- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
- 358
Dediğini yaptım.namaz kıldım dua ettim.rabbim ol derse olacak inşallah.duadan başka yapacağımız hiçbirşey yok.rabbim hepimize yardım etsin inşallahcanim kendini bu kadar uzme bebeginde etkilenir.sen simdi bi namaz kil dua et.hem icon ferahlar hemde dua etmis olursun
Ben tedaviden önce oldum ama sonra da olabilirsin. Benimki tamamen bayrama denk geliyor falan diyeydi. Nasılsa dondurulmuş transfer olacak. Onları beklerken yaptırsan da olur bence. Tercih sizin. Hiçbir fark yok aslında.Cevap Verdiğiniz çok teşekkür ederim güzel dileğiniz içinde
Benim Dr önce tüp bebek işlemine başlayıp Döllenme olursa dondurulup daha sonra amaliyat olacağımı söyledi benimde tüpler tıkalı ve sıvı var... Önce amaliyat mı olmak iyi yoksa sonra mı acaba
Sanki yumurta rezervleri düşer falan dedi bazı arkadaşlar zaten rezervim düşük birde yine düşmesin siz amaliyatı nerede oldunuzBen tedaviden önce oldum ama sonra da olabilirsin. Benimki tamamen bayrama denk geliyor falan diyeydi. Nasılsa dondurulmuş transfer olacak. Onları beklerken yaptırsan da olur bence. Tercih sizin. Hiçbir fark yok aslında.
Yumurta rezerviyle alakası yok tüplerin. Yumurtalar yumurtalıklarda oluşuyor. Tüp sadece yumurtaların rahme inmesini sağlayan organ.Sanki yumurta rezervleri düşer falan dedi bazı arkadaşlar zaten rezervim düşük birde yine düşmesin siz amaliyatı nerede oldunuz
Anladım peki memnunmusunuz amaliyatınız rahatsızdı Dr ilgi alaksı bende Oktay gidebilirim amaliyat için eğer memnun kaldıysanız birde ücreti neydi acab peki tüp bebek işleminiz nerede oluyor aynı ACıbadam demiYumurta rezerviyle alakası yok tüplerin. Yumurtalar yumurtalıklarda oluşuyor. Tüp sadece yumurtaların rahme inmesini sağlayan organ.
Ben Acıbadem Bakırköy de oldum. Prof. Dr. Mehmet Cihan Ünlü ve Melih Gündüz yaptı operasyonu.
Ben doktorlardan çok memnunum. Melih bey benim 15 yıllık jinekoloğumdu zaten.Çok yanlış yazmışım kusura bakmayın yanı Dr zan ve amaliyatınız dan memnunmusunuz demek istedim. Birde amaliyat ücreti hakkında bilgi almak isterIm
Çok teşekkür ederim Benimde Acıbadem özel sigortam karşılıyor demekti ben tüp bebek tedavisi gibi görüp karşılamazlar diye düşündüm... İnşallah güzel sonuçlar alırsınız sizinle ilk deneyiminizi olacakBen doktorlardan çok memnunum. Melih bey benim 15 yıllık jinekoloğumdu zaten.
Ben hiç para vermedim. Özel sağlık sigortası kapsamındaydı operasyon ama 18milyar lık fatura gördüm. Bu fiyata, Prof farkı, 1gece kalış, laparoskopi ve histereskopi dahil. Sadece laparoskopi Bahçeci Fulya da 7000 di. Histereskopi ne kadar bilmiyorum.
Benim tüp tedavisi Bahçeci Fulya da devam ediyor.
Karşılıyorsa hiç düşünme direk orada yaptır. Tabii tüp bebek için olduğunu söylemiyorlar sigortaya. Acil ameliyat falan diye işliyorlar. Doktora sigortaya göre bir tanı koymalarını rica edebilirsin.Çok teşekkür ederim Benimde Acıbadem özel sigortam karşılıyor demekti ben tüp bebek tedavisi gibi görüp karşılamazlar diye düşündüm... İnşallah güzel sonuçlar alırsınız sizinle ilk deneyiminizi olacak
Karşılıyorsa hiç düşünme direk orada yaptır. Tabii tüp bebek için olduğunu söylemiyorlar sigortaya. Acil ameliyat falan diye işliyorlar. Doktora sigortaya göre bir tanı koymalarını rica edebilirsin.
Benim de ilk denemem olacak hayırlısıyla.
Canim Uzulup bebeğini de üzme nolur. Bak göreceksin değerlerin normal katlanmaya devam edecek. Tam ikiye katlamadan değeri yükselip hamileliği devam edenleri biliyorum. İçini ferah tut.Dediğini yaptım.namaz kıldım dua ettim.rabbim ol derse olacak inşallah.duadan başka yapacağımız hiçbirşey yok.rabbim hepimize yardım etsin inşallah
Istanbuldaki eurofertilde yoksa izmirdei bende bu ay izmir eurofertil de baslicam texaviyeCanım bende orada tedavı görüyorum yazdıgın fıyatı gorunce şoke oldumBen daha uyguna yaptırıyorum sıkı bır pazarlık sonucu
Vallahi ağlamayı bıraktım.dua etmek rahatlatıyo. .inşallah dediğin gibi olur.desteğin için çok sağol canımCanim Uzulup bebeğini de üzme nolur. Bak göreceksin değerlerin normal katlanmaya devam edecek. Tam ikiye katlamadan değeri yükselip hamileliği devam edenleri biliyorum. İçini ferah tut.
Çok teşekkür canım Allah Razı olsun dilerim seninde en güzel sonuçlar elde ederiz Herşeyin hayırlısıLulinda :) jinekologlarimiz ayni yerdenmis... Yillardir ben bu isler baslayana kadar Cevdet Hekimoğlu na giderdim :) bir iki kez Melih bey e de doktorumun yoklugunda gitmistim.
Histeroskopi bende de ozel sigortayla yapildi, endometrit ve yapisiklik tanisi yeterli olmustu sigorta icin ki zaten bu yonde de yapisikliklar acildi, yogun antibiyotik tedavimiz oldu sonrasinda...
Dilerim benim gibi (nedeni kesin degilse de ben oyle yorumladim) histeroskopi ve tedaviniz sonrasinda tupler acilir. 10 sene once teshis edilmis, gecen senelerde de hsg ile kapaliligi tasdiklenmisti. Son hsg yapisiklik kontrolu icindi surprizyapti tupler acildi :)
Sansiniz hep bol olsun ve Sakura umarim hic tecrube sahibi olmadan tez elden bebek sahibi olursunuz :)
Benim sadece tek tüpüm tıkalıydı. Diğeri hsg de açılır gibi olmuştu:) Eşimde sperm sayısı az ve ileri hareket hiç yoktu. Rezervimde bir sıkıntı yok. Ama opudan sonra yumurta kalitesinin iyi olmadığını öğrendim. Eşim sigarayı bırakıp, keçiboynuzu kuru yaptı Opu ya kadar. Sayı 4 katı oldu. Onun sorunu çözüldü yani:) Bakalım işte ben de transfer bekliyorum. Olan ve döllenen nispeten iyi olan embriyolarla.İnŞallar hayırlı güzel sonuçlar alırız.. Bende tüp bebek için Medipol de ki Banu Hanım la görüştüm amaliyat olmam gerektiğini de o söyledi aslında Medipol de de geçiriyor özel sigortam ama işte amaliyat olunca kararsız kaldım.
Sizin tüplerin tıkalı olmasından başka bir tedaviniz olduğu mesala benim fsh da yüksek
Senun ki neden iptal oldu...hayırlısı boyleymis yok geçti uzuntum bir anlikti benimkisi.belki asilamamiz tutar vardir her iste bir hayır :)Benim de iptal edildi, aşılama yapıldı bekliyorum. Üzme kendini, bakalım neler bekliyor bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?