Ayyyyy evet yaaa persembe gunu... yarin carsamba dimi gunleri karistirdim bak sen demesen labaratuarin kapisindan donerdim valla iyiki soyledin canim :)canım mesajları okuyorum da senin test günün perşmbe değilmiydi? yarın yaptıracağım demişsin ya bi ara ben iyice günleri karıştırıyorum galiba dedim evde olmaktan çok bunaldım..
İnsallah canim insallah...İnsallah canim Allah razi olsun su an icin 12 tane var insallah 5. Gune kadar devam ederler gelismeye kaliteli olurlar insallah
10. Gün yaptım ama negatif çıktı.bugün 12. Gün acaba bugün yapsam çıkarmı?yaaa 2. Gün embriyosu olduğu için idrarda hiç şans vermiyorum aslında.bu benim ilk denemem seninde mi ilk
Canim unutmadim tabiki ama sen hic yazmayinca bende testi yaptirip yazmadin sandim...desene yarin 3 kisinin test gunu :) ayyy cok heyecanli yaaa :)
Ayyyyy inşallah canım inşallah allahım hepimizi sevindirsin inşallahhh.çok inşallahlı oldu gerçi ama olsunCanim eger pozitifse embriyo yerleseli 6 gun olmus senin kan testinde cikar kesin...
Yok canım bugün artık yapmam .yarın sabah gidip kan verecem bakalım hayırlısıyla inşallah.sonucu alınca haber veririm merak etmeyin.bence sende yapma pozitif olursa ne ala ama negatşf olunca canın sıkılır.ben pişman oldum yaptıgıma çünkü ister istemez takılıyo kafana.Benim 2.deneme. Ben yarin da yaparim, test günü de yaparim herhalde. Dayanamiyorum çünkü. Yaparsan eğer haber ver bize de canim.
biz istanbulda yaşarken koşuyolu bahceci görüşmüştük,begenmiştik ama mucize gercekleşti kendiliğinden cocugumuz olunca gerek kalmamıştı:)orda ismi dr.ulun uluğ olan bir doktor var,çok ikna edici,cok tatlı..belki bazı gunler diğer subelerde gidiyordur..bir sormanı öneririm...Merhaba kizlar.hepinizin tedavisi hayirli olsun.
Ikinci denememi fulya bahcecide denemeyi düsünüyorum. Rezerv azligi sorunum var.
Aranizda bu sorunla orda tedavi olan varmi? Hangi doktorlari öneririsiniz ve cumartesi randevu veriyorlarmi?
Immm bence mucize olacak :)Alm kızlar biliyosunu benim 10. Gün idrarda çıkıp kanda çıkmamıştı bugünde 12. Günüm akşam iş çıkışı kan vericem bakalım ya negatifim tesCillenicek yafa bi mucize olucak :) dualarınızdan eksit etmeyin beni
Canim detayli tetkikler yapilacak. Tuplerin tammen tikali olmasi avantaj. Sivi birikmesi falan olsa Allah korusun alinmasi gerekiyor. Benimkine doktorum hayret etti. Ikinci bir tedaviden once ayrintili arastiralim dedi. Ben de ona guveniyorum. Hocbir sey yoksa da yuzde 20lik gruba girdim tutmadi. Demek ki vakti degilmis diycem ve adet denl gelirse şubat ayında ikinci tedave baslayacagim. Umutsuzluga kapilma en onemli sey stres.Canım çok üzüldüm inan ki Rabbim gönlüne göre versin inşallah,Doktorun neden negatif olduğuyla ilgili açıklama yaptı mı,benim de tüpler kapalı ve bugün tüp bebek tedavim başlıyor,şimdiden moralim bozuldu,benim de tutmayacak sanırım,boşuna mı uğraşıyorum acaba((
Evet önce tüpler alınıp Döllenme embriyoları dondurulup sonra transfer edilecekbenim de bi arkadaşımın durumu aynı,
doktor önce ameliyat demiş tüplerini almamız lazım, tıkalı tüpler tüp bebekte şansı azaltıyor demiş,
senin yumurtalar toplandıktan sonra transfer olmayacak mı?
bence önce tüp bebek işleminin gereği yok,
yani çekilen hsgde hidrosalpenks falan demediler,zaten ultrasonda bile belli oluyormuş sıvı birikmesi ...sosis gibi görünüyormuş tüplerCanim detayli tetkikler yapilacak. Tuplerin tammen tikali olmasi avantaj. Sivi birikmesi falan olsa Allah korusun alinmasi gerekiyor. Benimkine doktorum hayret etti. Ikinci bir tedaviden once ayrintili arastiralim dedi. Ben de ona guveniyorum. Hocbir sey yoksa da yuzde 20lik gruba girdim tutmadi. Demek ki vakti degilmis diycem ve adet denl gelirse şubat ayında ikinci tedave baslayacagim. Umutsuzluga kapilma en onemli sey stres.
İnş canım ama anegatif çıkıcak gibi sadece tescillensinde şu ilaçları bırakayım :) hatta şimdiden bundan sonraki süreç için tedavi fikirleri üretmeye bile başladım :)Immm bence mucize olacak :)
İnş canım ama anegatif çıkıcak gibi sadece tescillensinde şu ilaçları bırakayım :) hatta şimdiden bundan sonraki süreç için tedavi fikirleri üretmeye bile başladım :)
O zaman sıkınti yok canım. Stres yapma lütfen.yani çekilen hsgde hidrosalpenks falan demediler,zaten ultrasonda bile belli oluyormuş sıvı birikmesi ...sosis gibi görünüyormuş tüpler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?