Merhaba A ae2010 öncelikle şimdiden başarılı bir OPU diliyorum. Umarım son derece başarılı, sürprizli, dolu dolu foliküllerin olur... Sonra döllenmelerine dair güzel haberlerin olsun.Mrb kızlar perşembe sabah yumurta toplamaya gidicem heyecan bastı..Nasıl olacak fikrim yok,ne giymeliyim eşofman olur mu acaba?
Hayırlı haberlerini bebekliyoruz canımKizlar kan testine son iki gunum :)
Ah keşke elimde olsa stres yapmamak,uzun ve meşakatli bir yoldayız,hayattan hiç zevk alamiyorumO zaman sıkınti yok canım. Stres yapma lütfen.
Ne yazik ki yokhalgan canım dondurulmuş embriyon var mıydı senin?
Ben de kendi kendime plan yapıuorum dondurulmuşum olursa ikinciyi onunla yaparım sonra lap olurum falan filan die uff zaman neyi göstercek kimbilir..Ne yazik ki yok
Evet keske benim de olmus olsaydi. Keskeler, acabalar... Biliyorum bizim de bir gün iyikilerimiz olacak. Insallah olacak.Ben de kendi kendime plan yapıuorum dondurulmuşum olursa ikinciyi onunla yaparım sonra lap olurum falan filan die uff zaman neyi göstercek kimbilir..
İnsallah canim benim ..Hayırlı haberlerini bebekliyoruz canım
30 yaşına kadar tek ebriyoMrb. Ben de ilk defa tüp bebek yaptircam. 30 yasindayim. Kac embriyo transfer edilir
35 yaşına kadar tek embriyoMrb. Ben de ilk defa tüp bebek yaptircam. 30 yasindayim. Kac embriyo transfer edilir
Aaa pardon ben 30 biliyordum35 yaşına kadar tek embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?