Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti.transferden sonra 9. Gün değeri 147 11.gün 185 neler oluyor.çok korkuyorum. Ne olur dua edin
Canim uzulme dusmemis degerin sadece fazla artmamis bakarsin bir gun sonra 3 kati artar yipratma kendini ve bebegi lutfen...

Kizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.
Canımm benim cok üzüldüm cok ortak noktamız vardı . Ben cok umutluydum senden dua etmiştim. Simdide sabır diliyorum Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah

Amin canım darısı başımıza bende o kadar yogunumki diyorumki 1 hafta daha sık dişini sonra 10 gün tatil hele sonuç pozitif olursa inşallah bi 10 gün daha sonra bi 10 gündaha bu sefer pozitif olursa bir sure cçalışma yacagim cunku, İstanbul un neresinde geliyorsun?

Kizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.
Insallah tez zamanda maddi manevi toparlanir yeniden denersiniz uzme kendini canim bende negatifin tadini cok iyi bilirim .cuma gunu test gunum hic gelmesin o gun o haberi almiyim diyorum cunki negatif olucak diye dusunuyrm anne olmak icin bu yoldayiz cok zor bi yol Rabbim hepinizi guc kuvvet versin tez zamnda kavustrsun bizi yavrularimiza nolur kendini toparla bu da gecicek ...

Transferimin 8. Gunude bitti cok sukur.ama adet olucam heralde kizlar.kasiklarim cok aqriyor,goguslerim cok sisti.yawas yawas umudumu kaybediyorum heralde.
Canım neden moralini bozuyorsun, bunlar hamile olduğunda da olabiliyor, yani daha doğrusu benimde goguslerim çok sismisti yatakta donemiyordum göğüs agrimdan , kadınlarında sürekli agiriyordu hamileydim, bunları estrofem ve progesteron yapiyor

icerden bakmak zarar verirmi ki bebeğe canım.biz aynı gün olduğumuz için merak ediyorum:)

Ben cok memnunum canım doktorum alev hanım gayet memnunum yanı sen zeynep kamılde raporlumu yaptırıcaksın orada ne kadara maal oluyo tüp bebek
tam kesin maliyeti bilmiyorum ama baya farkediyomuş ben şimdi rapor çıkartıp orada devam edicem

Bazen insan gercekten bazi seyleri hissedebiliyor canim.herseyin hayirlisi ne diyeyim.

canım benim yaaa cok üzüldum....ama lütfen bırakma kendini Allahın izniyle olacak hakkında herseyin en hayırlısı olsun bitanem hepimiz için

TE="darkelf, post: 37719014, member: 489983"]tüp bebek ilaçlarını karşılamıyo ama kullanılan bazı yan tedavi hormon ilaçları var. onları alabiliyosun canım.[/QUOTE]
Teşekkür ederim :)

Ben sabah 8.00 de orada oluyorum sonra işe gidiyorum , bu sefer transferden sonra yıllık iznimi kullanıp yatacağım
Çok erken gidiyorsun ben de öğleden sonra daha rahat olduğum için randevuları öğleden sonraya alıyorum, benimde 10 gün var izinin eğer Allah izin verirde pozitif olursa yıllık izinden sonra 10 günde rapor alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…