Evet canım sabah lekelenme görünce korktum .
Ben maalesef 12. Hafta sonuna kadar kulanicam bunun yanında birde hergün iğnesi var. 3-5 günlük olsa iğneyi tercih ederdim ben de ama hergün olunca o da ayrı bi dert. Dünkü iğne nin ağrısından ağladım. Bir ay daha sabretmek zorundayım. Ama benim sıkıntı vardı. Umarım siz o kadar kullanmak zorunda kalmazsinizsorma her kullanışta ayrı bir sıkıntı . Sonrasında korku. Vala iğneden köşe bucak korkup kaçan ben nerdeyse iğneye razıyım :)Ama olsun minnoşlarımız sıkı sıkı tutunsun da:)
Acaba daha ne kadar kullanmamız lazım bu jeli
haydi hayırlısı o zaman :)alttan bakıyor cnm :)
bende ilkinde çok sıkılmıştım ama yumurtalıklara bakılıyor ve kandaki e2 değerine göre ilaç dozunu ayarlıyor cnm.
benimde yarın reglimin 2.günü bende yrn ikinci tedavime start veriyorum.
Supeeeerrr bende bende :) bugun 10. gunum 2 tane 2. gun embryosu transfer ettiler ve persembe yani yarin test gunum...niye umudun yokki canim? Ben yurtdisindayim bizim hastane hep 2. gun embryosu koyuyor ve bircok kisi hamile kaliyor...insallah yarin veya sonraki gun senle topigi senlendiricez sakin umutsuz olmaMerhaba kizlar, benim de bugün 10.gunum. 2. Gün transferi yapildi. 2 embriyo kondu. Dondurulmuş yok. 2. Deneme. Dün ve bugün idrar testi negatif cikti. Test günüm perşembe ama hiiiiic ümidim kalmadi. Pozitif olsaydi silik de olda cikardi herhalde. Moralim çok bozuk
Yarin test gunum zaten canim kanda daha net ogreniriz
Supeeeerrr bende bende :) bugun 10. gunum 2 tane 2. gun embryosu transfer ettiler ve persembe yani yarin test gunum...niye umudun yokki canim? Ben yurtdisindayim bizim hastane hep 2. gun embryosu koyuyor ve bircok kisi hamile kaliyor...insallah yarin veya sonraki gun senle topigi senlendiricez sakin umutsuz olma
Hayir ama zor tutuyorum kendimi ...Bugün idrar testi negatif cikti bu yüzden umutsuzum. Sen hic yaptin mi?
Hmm napalım minnoşum sağlıcakla gelsin herseye katlanacaz .Ben maalesef 12. Hafta sonuna kadar kulanicam bunun yanında birde hergün iğnesi var. 3-5 günlük olsa iğneyi tercih ederdim ben de ama hergün olunca o da ayrı bi dert. Dünkü iğne nin ağrısından ağladım. Bir ay daha sabretmek zorundayım. Ama benim sıkıntı vardı. Umarım siz o kadar kullanmak zorunda kalmazsiniz
Canim ben cuma gunu alicam sonucumu hemen vermiyorlar sen ne zaman alicaksin?
Evet var cok dusuk bir ihtimalde olsa bolunen embryo tekrar bolunebiliyormus...kızlar merak ettiğim bişey var,
yaşımdan dolayı tek embriyo transfer edilecek, mikroenjeksiyon yöntemi yapılarak tabi,
peki bu tek embriyo transfer edilipte ikiz olma hikayesi doğru mudur?
yani öyle bi ihtimal var mıdır?
korkmana hiç gerek yok uyuyorsun ve uyanıyorsun. uyanınca biraz dinlenince hastaneden çıkıyorsun.inşallah sonucun iyi çıkar kolay gelsin....
atlattın di mi?ah canım uyutulmadandı benimki :)
kolay gelsin arkadaşım Allah seninde yardımcın olsun....arkadaşlar hiç yazmadım ama burayı en başından beri takip ediyorum, çok şirinsiniz gerçekten, Allah bu tedavinizle size yavrunuzu lütfetsin inşallah, tutmayan arkadaşlarım üzülmeyin sizin bebeğinizi yaratacak olan sizi yaratanla aynı varlık değilmi, mutlaka bir hikmeti vardır, gönlünüzü ferah tutun bizi bizden daha iyi düşünene teslim olmaktan başka ne çaremiz var.
bende aralık ayında 2. tüp denememi yapacağım 7,5 senedir çocuğum olmuyor ve sebepsiz infertiliteyim,
candanöte arkadaşım bende yurtdışındayım, eşimin işi nedeniyle geçici olarak Almanya'dayız, aralık ayında Ankara'ya gidip orda yaptıracağım inşallah, pozitif sonucu alan arkadaşlarım kalbinizin şükürle dolduğu ve yumuladığı şu günlerde dualarınızda bizi de anın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?