Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

sonuca doktorun ne dedi. bence kan testini zamanında yaptırmak lazım.belli bir gun veriyorlar mutlaka bir bildikleri vardır.istersen yarın bir daha kan ver.
Çarşamba bir daha yaptır dedi.sonuca göre bakalım dedi.pazartesi de ultrasyonda baktıralım dedi

halgan canım cok uzuldum Rabbim sana yardım etsin aabir versin insallah tez zamanda bekledigin eadina kavusursun ben cok inaniyordum senin tutacagina ama nasip degilmis..
meneksemelifim canım sana iki embriyo trasnfer olmustu dimi belki once ikisi tutunup sonra biri seni birakmistir o yuzden az artmistir en kotu olarak buni dusun Allah in izni ile bir melegin seninle suan ki degerin artmis dusmemis..

Merhabalar herkese öncelikle Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin.. Bende Aralık Ayında nasipse başlıcam tüp bebek tedavisine .. Eğer yumrta alınıp Döllenme olursa amaliyat olup sonra transfer edilecek
Ama iştee fsh I'm 16 yüksek o Yüzden biraz gerginim hayırlısı nasipse olur diyoruz
Benim durumumda olan varmı acaba

Çengelköye geliyorum canım kuzenim de kalıcam eşi hemşire iğnelerimi o yapacak hastaneyede yakın valla bende ilk önce dönerim diyordum transferden sonra işe ama 1 ay izin aldım Dönmeyeceğim keseyi Görene kadar izmire

Yaşım 37, haftaya laparoskopi ile kapalı bir tüpüm alınacak. Ekim ayında adet döneminde ilk tüp tedavisine başlayacağım. Doktorum Fulya Bahçeci de Güvenç bey.
Merhaba öncelikle herşey gönlünüzce olsun inşallah
Amaliyat oldunuzmu acaba

Canim uzulme dusmemis degerin sadece fazla artmamis bakarsin bir gun sonra 3 kati artar yipratma kendini ve bebegi lutfen...

Arkadaşlar lütfen umutsuz olmayın,ben test gününden bir gün önce sizin gibi öok mutsuzdum yine olmadı diye ağladığımı ve eşime yarın gitmicem ısrar etme, varsa karnım büyüyünce anlarız diye bağırmıştım:) okdr umutsuz şekilde kan verdim ki, ama pozitif çıktı,ve ben hAla inanamıyorum, henüz keseyi görmedim.. Diyeceğim şu ki bu psikoloji çok normal, kendinizi rahat bırakın,dua edin.. Herşeyin hayırlısını isteyelim,herkes için duacıyım inşallah yüzler gülecek kucaklar dolacak kızlar:)

Ben de ayni seyi yaptim. Olmadi. Ogretmenim subat tatilinde ameliyat olup yaza kadar normal deneyip yazin ikiknciyi mi denesem diyorum. Kafam gonlum oyle karisik ki.
Bende öğretmenim canım..lapatoskopi olsamda tüplerimin açılacağını düşünmedim ben iki defa tüp deneyip rapor için lap olayım dedim. Tüpler açılsa bile hareket yeteneğini kaybedebiliyomuş.ankaradasın sanırım anatolida hakan bey lapta iddialıyım demişti bize 5000 tl civarı yaparım die fiyat vermişti ama doktordan etkilenmemiştim itici geldi para konusunu net dile getirmesi bide çok geldi tabi:) Bide başkentte göğşen bey ve hulusi bey var onlarda iyi die düşünüyorum ordada 1000 tl fark çıkıyodu ameliyat için.

resmi ekliyorum yorum yaparsanız sevinirim eczacıya sordum silik de olsa 2. çizgi varsa pozitifdir dedi .inşallah diyorum artık
Bende bekleyip kan testi yapmaktan yana olduğum halde buradaki okuduklarımdan etkilendim ve 11.gün test yaptım aynı bu şekilde çıktı, emin olamadım tabi , ertesi gün kan testi günümdü çok şükür pozitif. Çıktı, buradaki arkadaşlarda olumlu demişti banada, inşalh kan testinde de pozitif çıkacak, hayırlı olsun kardeşim

halgan ne dıyecegımı bılemıyorum hersey bızler ıcın bu yola bunları bıle bıle çıktık.. güçlü ol herseyın zamanı var hayırlısı olsun hakkımızda..
meneksemelifim senin minnakların bırı arkadan geliyor sanırım kardesını de dürtmüş benı bekle diye yaramaz çocuk..kalbını bozma sakın bebeklerın senınle hayırlı haberlerını bekliyorum..

Inşallah canım ya..ne olur dua edin.çok ihtiyacım var

Merhaba öncelikle herşey gönlünüzce olsun inşallah
Amaliyat oldunuzmu acaba
Merhaba,
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Hepsi sizin içinde geçerli:)
Ameliyat oldum 10 Eylül'de. Tıkalı ve Sıvı biriken tüp alındı. Aynı anda histerekopi de oldum. Rahim duvarına çizik atıldı. Ekim adetiyle tedaviye başladım. 29 Ekim de opu oldu. Döllenebilen sağlam yumurtalar donduruldu. Şuan da dondurulmuş tedavisindeyim. 10-12 gün içinde transfer olacak.

bugün doktora gittik. eşimin sperm sayısı yükselmiş ama morfoloji hala yeterli değil benimde polikistikmiş yumurtalarım doktorum uzun protokole karar verdi =( şuan adetim bir sonraki adetinden sonra yumurta toplıyacağız dedi.40-45 gün sürecek dedi. doktorumu çok sevdim =) çok heyecanlıyım. folikasit başladık şuan adet bitiminde shg çekicez dedi. hsg mi dedim yok sonohisterografi dedi acıtmıyor ama tıkanıklık falan var mı diye bakacağız dedi. hadi bakalım hayırlısı Allah tan Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Cevap Verdiğiniz çok teşekkür ederim güzel dileğiniz içinde
Benim Dr önce tüp bebek işlemine başlayıp Döllenme olursa dondurulup daha sonra amaliyat olacağımı söyledi benimde tüpler tıkalı ve sıvı var... Önce amaliyat mı olmak iyi yoksa sonra mı acaba

Cevap Verdiğiniz çok teşekkür ederim güzel dileğiniz içinde
Benim Dr önce tüp bebek işlemine başlayıp Döllenme olursa dondurulup daha sonra amaliyat olacağımı söyledi benimde tüpler tıkalı ve sıvı var... Önce amaliyat mı olmak iyi yoksa sonra mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…