Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım mesajları okuyorum da senin test günün perşmbe değilmiydi? yarın yaptıracağım demişsin ya bi ara ben iyice günleri karıştırıyorum galiba dedim evde olmaktan çok bunaldım..
Ayyyyy evet yaaa persembe gunu... yarin carsamba dimi gunleri karistirdim bak sen demesen labaratuarin kapisindan donerdim valla iyiki soyledin canim :)

Son düzenleme:
10. Gün yaptım ama negatif çıktı.bugün 12. Gün acaba bugün yapsam çıkarmı?yaaa 2. Gün embriyosu olduğu için idrarda hiç şans vermiyorum aslında.bu benim ilk denemem seninde mi ilk

Benim 2.deneme. Ben yarin da yaparim, test günü de yaparim herhalde. Dayanamiyorum çünkü. Yaparsan eğer haber ver bize de canim.

Benim 2.deneme. Ben yarin da yaparim, test günü de yaparim herhalde. Dayanamiyorum çünkü. Yaparsan eğer haber ver bize de canim.
Yok canım bugün artık yapmam .yarın sabah gidip kan verecem bakalım hayırlısıyla inşallah.sonucu alınca haber veririm merak etmeyin.bence sende yapma pozitif olursa ne ala ama negatşf olunca canın sıkılır.ben pişman oldum yaptıgıma çünkü ister istemez takılıyo kafana.

kızlar hele bir bakın....Ayın 9'u pazar günü transferi olan var mı?varsa tahlili ne gün istendi...?

Merhaba kizlar.hepinizin tedavisi hayirli olsun.
Ikinci denememi fulya bahcecide denemeyi düsünüyorum. Rezerv azligi sorunum var.
Aranizda bu sorunla orda tedavi olan varmi? Hangi doktorlari öneririsiniz ve cumartesi randevu veriyorlarmi?
biz istanbulda yaşarken koşuyolu bahceci görüşmüştük,begenmiştik ama mucize gercekleşti kendiliğinden cocugumuz olunca gerek kalmamıştı:)orda ismi dr.ulun uluğ olan bir doktor var,çok ikna edici,cok tatlı..belki bazı gunler diğer subelerde gidiyordur..bir sormanı öneririm...

Canim detayli tetkikler yapilacak. Tuplerin tammen tikali olmasi avantaj. Sivi birikmesi falan olsa Allah korusun alinmasi gerekiyor. Benimkine doktorum hayret etti. Ikinci bir tedaviden once ayrintili arastiralim dedi. Ben de ona guveniyorum. Hocbir sey yoksa da yuzde 20lik gruba girdim tutmadi. Demek ki vakti degilmis diycem ve adet denl gelirse şubat ayında ikinci tedave baslayacagim. Umutsuzluga kapilma en onemli sey stres.

Evet önce tüpler alınıp Döllenme embriyoları dondurulup sonra transfer edilecek
Bilmiyorum ki Dr önce böyle dedi sonrada önce de amaliyat olabilir dedi

yani çekilen hsgde hidrosalpenks falan demediler,zaten ultrasonda bile belli oluyormuş sıvı birikmesi ...sosis gibi görünüyormuş tüpler

İnş canım ama anegatif çıkıcak gibi sadece tescillensinde şu ilaçları bırakayım :) hatta şimdiden bundan sonraki süreç için tedavi fikirleri üretmeye bile başladım :)

Canim inşallah pozitif sonuc alırsın
Ama olmazsa da araştırmaya devam ediyorum demişsin ya yazmadan edemedim valla Süpersin böyle düşünmene hayran kaldım pes etmek yok arkadaşım Allahın izniyle gelecek bebisler er yada geç buna bende yürekten inanıyorum :)

Slm kizlar benda persenbe yomislari toplamaya gitijam insaallah bir sorun cikmas bugun yomurta catlamasi yapicam ...hepimiza hayerlisi olsunn Alllahim saglikli almaya kucagimiza almaya nasib etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…