Canim uzulme dusmemis degerin sadece fazla artmamis bakarsin bir gun sonra 3 kati artar yipratma kendini ve bebegi lutfen...Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti.transferden sonra 9. Gün değeri 147 11.gün 185neler oluyor.çok korkuyorum. Ne olur dua edin
Canımm benim cok üzüldüm cok ortak noktamız vardı . Ben cok umutluydum senden dua etmiştim. Simdide sabır diliyorum Rabbim tez zamanda nasip etsin insallahKizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.
Bende ayni durumdayim umut falan kalmadi negatife tamamen hazirladim kendimi...Transferimin 8. Gunude bitti cok sukur.ama adet olucam heralde kizlar.kasiklarim cok aqriyor,goguslerim cok sisti.yawas yawas umudumu kaybediyorum heralde.
Amin canım darısı başımızaSüper bir haber çok sevindim darısı Başımıza ben yarın geliyorum canım istanbula tedavim 14 Kasım'da başlayacak bir iki gün dünlenip öyle başlayacağım bu aralar işlerim yoğundu çok yoruldum iyi gelecek dinlenmek hem kardeşlerim istanbulda beni onlarlarla vakit geçirmek istiyorum
Insallah tez zamanda maddi manevi toparlanir yeniden denersiniz uzme kendini canim bende negatifin tadini cok iyi bilirim .cuma gunu test gunum hic gelmesin o gun o haberi almiyim diyorum cunki negatif olucak diye dusunuyrm anne olmak icin bu yoldayiz cok zor bi yol Rabbim hepinizi guc kuvvet versin tez zamnda kavustrsun bizi yavrularimiza nolur kendini toparla bu da gecicek ...Kizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.
Canım neden moralini bozuyorsun, bunlar hamile olduğunda da olabiliyor, yani daha doğrusu benimde goguslerim çok sismisti yatakta donemiyordum göğüs agrimdan , kadınlarında sürekli agiriyordu hamileydim, bunları estrofem ve progesteron yapiyorTransferimin 8. Gunude bitti cok sukur.ama adet olucam heralde kizlar.kasiklarim cok aqriyor,goguslerim cok sisti.yawas yawas umudumu kaybediyorum heralde.
canım ilk test gunun ne zamandı normalde.Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti.transferden sonra 9. Gün değeri 147 11.gün 185neler oluyor.çok korkuyorum. Ne olur dua edin
icerden bakmak zarar verirmi ki bebeğe canım.biz aynı gün olduğumuz için merak ediyorum:)Hayir canim.bugun doktorum gorulebilirama icerden bakmak istemedi.disardan da ancak cuma gorunurmus.cumayi bekliyorum heyecanla.sen yesil akintini doktoruna sordun mu? İstersen bir sor normal derse stresten kurtulurdun en azindan.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
tam kesin maliyeti bilmiyorum ama baya farkediyomuş ben şimdi rapor çıkartıp orada devam edicemBen cok memnunum canım doktorum alev hanım gayet memnunum yanı sen zeynep kamılde raporlumu yaptırıcaksın orada ne kadara maal oluyo tüp bebek
Bazen insan gercekten bazi seyleri hissedebiliyor canim.herseyin hayirlisi ne diyeyim.Canım neden moralini bozuyorsun, bunlar hamile olduğunda da olabiliyor, yani daha doğrusu benimde goguslerim çok sismisti yatakta donemiyordum göğüs agrimdan , kadınlarında sürekli agiriyordu hamileydim, bunları estrofem ve progesteron yapiyor
Normalde dündü ama idrar testinde pozitif çıkınca doktor bir gün önce yapabilirsin dedi ve 9.günde yaptırdımcanım ilk test gunun ne zamandı normalde.
canım benim yaaa cok üzüldum....ama lütfen bırakma kendini Allahın izniyle olacak hakkında herseyin en hayırlısı olsun bitanem hepimiz içinKizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.
Tabiki hayırlısı ama bence adet olacağın için değil bu ağrıların, bozma moralini benceBazen insan gercekten bazi seyleri hissedebiliyor canim.herseyin hayirlisi ne diyeyim.
İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize
sonuca doktorun ne dedi. bence kan testini zamanında yaptırmak lazım.belli bir gun veriyorlar mutlaka bir bildikleri vardır.istersen yarın bir daha kan ver.Normalde dündü ama idrar testinde pozitif çıkınca doktor bir gün önce yapabilirsin dedi ve 9.günde yaptırdım
Benmde goguslerm hassaslasti ara ara belin kasiklarim da agri oluyo bende senin gibiyim bnm cuma gunu test gunum senin ne zamnTransferimin 8. Gunude bitti cok sukur.ama adet olucam heralde kizlar.kasiklarim cok aqriyor,goguslerim cok sisti.yawas yawas umudumu kaybediyorum heralde.
Amin canım inşallah bu sefer hayirlisiyla olur, çarşamba randevu maçta?İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize
Ben sabah 8.00 de orada oluyorum sonra işe gidiyorum , bu sefer transferden sonra yıllık iznimi kullanıp yatacağımAmin canım inşallah bu sefer hayirlisiyla olur, çarşamba randevu maçta?
Çok erken gidiyorsunBen sabah 8.00 de orada oluyorum sonra işe gidiyorum , bu sefer transferden sonra yıllık iznimi kullanıp yatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?