Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Mrb kızlar perşembe sabah yumurta toplamaya gidicem heyecan bastı..Nasıl olacak fikrim yok,ne giymeliyim eşofman olur mu acaba?
Merhaba A ae2010 öncelikle şimdiden başarılı bir OPU diliyorum. Umarım son derece başarılı, sürprizli, dolu dolu foliküllerin olur... Sonra döllenmelerine dair güzel haberlerin olsun.

OPU sonrası regl sancılarından daha fazla sancı olmuyor genelde. Bu nedenle verilen ağrı kesiciler yeterli olacaktır. Kıyafet olarak rahat ettiğin ne varsa onunla gitmek yeterli olacaktır. Eşofman gayet iyi. Narkozun bana etkilerinden birisi ortam sıcak olsa da üşüme etkisi... Bu nedenle sıcak tutacak bir şal veya hırkan olması faydalı... Bunun dışında damar yolu açılması, operasyona hazırlanman, odana yerleşmen vs. detaylarla zaman geçecektir. İstersen kitap götürebilirsin, ben OPU sonrasında da dinlenirken okumuştum, uyuyabilirsin de :) Ayrıca narkoz alacağın için aç gideceksin ayıldıktan sonra sana hastane yiyecek meyve suyu ve sandviç verecektir ama istiyorsan kendin daha iyi bir şeyler götürebilirsin. Ayakların için çorap faydalı olur :)

Başarıyla geçsin ağrın sızın hiç olmasın inşallah...

WishhDuygu Canım çok teşekkür ederim çok bilgilendirici bi açıklama olmuş.ben normaldede çok üşürüm hırka ve çorap çok işime yarar.inşallah sonunda da güzel haberler veririm

Kızlar ilk anın üzüntü ve stresinden uzağım
Bugün doktorum aradı. Ben de yeniden tedaviye baslamak istiyorum sömestrda dedim. O da bu kadar yüksek ihtimalken gebe kalman olmadıgı icin detaylı rahime bakılacak tekrardan dedi. Sorunu bulmadan ikinci tedaviye baslmayacagız dedi. Bakalım... Bekliyorum ikinciyi. Galiptir bu yolsa mağlup diyerek.

0, post: 37738484, member: 634464"]Ben de kendi kendime plan yapıuorum dondurulmuşum olursa ikinciyi onunla yaparım sonra lap olurum falan filan die uff zaman neyi göstercek kimbilir..[/QUOTE]
Mrb lar. Ben

Yakın zamanda işlemi olacak arkadaşlar hepinizin Allah yardımcısı olsun.Rabbim gönlünüze göre versin

Ben de kendi kendime plan yapıuorum dondurulmuşum olursa ikinciyi onunla yaparım sonra lap olurum falan filan die uff zaman neyi göstercek kimbilir..
Evet keske benim de olmus olsaydi. Keskeler, acabalar... Biliyorum bizim de bir gün iyikilerimiz olacak. Insallah olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…