Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canim bayaa iyi ozellikle rahim kalinligi.benim ki opuya yakin 13.5 du doktorum cok iyi demisti.ve cok onemliymis rahim kalinligi.embriyo kalitesinden daha onemliymis.

rapor yoksa yine karşılıyormu acaba ?

Tüm pozitif sonuç alanlara gönülden tebrikler... Kat be kat artarak devam etsin değerleriniz... Sağlıkla doğuracağınız güne kadar hep keyifle sürsün hamileliğiniz

Test için benim gibi gün sayan herkese de bol şanslar diliyorum. Umarım zamanı gelmiştir, hayırlısı neyse o olsun inşallah... Çok sevgiler

Aynı zamanda doğum günü kızı gulsennnn nice senelere... Bu yaşında hediyen reglin olmuş bir sonrakinde hediyen kollarının arasında olsun inşallah...

devrim7779 kesinlikle doğru... Endometrium en önemli etkenlerden birisi. 12 ve uzerinde olup da hamile kalmayan çok az... Tabii ki daha düşük olanlarda da hamilelikler hep var... Kabul edilen alt sınır 7. Transfer öncesi endometrium için günde 2 bardak nar suyu zararı olmayan, etkisi klinik olarak kanıtlanmasa da psikolojik olarak kanıtlanmış iyi bir takviye :)

kızlar bir sorum daha olacak
dr adetin 2. ya da 3. günü gel dedi bana ona göre ek iğne ilaç vs verecek
o zaman alttan mı bakıyo yoksa karından mı?
şimdiye kadar kaç kere jinekologa gittim ama hiç adetliyken muayene olmadım

Alttan bakıyorlar malesef.

Sağol canım Allah razi olsun Rabbim cumlemizin muratlarini kabul eylesin inşallah :)

alttan bakıyor cnm :)
bende ilkinde çok sıkılmıştım ama yumurtalıklara bakılıyor ve kandaki e2 değerine göre ilaç dozunu ayarlıyor cnm.
benimde yarın reglimin 2.günü bende yrn ikinci tedavime start veriyorum.

çok sağol canım Allah razı olsun inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm sağ salim

opera vajinal ultrasonla bakılıyor. Normalde ağrın olmuyorsa reglliylken ağrı vs. sıkıntın hiç olmaz merak etme. Yoğun kanaman olsa da sorun olmaz, doktorlar alışkınlar. Biz alışık olmayabiliyoruz sadece. Benim reglim çok yoğun olmadığı için bende hiç sorun olmuyordu.

Sağ ve sol yumurtalıktaki antrallere (potansiyel foliküllere) göz atmak ve rahim içini (endometrium, kist vb.) kontrol için gerekli. Sıkıntısı yok. Hayırlısı olsun şimdiden... E2 ve sayı olarak paralel ilerleyen çok kaliteli foliküller dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…