Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canim ben cuma gunu alicam sonucumu hemen vermiyorlar sen ne zaman alicaksin?
Birde yas kac ve kac senelik evlisin?

Ben de perşembe sabah vericem canim kani öğleden sonra cikar dediler. 2 gün sonra yani. O zaman ayni anda alicaz herhalde. Sen perşembe yani yarin demissin sanirim saat farki var. Ben 32 yasindayim 5,5 yillik evliyim. 1- Cikolata kistim var. 2- Tedavi deyken progesteron erken yukseliyo ve endometrium olumsuz etkileniyo ( nadir hastada olurmuş) 3- Yumurta sayim az ve döllenme orani düşük. Zor bi vakaymis benim ki. Ama yılmadan devam edicem bakalim canim.

Allah yardimciniz olsun. Gönlünüze göre versin inşallah. Tedavinizde kolaylıklar diliyorum

Dostlar, pazar günü 5.gün transferi olarak 2 embriyo yerleştirildi.Şansınız yüksek dendi,embroyalar iyi durumda dendi..Çok heveslenmiştim....Bugün salı..Cuma günü tahlilim var.Ben de hiç ama hiççç belirti yok..Ne kasık agrısı,ne akıntı,ne kramp,ne göğüs şişmesi,ne kabızlık ne gaz...Hatta gün gectikçe vücudum forma giriyor,hafifliyor.. Toplamadan sonraki gaz ve şişkinliği kastediyorum)..bugün sabah namazında çıktım balkona hüngür hüngür ağladım...sanki o progestan iğne işgencesini boşa yaptırmışım gibi geldi bugün...Kızlar var mı böyle hiiç ama hiiçç belirtisi olmayan???????

Sonucum belli olup bi de pozitif olsaydi o zaman derdim canim hic belirtim olmadi ama hamileyim diye. Benim de hic belirtim yok. Ama bunu hic onemseme. Çok okuduk burda hic belirtisi olmayıp pozitif alanlari, butun belirtileri yasayip negatif alanlari. Belirti pozitife giden yolda olmazsa olmaz değil. Kalbini ferah tut.

Evet canim zorda olsa pes etmek yok..bizimkide sebepsiz infertilite..bende 32 yasindayim 11 yillik evliyim..ben kani persembe sabah vericem ya cuma sabah ya oglen alirim canim...

inşallah scorpions...24 saat buraları okuyorum,benim gibi örnekleri tarıyorum...Nolursun rabim emeklerimizi,hevesimizi boşuna çıkarmasın...en ufacık bir belirti arıyorum ama diyorum ya progestanın kalçamdaki ağrısından başka tık yok..Bir de bu pazar 5.gun transferi yapıldı cuma günü tahlil istediler benden..erken değil mi?herkes 10-12 gün diyor da???

canım mesajları okuyorum da senin test günün perşmbe değilmiydi? yarın yaptıracağım demişsin ya bi ara ben iyice günleri karıştırıyorum galiba dedim evde olmaktan çok bunaldım..

5.gün transferinde sonuc , 2 ve 3. Gün transferlerine nazaran daha erken oluyor 9. Yada 10. Gün gibi. Senin 5. Gün test istediler demek. Aslinda bana da biraz erken geldi. Merkezini arayip sorsana canim

Kızlar beni hemen unutmuşsunuz yaaaa.bende 2. Gün embriyosu ve yarın test günüm.hoş idrar testinde negatif çıktı ama içimdeki umut hiç bitmiyor acaba mı diye?ne olur birbirimize dua edelimde artık kucaklarımız dolsun.bizde çok yoruluyoruz uykusuz kalıyoruz,olsunda bugünlerini ararsın diye söylenelim yaaaa.(asla şikayet etmem) offffffffffff

Masallah baya hamile olmus topiktr arkadaslar darisi bize. Bende cok heycanliyim 14 unde transferim var insallah bu arada bu kalcadan yapilan igne cok acitio

Merhabaaaa :) aynen ben de asla şikayet etmem. Anneeee topum nerdeee? Ne bileyim nerde nereye koyduysan ordadir demek istiyorum. Klasik anne cümlesi :) benim de idrar bugün negatif cikti. 10. Günüm perşembe test günü. Sen en son ne zaman yaptin idrar testini?

10. Gün yaptım ama negatif çıktı.bugün 12. Gün acaba bugün yapsam çıkarmı?yaaa 2. Gün embriyosu olduğu için idrarda hiç şans vermiyorum aslında.bu benim ilk denemem seninde mi ilk

Canim unutmadim tabiki ama sen hic yazmayinca bende testi yaptirip yazmadin sandim...desene yarin 3 kisinin test gunu :) ayyy cok heyecanli yaaa :)

10. Gün yaptım ama negatif çıktı.bugün 12. Gün acaba bugün yapsam çıkarmı?yaaa 2. Gün embriyosu olduğu için idrarda hiç şans vermiyorum aslında.bu benim ilk denemem seninde mi ilk
Canim eger pozitifse embriyo yerleseli 6 gun olmus senin kan testinde cikar kesin...

Masallah baya hamile olmus topiktr arkadaslar darisi bize. Bende cok heycanliyim 14 unde transferim var insallah bu arada bu kalcadan yapilan igne cok acitio
Canim hayirli olsun tedavin bol bol kaliteli embriyolarin olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…