Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar Ankarada baska bir doktor onerisi olan var mi, pozitif sonuc alip? Ameliyat icin gorusmek istiyorum.

Canım prednol opudan sonra ohss olmamak için kullanılıyor , yumurtaliklar su falan toplamasin diye ssanırım, ben hastanede çalışıyorum bölümüm nöroloji bizde beyinde sıvı birikmesi falan varsa prednol veriyorlar, tetradox a bakmadim valla zaten 2 opudan sonra kullandığım bütün ilaclarin bende yan etkisi çok oluyor, prednol ve tetradox modemi çok rahatsız ediyor, crinone rahimde kasılmalar ve şiddetli karin ağrısı yapıyor, estrofem göğüslerinde ağrıyyapıyor suan daha ignelerde oldugum icin tedavinin en guzel yerindeyim diyorum valla

Bende vazgeçtm zaten saol canm

Canım bende orada tedavı görüyorum yazdıgın fıyatı gorunce şoke oldumBen daha uyguna yaptırıyorum sıkı bır pazarlık sonucu
Valla mine hanımla görüştük canm zam geldi falan demişti biz suan oradan vazgeçtik önce zeynep kamilde denemeye karar verdim sen memnunmusun peki ne kdr oldu başlayalı

Hayirlisi kizlar nasip degilmis. Belki de zamani var. Bakalım. Laparaskopi olmayi dusunuyorum. Tupleri actirip normal yollardan denemeyi. Bakalim.
Canım tez zamanda kavuşursun inşallah Allah sabır versin..benimde tüplerim kapalı laparoskopiden önce tüp denemeye karar vermiştim.Allah yardımcımız olsun

ben muayene öncesi pedikür yaptırıp kırmızı tonlarında oje sürüyorum eşim deli oluyo.. :) dikkati o taraftan ayaklara çekmeye çalışıyorum :)

Kızlar ağlamaktan gözlerim şişti.transferden sonra 9. Gün değeri 147 11.gün 185 neler oluyor.çok korkuyorum. Ne olur dua edin

Valla doğru söylüyorsun senide gelmne az kaldı şafak 3 değil mi? Bu arada yesilincide hamileymis kanda da çıkmış bugün çok sevindim valla
Süper bir haber çok sevindim darısı Başımıza ben yarın geliyorum canım istanbula tedavim 14 Kasım'da başlayacak bir iki gün dünlenip öyle başlayacağım bu aralar işlerim yoğundu çok yoruldum iyi gelecek dinlenmek hem kardeşlerim istanbulda beni onlarlarla vakit geçirmek istiyorum

Canım tez zamanda kavuşursun inşallah Allah sabır versin..benimde tüplerim kapalı laparoskopiden önce tüp denemeye karar vermiştim.Allah yardımcımız olsun
Ben de ayni seyi yaptim. Olmadi. Ogretmenim subat tatilinde ameliyat olup yaza kadar normal deneyip yazin ikiknciyi mi denesem diyorum. Kafam gonlum oyle karisik ki.

Valla mine hanımla görüştük canm zam geldi falan demişti biz suan oradan vazgeçtik önce zeynep kamilde denemeye karar verdim sen memnunmusun peki ne kdr oldu başlayalı
Ilk denememı temmuzda yaptırdım canım pozıtıftı 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı ıkıncı için adet olmayı beklıyorum canım zaten pisikolojik olarak yıpranıyoruz oyuzden zeynep kamılden vazgectım ayrıca tavsıyede etmıyorum labaratuvarı iyi degılmış dıye bılıyorum toplanan yumurtaları dondurma işlemı yapılmıyo dıye bılıyorum belkıde yanılıyorumdur hatta ıkıncıyıde 1900 tl ödücez

Kizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.
Canım benim Allah hakkımızda Hayırlısı nı versin .en kısa zamanda hayırlı çocuk lar nasip etsin inşallah

halgan şuan be diyeceğimi bilemiyorum canım çok üzüldüm ne söylesek boş eğer tüplerinin açılma imkanı varsa laparoskopini yaptır dene canım benim Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım

Ben cok memnunum canım doktorum alev hanım gayet memnunum yanı sen zeynep kamılde raporlumu yaptırıcaksın orada ne kadara maal oluyo tüp bebek

Transferimin 8. Gunude bitti cok sukur.ama adet olucam heralde kizlar.kasiklarim cok aqriyor,goguslerim cok sisti.yawas yawas umudumu kaybediyorum heralde.

Benim de iptal edildi, aşılama yapıldı bekliyorum. Üzme kendini, bakalım neler bekliyor bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…