- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
erkekGünaydın herkese,
Tabloyu yaptım ama birkaç arkadaşın bazı verileri eksik. Onları yazarsanız tabloyu eksiksiz doldururuz :)qaraqiz @umut2255
Eki Görüntüle 1253527
arkadaşlar tüp bebekten önce rahim filmi çektiren varmı nasıl bir işlem ve insanın canı yanıyomu korkuyorum cok bazıları anestezi tavsiye edıyo sizinde fikrinizi alabılırmıyım rahim filmi çektirip sonrada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz..
arkadadaşlar arı sütü ve propolisi yumurta kalitesi içinmi kullanıyorsunuz bende eşime alicam sperm sayısı düşük ve morfoloji %1 bu yüzden belki faydası olur www.onlinehelalgıda.com bu adreste yörem marka helal sertifikalı arısütü polen propolis satılıyor almak isteyenler inceleyebılır..
Cnm bence cektirmelisin tedavi icin bence cok onemli benim ilk tup tedavimde dr cektirmedi tam transfer gunu rahimde sivi var sansiniz cok az dedigi halde transferi yapti tabiki tutmadi sonra biz gorusmeye gittigimizde bana hemen rahim filmi cektirdi tupumun sucuk gibi sis oldugunu soykedi sonra ben laporoskopi oldum cnm dr en basta yapacagini en son yapti bence hemde inan okadar cok agrimiyor kasiklarda birden agri oluyor kisa sureli okadar cnm inss hersey yolunda gitsin cnm gecmis olsunarkadaşlar tüp bebekten önce rahim filmi çektiren varmı nasıl bir işlem ve insanın canı yanıyomu korkuyorum cok bazıları anestezi tavsiye edıyo sizinde fikrinizi alabılırmıyım rahim filmi çektirip sonrada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz..
herkesin ayni olmuyor,ben aciya cok dayanikli biri olmama ragmen agrim cok oldu nerdeyse aglayacaktim ve kalkinca kanamam oldu sonrasindada bayildim ...simdiki aklim olsa anestezili yaptirirdim...arkadaşlar tüp bebekten önce rahim filmi çektiren varmı nasıl bir işlem ve insanın canı yanıyomu korkuyorum cok bazıları anestezi tavsiye edıyo sizinde fikrinizi alabılırmıyım rahim filmi çektirip sonrada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz..
haklisin canim bilmeyen o kadar cok kisi varki bu yuzden herkes bilsin faydalansin diye her yerde yaziyorum...bir bildigimiz varsa paylasmaliyiz beraber yipraniyoruz emek harciyoruz bu yolda..birmirimize yardimci olmamiz lazim...seninse insallah buna hiiic ihtiyacin olmaz bebisini kucagina alirsin dondurulmus transferinde :)maşallah sayfamız epey bi canlanmış
keşke bende şu arısütünü opu öncesi farketseydimde kullansaydım artık herşey için çok geçama şükürler olsun ki beni bekleyen 6 minnoşum var Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
valla ben de çektiricem hiç bir fikrim yok ama yaptıranlar adet ağırısı gibi bir şey diyor.
eşin için dr a bitkisel takviye yazdırmayı denedin mi canım. sadece sperm için olan destekler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?