İnsallah iyi olacak sonucBenim sadece tek tüpüm tıkalıydı. Diğeri hsg de açılır gibi olmuştu:) Eşimde sperm sayısı az ve ileri hareket hiç yoktu. Rezervimde bir sıkıntı yok. Ama opudan sonra yumurta kalitesinin iyi olmadığını öğrendim. Eşim sigarayı bırakıp, keçiboynuzu kuru yaptı Opu ya kadar. Sayı 4 katı oldu. Onun sorunu çözüldü yani:) Bakalım işte ben de transfer bekliyorum. Olan ve döllenen nispeten iyi olan embriyolarla.
@WishhDuygu Biz yakında akraba çıkacağız. Aynı yerlerde dolaşmış, aynı yerlerde yiyip içmişliğimiz var:) Bir de ard arda doğursak ya:) Sen hamilelik durumunda doktorunu değiştirmeyi düşünüyor musun?
İstanbulda canımIstanbul
Istanbuldaki eurofertilde yoksa izmirdei bende bu ay izmir eurofertil de baslicam texaviye
500 tl indirim yaptılar.ben cocuk istiyorum derneği ÇİDER e üye olucam dedim onlarda üye olmanıza gerek yok biz indirim yapalım dediler,dernekte 500 tl indirecekti zaten.biz 6750 verdik umut tüp bebekte. İndirim mi yapmışlar yoksa
Canim benim doktorum gogsen bey zaten. O uygun gormedi laparaskopi. 2 tane 5. gün embriyosu kondu. Olmadi ne yazık ki. Yuzde 80 demisti. O da cok sasirdi. Allahin takdiri artik sonrasi. Yaza kadar hicbir sey dusunmeyecegim. Subatta tekrar gidip neden olmadigi arastirilsin istoyorum. Yaza da tekrar denemek. Cok zormus. Allah kimseyi bekledigi bir seye ulasamamakla sinamasin.Bende öğretmenim canım..lapatoskopi olsamda tüplerimin açılacağını düşünmedim ben iki defa tüp deneyip rapor için lap olayım dedim. Tüpler açılsa bile hareket yeteneğini kaybedebiliyomuş.ankaradasın sanırım anatolida hakan bey lapta iddialıyım demişti bize 5000 tl civarı yaparım die fiyat vermişti ama doktordan etkilenmemiştim itici geldi para konusunu net dile getirmesi bide çok geldi tabi:) Bide başkentte göğşen bey ve hulusi bey var onlarda iyi die düşünüyorum ordada 1000 tl fark çıkıyodu ameliyat için.
Senun ki neden iptal oldu...hayırlısı boyleymis yok geçti uzuntum bir anlikti benimkisi.belki asilamamiz tutar vardir her iste bir hayır :)
Tülün bey kafama çok yatmıştı daha Görüşmeden bile o kadar iyi Şeyler duydum ki hakkında bu tedavide negatif sonuçlanınca onunla başlarım diyordum ki ayrılmışSelen hanımla bi ön görüşme yapacağım ANLAŞILAN çok teşekkür ederim sana da Bebeğin de hayırlısıyla doğar inşlhBen de bahçeci umut ulun beyin hastasıyım. Transfer imi o yaptı ama sonucumu öğrendiğim günlerde ayrıldı merkezden. Selen hanim var bi de. O da çok ilgili ve iyi bi doktor. Bu süreçte doktor çok önemli araştır git görüş kim içine sinerse onunla devam et canim
Hayırlısı olsun canım Allah sabıt vr mücadele gücümüzü almasın inşallah o bizr yeterCanim benim doktorum gogsen bey zaten. O uygun gormedi laparaskopi. 2 tane 5. gün embriyosu kondu. Olmadi ne yazık ki. Yuzde 80 demisti. O da cok sasirdi. Allahin takdiri artik sonrasi. Yaza kadar hicbir sey dusunmeyecegim. Subatta tekrar gidip neden olmadigi arastirilsin istoyorum. Yaza da tekrar denemek. Cok zormus. Allah kimseyi bekledigi bir seye ulasamamakla sinamasin.
Sen ben ve @ecomlek ayni birlikte bekleyevegiz sanirim
benim de bi arkadaşımın durumu aynı,Cevap Verdiğiniz çok teşekkür ederim güzel dileğiniz içinde
Benim Dr önce tüp bebek işlemine başlayıp Döllenme olursa dondurulup daha sonra amaliyat olacağımı söyledi benimde tüpler tıkalı ve sıvı var... Önce amaliyat mı olmak iyi yoksa sonra mı acaba
crinone jel bende genelde beyaz kum gibi döküntü yapıyor ama bu arada çok kaşıntım oluyor. bazen kanattığım dahi oluyor. tahriş oluyor artık o zamanlarda koyu renkli akıntı oluyor.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. iki gündür crinone jeli kullandıktan sonra kahverengi döküntüler olmaya başladı. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
sağol canım bende korktum birşeyler mi oluyor diye . Bugun 10. gün olduğu için tekrar test yaptım rahatladım cok sukurcrinone jel bende genelde beyaz kum gibi döküntü yapıyor ama bu arada çok kaşıntım oluyor. bazen kanattığım dahi oluyor. tahriş oluyor artık o zamanlarda koyu renkli akıntı oluyor.
inşallah uzun süre kullanmak zorunda kalmayız jeli. nefret ediyorum yasağol canım bende korktum birşeyler mi oluyor diye . Bugun 10. gün olduğu için tekrar test yaptım rahatladım cok sukur
sorma her kullanışta ayrı bir sıkıntı . Sonrasında korku. Vala iğneden köşe bucak korkup kaçan ben nerdeyse iğneye razıyım :)Ama olsun minnoşlarımız sıkı sıkı tutunsun da:)inşallah uzun süre kullanmak zorunda kalmayız jeli. nefret ediyorum ya
aynen... başka bir şey için olsa kesinlikle kullanmazdım bunu... herşey küçük kuzum için ...sorma her kullanışta ayrı bir sıkıntı . Sonrasında korku. Vala iğneden köşe bucak korkup kaçan ben nerdeyse iğneye razıyım :)Ama olsun minnoşlarımız sıkı sıkı tutunsun da:)
Acaba daha ne kadar kullanmamız lazım bu jeli
Canım çok üzüldüm inan ki Rabbim gönlüne göre versin inşallah,Doktorun neden negatif olduğuyla ilgili açıklama yaptı mı,benim de tüpler kapalı ve bugün tüp bebek tedavim başlıyor,şimdiden moralim bozuldu,benim de tutmayacak sanırım,boşuna mı uğraşıyorum acabaKizlar negatif. Umarim bekleyen berkes iyi sonuc alir. Umutsuzdum ama.yine de cok zor geldi. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin. Poztif sonuc alanlarin da saglikla evlatlarini kucaklarina almalarini diliyorum.
crinone jel bende genelde beyaz kum gibi döküntü yapıyor ama bu arada çok kaşıntım oluyor. bazen kanattığım dahi oluyor. tahriş oluyor artık o zamanlarda koyu renkli akıntı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?