Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Merhaba kizlar, benim de bugün 10.gunum. 2. Gün transferi yapildi. 2 embriyo kondu. Dondurulmuş yok. 2. Deneme. Dün ve bugün idrar testi negatif cikti. Test günüm perşembe ama hiiiiic ümidim kalmadi. Pozitif olsaydi silik de olda cikardi herhalde. Moralim çok bozuk

Ben eminim ki "merak ettiğiniz an da istediğiniz gün yaptırın, biz şu günü değer kabul ediyoruz" derdi doktorlar... Mutlaka bir bildikleri var.. Evet ortalamaya bakarak gün tespit ediyorlar, evet bazı bünyelerde kana daha çabuk karışıyor önce çıkıyor, evet kiminde tutunuyor ama kana geçmesi uzun sürüyor, evet kiminin sonradan tutunuyor... Bir sürü olasılık... Bundan dolayı da standart ortalamayla olan günü dikkate almamazlık ediyoruz.

Ama yani zaten ilaçlarla aklı başında olanlarımızın bile aklı başından gitmiş hallerimiz varken, verilen günden önce pozitif haber alalım telaşıyla negatif haber alabilme ihtimalimizi niye öne çekiyoruz ki... Gerçekten etkili bir neden yoksa gününü beklemek, o gün gelene kadar -aksi ispat edilene kadar- hamile hamile günlerimizi geçirmek bence en güzel olanı...

Bekleme heyecanını bile çok görüyorsunuz kendinize :)

(Tecrübe etmeyince zor, oradan yazmak kolay diyenler olabilir... 14 Kasım Cuma test günüm umarım benim de, test bekleyen herkesin de güzel sonuçlanır... Zamanı gelmiştir. Dondurulmuşlarla 4. denemem inşallah yaşım gibi 41 kere maşallah dedirtir.. Ama her ne olursa olsun hayırlısı olsun... Olursa çoğalırız, olmazsa eksilmeyip devam ederiz... Herkese bol şanslar)

Ben maalesef 12. Hafta sonuna kadar kulanicam bunun yanında birde hergün iğnesi var. 3-5 günlük olsa iğneyi tercih ederdim ben de ama hergün olunca o da ayrı bi dert. Dünkü iğne nin ağrısından ağladım. Bir ay daha sabretmek zorundayım. Ama benim sıkıntı vardı. Umarım siz o kadar kullanmak zorunda kalmazsiniz

Supeeeerrr bende bende :) bugun 10. gunum 2 tane 2. gun embryosu transfer ettiler ve persembe yani yarin test gunum...niye umudun yokki canim? Ben yurtdisindayim bizim hastane hep 2. gun embryosu koyuyor ve bircok kisi hamile kaliyor...insallah yarin veya sonraki gun senle topigi senlendiricez sakin umutsuz olma

C candanote canim senin de 2.gün transferiydi yanlis hatirlamiyorsam. İdrar testi yaptin mi ya da yapacakmisin? Çok umitsizim ya
Yarin test gunum zaten canim kanda daha net ogreniriz idrar testlerinde bazen cikmayabiliyor ikinci gun embryolari canim uzulme bizimkiler blastokist gibi bir gun sonra yerlesmiyor rahme cunku 4-5 gun sonra yerlesip bhcg salgilamaya basliyor..sen testi 7.8. gun yaptiysan cikmamasi cok cok normal cunku zaten bccg o zaman anca 20 falan olur..o testlerinde hassasligi 25 ui den basliyor canim...

Bugün idrar testi negatif cikti bu yüzden umutsuzum. Sen hic yaptin mi?

Hmm napalım minnoşum sağlıcakla gelsin herseye katlanacaz .

C candanote inşallahhh dediğin gibi geç salgilanir bhcg. Senin benden önce belli olacak. Güzel sonuçlar alalim Allahim nolur ya :) hayirlisiyla inş. Şimdiye kadar idrar testi yapmamissin sabretmissin az kaldi zaten artik.

kızlar merak ettiğim bişey var,
yaşımdan dolayı tek embriyo transfer edilecek, mikroenjeksiyon yöntemi yapılarak tabi,
peki bu tek embriyo transfer edilipte ikiz olma hikayesi doğru mudur?
yani öyle bi ihtimal var mıdır?

Canim ben cuma gunu alicam sonucumu hemen vermiyorlar sen ne zaman alicaksin?
Birde yas kac ve kac senelik evlisin?

Evet var cok dusuk bir ihtimalde olsa bolunen embryo tekrar bolunebiliyormus...

arkadaşlar hiç yazmadım ama burayı en başından beri takip ediyorum, çok şirinsiniz gerçekten, Allah bu tedavinizle size yavrunuzu lütfetsin inşallah, tutmayan arkadaşlarım üzülmeyin sizin bebeğinizi yaratacak olan sizi yaratanla aynı varlık değilmi, mutlaka bir hikmeti vardır, gönlünüzü ferah tutun bizi bizden daha iyi düşünene teslim olmaktan başka ne çaremiz var.
bende aralık ayında 2. tüp denememi yapacağım 7,5 senedir çocuğum olmuyor ve sebepsiz infertiliteyim,
candanöte arkadaşım bende yurtdışındayım, eşimin işi nedeniyle geçici olarak Almanya'dayız, aralık ayında Ankara'ya gidip orda yaptıracağım inşallah, pozitif sonucu alan arkadaşlarım kalbinizin şükürle dolduğu ve yumuladığı şu günlerde dualarınızda bizi de anın.

kolay gelsin arkadaşım Allah seninde yardımcın olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…