kızlar merak ettiğim bişey var,
yaşımdan dolayı tek embriyo transfer edilecek, mikroenjeksiyon yöntemi yapılarak tabi,
peki bu tek embriyo transfer edilipte ikiz olma hikayesi doğru mudur?
yani öyle bi ihtimal var mıdır?
canim benim test gunum dundu.11. Gun 183, 50 cikti.3. Gun embriyosu 2 tane konmustu.cok sukur bugunleri gordum.allah olmayan herkese ozellikle by ugurda maddi manevi caba gosteren herkese versin insallah.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
canim benim test gunum dundu.11. Gun 183, 50 cikti.3. Gun embriyosu 2 tane konmustu.cok sukur bugunleri gordum.allah olmayan herkese ozellikle by ugurda maddi manevi caba gosteren herkese versin insallah.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
Evet canım . benim 3. gün donduruldular. sonra 5. güne geldiğinde transfer ettiler. Ve inşaallah bir sorun cıkmazsa hamileyim :)Aranizda 3. Gun dondurulan embriyosu cozulup 5. Ghne gidip transfer olan varmdiri
Canm günaydın sonucum negatif ama inanır mısın süperim sonuçta sağlığım iyi yaşım genç maddi imkanımız var niye üzülelim ki bugün olmazsa bidahakine yılmak yok verende eabbim vermeyende vakti değilmiş demekki hem unutmayın kızlar bizim için moral çok önemli hayatta neler varCanim inşallah pozitif sonuc alırsın
Ama olmazsa da araştırmaya devam ediyorum demişsin ya yazmadan edemedim valla Süpersin böyle düşünmene hayran kaldım pes etmek yok arkadaşım Allahın izniyle gelecek bebisler er yada geç buna bende yürekten inanıyorum :)
Canim hayirli olssun...sagliklada kucagina alirsin insallah.ozel degilse yasin kac acsba.doktorun kimdi .
canım ben hiç dikkat edemedim. ağzımdan yara çıkmıştı.1 hafta doğru düzgün bişey yiyemedim.Kizlar transferden once beslenmenize dikkat ettiniz mi.
canım olacak olduktan sonra herşekilde oluyor. o yuzden bunlara takılma ama transferden sonra dikkat etmek lazımBenim yasdan dolayi tereddutum vsr yas 37
icerden bakmak zarar verirmi ki bebeğe canım.biz aynı gün olduğumuz için merak ediyorum:)
Inşallah cnm insallah benimde sonuc guzel olur allahin izniyleEvet canım . benim 3. gün donduruldular. sonra 5. güne geldiğinde transfer ettiler. Ve inşaallah bir sorun cıkmazsa hamileyim :)
Hayırlı olsun. Açılmadan önce dışarda, karıştıran sonra yumurta gözünde canımgünaydın kızlar,
bende dün itibari ile tedavime başladım gonal f-225 doz alıyorum.
bişi sorcam siz gonal f leri nerde saklıyordunuz?
buzdolabının kapağında mı?
Yasla ilgisi yok takma sen bende ayni canimBenim yasdan dolayi tereddutum vsr yas 37
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?