinmi kan testini?
Alttan bakıyorlar malesef.
yaaa en sinir oldugum sey yaaa((
bu yolda her rezilliğe maruz kalıyoruz desenize..
Demin burdaydi ama cikmis almadi galiba sonucunu daha..Aynen nerde bizim kız :)
İnşallah güzel haberlerle dönerDemin burdaydi ama cikmis almadi galiba sonucunu daha..
İnsallah sevincten agliyordur.Demin burdaydi ama cikmis almadi galiba sonucunu daha..
çok sağol canım Allah razı olsun inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm sağ salim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?