Canım hayırlı olsun, inşallah bu sürecin sonunda bizlere güzel haberler yazarsinKIZLAR HERKEZE MERHABA ARANIZDA YENİYİM BUGÜN İLAÇLARIMA BAŞLADIM AYY ÇOK HEYCANLIYIM
Bende vazgeçtm zaten saol canmYok canim birak sonraya bende yaptirdim iki tedavi arefesinde doktora sordum bisey olmaz dedi ama lazetin rahime yumurtaliklara olan etkisi kanitlanmis bisurrre bunun icin vicdan azabi cekmistim zaten yeteri kadar disardan etkiliyoruz bide onu yapmayalim bidetay daha verim lazer yaptirdigim tedavimde sokturucilerle adet olabilldim digerlerinde hic problem olmamisti.tqbiki yinede karar senin ama yaptirma derim.
Valla mine hanımla görüştük canm zam geldi falan demişti biz suan oradan vazgeçtik önce zeynep kamilde denemeye karar verdim sen memnunmusun peki ne kdr oldu başlayalıCanım bende orada tedavı görüyorum yazdıgın fıyatı gorunce şoke oldumBen daha uyguna yaptırıyorum sıkı bır pazarlık sonucu
Canım tez zamanda kavuşursun inşallah Allah sabır versin..benimde tüplerim kapalı laparoskopiden önce tüp denemeye karar vermiştim.Allah yardımcımız olsunHayirlisi kizlar nasip degilmis. Belki de zamani var. Bakalım. Laparaskopi olmayi dusunuyorum. Tupleri actirip normal yollardan denemeyi. Bakalim.
Senin değil bebeğin yarattığı bir çizgi görüntüsünde. Silik sayılmaz. Gayet net görüyorum bende :) Yarın tekrarlayıp, kan ile tasdiklemek en güzeli... Gönlüne göre gelişsin her şey.
Rica ederim. Ben kullanırım gece ama sabaha aynı temizliğinde kalır :) Hareket yoksa regl yok :)
Doktorun emin ol görmüyor... Hem alışkınlar, hem de zaten ultrasonunun ucunu yerleştirene kadar 2-3 saniye alakadar oluyor, ondan sonra zaten gözü mütemadiyen monitördeki değerlerde... Yumurtalar ne alemde, endometrium nasıl, kist var mı yok mu derken tamam... Rahat ol... Muayene saati öncesinde tuvaleti kullanırsan zaten varsa gelecek olan bir şey onu yollamış oluyorsun. Regl yokmuş gibi rahat kalırsın, üstüne regli olduğun için ultrason hissiyat anlamında daha rahatsız edici olacaktır.
Ayrıca uzun çok uzun yıllar jinekologum olan Cevdet Bey'in kulaklarını çınlatayım. Onun yüzünden bende en çok ona dikkat ediyorum. Gerçi epilasyona gittiğim için tüyle ilgili sıkıntım yok çok şükür :) Derdi ki kadınlar muayeneye gelirken çok evhamlı olurlar şöyle mi böyle mi regl, tüy vs... Hiç biri bizim için önemli değil derdi. Sağlık açısından da tavsiye etmezdi o ayrı ama asıl söylediği "en çok ayaklardan, bacaklardan irrite oluruz olursak" yani ilgilendikleri uzuv onlar için sıradan... Bacak ve pedikür bakımı onlar için daha önemli, hakikatten de örtünün dışında kalan onlar :))))))))))
Süper bir haber çok sevindim darısı Başımıza ben yarın geliyorum canım istanbula tedavim 14 Kasım'da başlayacak bir iki gün dünlenip öyle başlayacağım bu aralar işlerim yoğundu çok yoruldum iyi gelecek dinlenmek hem kardeşlerim istanbulda beni onlarlarla vakit geçirmek istiyorumValla doğru söylüyorsunsenide gelmne az kaldı şafak 3 değil mi? Bu arada yesilincide hamileymis kanda da çıkmış bugün çok sevindim valla
Ben de ayni seyi yaptim. Olmadi. Ogretmenim subat tatilinde ameliyat olup yaza kadar normal deneyip yazin ikiknciyi mi denesem diyorum. Kafam gonlum oyle karisik ki.Canım tez zamanda kavuşursun inşallah Allah sabır versin..benimde tüplerim kapalı laparoskopiden önce tüp denemeye karar vermiştim.Allah yardımcımız olsun
KIZLAR HERKEZE MERHABA ARANIZDA YENİYİM BUGÜN İLAÇLARIMA BAŞLADIM AYY ÇOK HEYCANLIYIM
Ilk denememı temmuzda yaptırdım canım pozıtıftı 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı ıkıncı için adet olmayı beklıyorum canım zaten pisikolojik olarak yıpranıyoruz oyuzden zeynep kamılden vazgectım ayrıca tavsıyede etmıyorum labaratuvarı iyi degılmış dıye bılıyorum toplanan yumurtaları dondurma işlemı yapılmıyo dıye bılıyorum belkıde yanılıyorumdur hatta ıkıncıyıde 1900 tl ödücezValla mine hanımla görüştük canm zam geldi falan demişti biz suan oradan vazgeçtik önce zeynep kamilde denemeye karar verdim sen memnunmusun peki ne kdr oldu başlayalı
Canım benim Allah hakkımızda Hayırlısı nı versin .en kısa zamanda hayırlı çocuk lar nasip etsin inşallahKizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınKIZLAR HERKEZE MERHABA ARANIZDA YENİYİM BUGÜN İLAÇLARIMA BAŞLADIM AYY ÇOK HEYCANLIYIM
Canım yavaş ilerliyordur belki korkma canım benimKızlar ağlamaktan gözlerim şişti.transferden sonra 9. Gün değeri 147 11.gün 185neler oluyor.çok korkuyorum. Ne olur dua edin
Ben cok memnunum canım doktorum alev hanım gayet memnunum yanı sen zeynep kamılde raporlumu yaptırıcaksın orada ne kadara maal oluyo tüp bebekValla mine hanımla görüştük canm zam geldi falan demişti biz suan oradan vazgeçtik önce zeynep kamilde denemeye karar verdim sen memnunmusun peki ne kdr oldu başlayalı
arkadaşlar benim tedavim aşılamaya döndü. Biraz üzüldüm ama hayırlısı böleymiş demek ki. Yumurtalarım birden ve düzensiz tepki vermiş istediği kadarda yumurta oluşmamıştı. 3 tane büyük 3 tanesi küçük tü arada bu kdar fark olunca dozu azaltıp aşılamaya gitcez ve sana uzun protokol uygulayacağız aşılaman tutmazsa dedi. aranızda uzun protokol ile tüp bebeği tutan var mı arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?