Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Günaydın kızlar günün ilk bombasini veriyorum ben 7. Gün test yapmistim 16.7 cikmisti o gun esim kimseye soyleme dedi bugun 9. Gün tekrar ettik 65 cikti yani Allah ın izni ile hamileyim hamdü senalar olsun...
Canim gozun aydin Allah saglikla kucagina almayi nadip etsin, saglikli, annesine babadina vatanina milletine hayirli bir evlay etsin insallah

ever canim 2. Cizgi belli oluyor.yarinda yap yine cikiyorsa kesindir.ben 3 gundur yapiyorum cikiyor.bugun daha belirgindi.yarinda test gunum insallah dogrudur
Canim sana kacinci gun embriyosu konmustu ve kac tane kondu?

Benimde bugun 7. Gunum en buyugu 13 mm ymis yumurtalarimin endometrium 12 mm carsamba kontrol, bana opu icin bisey demedi ama bence carsamba catlatma ignesi vurulucam cumada toplanacak tedavinin basindan beri oyle dusunuyorum
Hadi hayırlısı canım az kaldı seninde bebişlerinle kavuşmana artık tecrübeli olduk bizde biliyoruz ne zaman olacağını

Kizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.

Kizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.

Canim saglik olsun bizim icin vakti var demekki daha illaki uzuluyoruz bende umitsizdim ama...yinede..3 acik ameliyat 30 haftalik kaybettigim meleklerim 5 bartholin ameliyati rahimde yara 4 tup deneme hicbisey vazgecirmiyo buyoldan 5 ede giderim 6 yada sende uzulme ve birakma negatifi alan butun arkadaslarla yeni denemelerde ayni yolda yine hep beraber olucaz sabret yasamadin say kimsenin ah vah edip seni uzmesine izin verme.duygularina ortagim uzme kendini lutfen...

Canim ya üzme kendini. Rabbimiz ol diyecek ve olacak inan buna. Yılmak yok devam ve mutlu son inşallah öpüyorum seni muck muck dualarimiz seninle

Canim yaa cok uzuldum senin olucakmis gibi geliyordu bana hep ilk defa yanildim...cok strese girdin sen ondan olmadi belkide..ne diyecegimi bilmiyorum cok uzuldum su an...

rabbim hayırlıysa nasip etsin canım. nolur sıkma canını

Hadi hayırlısı canım az kaldı seninde bebişlerinle kavuşmana artık tecrübeli olduk bizde biliyoruz ne zaman olacağını
Valla doğru söylüyorsun senide gelmne az kaldı şafak 3 değil mi? Bu arada yesilincide hamileymis kanda da çıkmış bugün çok sevindim valla

Hayirlisi kizlar nasip degilmis. Belki de zamani var. Bakalım. Laparaskopi olmayi dusunuyorum. Tupleri actirip normal yollardan denemeyi. Bakalim.
Canim yaa sendeki sorun bumuydu keske tupten once yapsaydin belkide simdiye kadar kendiliginden coktan olmustu....
İnsallah kendiliginden olur canim oldugu gun bana mutlaka yaz en az senin kadar sevinicem inan...

halgan canım Dualarimdasin ınş. Sen de bebeğini alacaksın kucağına. Buna yürekten inanıyorum. Dinlenip en yakın zamanda tekrar denersiniz ınş. Sakin ümitsizliğe kapılma çok dua et. Ben sana çok dua edicem bi tanem

Hayirlisi kizlar nasip degilmis. Belki de zamani var. Bakalım. Laparaskopi olmayi dusunuyorum. Tupleri actirip normal yollardan denemeyi. Bakalim.
Canım benim bu sefer olmadi ama Allah en kısa zamanda kucağına hayırlı ve sağlıklı bir evlat alanı nasip eder inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…