- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Canim gozun aydinGünaydın kızlar günün ilk bombasini veriyorum ben 7. Gün test yapmistim 16.7 cikmisti o gun esim kimseye soyleme dedi bugun 9. Gün tekrar ettik 65 cikti yani Allah ın izni ile hamileyim hamdü senalar olsun...
Canim sana kacinci gun embriyosu konmustu ve kac tane kondu?ever canim 2. Cizgi belli oluyor.yarinda yap yine cikiyorsa kesindir.ben 3 gundur yapiyorum cikiyor.bugun daha belirgindi.yarinda test gunum insallah dogrudur
Hadi hayırlısı canım az kaldı seninde bebişlerinle kavuşmana artık tecrübeli olduk bizde biliyoruz ne zaman olacağınıBenimde bugun 7. Gunum en buyugu 13 mm ymis yumurtalarimin endometrium 12 mm carsamba kontrol, bana opu icin bisey demedi ama bence carsamba catlatma ignesi vurulucam cumada toplanacak tedavinin basindan beri oyle dusunuyorum
4.gün 2 embriyo konduCanim sana kacinci gun embriyosu konmustu ve kac tane kondu?
canim tetradox ile prednol ne icinkullaniliyorCanım ben tetradox, prednol, kullandım 5 gün, ayrıca opudan sonra crinone jele başladım, folik asit ve coraspirinede devam ettim
bana 3. Gun embriyosu 2 tane konulduCanim sana kacinci gun embriyosu konmustu ve kac tane kondu?
tüp bebek ilaçlarını karşılamıyo ama kullanılan bazı yan tedavi hormon ilaçları var. onları alabiliyosun canım.rapor yoksa yine karşılıyormu acaba ?
Kizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.
Kizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.
Canim yaa cok uzuldumKizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.
Valla doğru söylüyorsunHadi hayırlısı canım az kaldı seninde bebişlerinle kavuşmana artık tecrübeli olduk bizde biliyoruz ne zaman olacağını
Canim yaa sendeki sorun bumuydu keske tupten once yapsaydin belkide simdiye kadar kendiliginden coktan olmustu....Hayirlisi kizlar nasip degilmis. Belki de zamani var. Bakalım. Laparaskopi olmayi dusunuyorum. Tupleri actirip normal yollardan denemeyi. Bakalim.
tüp bebek yada aşılama tutmayıpta üstüne normal hamile kalan çok insan gördüm ben. kısmet inşallah hiç bişeye gerek kalmaz belkideHayirlisi kizlar nasip degilmis. Belki de zamani var. Bakalım. Laparaskopi olmayi dusunuyorum. Tupleri actirip normal yollardan denemeyi. Bakalim.
Canım benim bu sefer olmadi ama Allah en kısa zamanda kucağına hayırlı ve sağlıklı bir evlat alanı nasip eder inşallah,Hayirlisi kizlar nasip degilmis. Belki de zamani var. Bakalım. Laparaskopi olmayi dusunuyorum. Tupleri actirip normal yollardan denemeyi. Bakalim.
Ben hep adetlı yanına gıderdimkızlar bir sorum daha olacak
dr adetin 2. ya da 3. günü gel dedi bana ona göre ek iğne ilaç vs verecek
o zaman alttan mı bakıyo yoksa karından mı?
şimdiye kadar kaç kere jinekologa gittim ama hiç adetliyken muayene olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?