- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
- 358
Çarşamba bir daha yaptır dedi.sonuca göre bakalım dedi.pazartesi de ultrasyonda baktıralım dedisonuca doktorun ne dedi. bence kan testini zamanında yaptırmak lazım.belli bir gun veriyorlar mutlaka bir bildikleri vardır.istersen yarın bir daha kan ver.
İnşallah çok umutluyum rabbim yüzümüze gülsünÇok erken gidiyorsunben de öğleden sonra daha rahat olduğum için randevuları öğleden sonraya alıyorum, benimde 10 gün var izinin eğer Allah izin verirde pozitif olursa yıllık izinden sonra 10 günde rapor alacagim
biz 6750 verdik umut tüp bebekte. İndirim mi yapmışlar yoksaŞimdi yazılanları okudum rakamlarla ilgili,ben ciddi fazla oduyorum.ilaçlar dahil bana verilen rakam 6250umut tup bebek.
Çengelköye geliyorum canım kuzenim de kalıcam eşi hemşire iğnelerimi o yapacak hastaneyede yakın valla bende ilk önce dönerim diyordum transferden sonra işe ama 1 ay izin aldım Dönmeyeceğim keseyi Görene kadar izmireAmin canım darısı başımızabende o kadar yogunumki diyorumki 1 hafta daha sık dişini sonra 10 gün tatil hele sonuç pozitif olursa inşallah bi 10 gün daha sonra bi 10 gündaha bu sefer pozitif olursa bir sure cçalışma yacagim cunku, İstanbul un neresinde geliyorsun?
Merhaba öncelikle herşey gönlünüzce olsun inşallahYaşım 37, haftaya laparoskopi ile kapalı bir tüpüm alınacak. Ekim ayında adet döneminde ilk tüp tedavisine başlayacağım. Doktorum Fulya Bahçeci de Güvenç bey.
Canim uzulme dusmemis degerin sadece fazla artmamis bakarsin bir gun sonra 3 kati artar yipratma kendini ve bebegi lutfen...
Bende öğretmenim canım..lapatoskopi olsamda tüplerimin açılacağını düşünmedim ben iki defa tüp deneyip rapor için lap olayım dedim. Tüpler açılsa bile hareket yeteneğini kaybedebiliyomuş.ankaradasın sanırım anatolida hakan bey lapta iddialıyım demişti bize 5000 tl civarı yaparım die fiyat vermişti ama doktordan etkilenmemiştim itici geldi para konusunu net dile getirmesi bide çok geldi tabi:) Bide başkentte göğşen bey ve hulusi bey var onlarda iyi die düşünüyorum ordada 1000 tl fark çıkıyodu ameliyat için.Ben de ayni seyi yaptim. Olmadi. Ogretmenim subat tatilinde ameliyat olup yaza kadar normal deneyip yazin ikiknciyi mi denesem diyorum. Kafam gonlum oyle karisik ki.
canim icini ferah tut.bak goreceksin carsamba gunu normal olarak artmis olacak.belki ikizdir biri gelismemistir ondan olmus olabilirÇarşamba bir daha yaptır dedi.sonuca göre bakalım dedi.pazartesi de ultrasyonda baktıralım dedi
Benimde cuma gunu canimBenmde goguslerm hassaslasti ara ara belin kasiklarim da agri oluyo bende senin gibiyim bnm cuma gunu test gunum senin ne zamn
Bende bekleyip kan testi yapmaktan yana olduğum halde buradaki okuduklarımdan etkilendim ve 11.gün test yaptım aynı bu şekilde çıktı, emin olamadım tabi , ertesi gün kan testi günümdü çok şükür pozitif. Çıktı, buradaki arkadaşlarda olumlu demişti banada, inşalh kan testinde de pozitif çıkacak, hayırlı olsun kardeşimresmi ekliyorum yorum yaparsanız sevinirim eczacıya sordum silik de olsa 2. çizgi varsa pozitifdir dedi .inşallah diyorum artık
Yaa bu durumda doktorlar dış gebeliği falan düşünüyorlar ya çok moralim bozuldu.durduramıyorum kendi micanim icini ferah tut.bak goreceksin carsamba gunu normal olarak artmis olacak.belki ikizdir biri gelismemistir ondan olmus olabilir
Inşallah canım ya..ne olur dua edin.çok ihtiyacım varhalgan ne dıyecegımı bılemıyorum hersey bızler ıcın bu yola bunları bıle bıle çıktık.. güçlü ol herseyın zamanı var hayırlısı olsun hakkımızda..
meneksemelifim senin minnakların bırı arkadan geliyor sanırım kardesını de dürtmüş benı bekle diye yaramaz çocuk..kalbını bozma sakın bebeklerın senınle hayırlı haberlerını bekliyorum..
canim kendini bu kadar uzme bebeginde etkilenir.sen simdi bi namaz kil dua et.hem icon ferahlar hemde dua etmis olursunYaa bu durumda doktorlar dış gebeliği falan düşünüyorlar ya çok moralim bozuldu.durduramıyorum kendi mi
Merhaba,Merhaba öncelikle herşey gönlünüzce olsun inşallah
Amaliyat oldunuzmu acaba
Cevap Verdiğiniz çok teşekkür ederim güzel dileğiniz içindeMerhaba,
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Hepsi sizin içinde geçerli:)
Ameliyat oldum 10 Eylül'de. Tıkalı ve Sıvı biriken tüp alındı. Aynı anda histerekopi de oldum. Rahim duvarına çizik atıldı. Ekim adetiyle tedaviye başladım. 29 Ekim de opu oldu. Döllenebilen sağlam yumurtalar donduruldu. Şuan da dondurulmuş tedavisindeyim. 10-12 gün içinde transfer olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?