Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Var canim dogrudur ben yasadim ilk tedavimde tek embriyo transferi ile tek yumurta ikizi olan meleklerime hamile kalmistim ama sen isteme coooookkkk problemli keseleri birmi ayrimi arada perde varmi yokmu biri besleniyo digeri beslenmiyo.......b3n suan diorumki rabbiim dusmanimin basina vermesin sen tek embriyoysa tek iste saglikli olsun kucagimizda olsun

I ismduy wiolettt @03minnak test gününüz ne zaman
canim benim test gunum dundu.11. Gun 183, 50 cikti.3. Gun embriyosu 2 tane konmustu.cok sukur bugunleri gordum.allah olmayan herkese ozellikle by ugurda maddi manevi caba gosteren herkese versin insallah.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.

canim benim test gunum dundu.11. Gun 183, 50 cikti.3. Gun embriyosu 2 tane konmustu.cok sukur bugunleri gordum.allah olmayan herkese ozellikle by ugurda maddi manevi caba gosteren herkese versin insallah.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.

Hayırlı olsun canım :) çok sevindim.

Canm günaydın sonucum negatif ama inanır mısın süperim sonuçta sağlığım iyi yaşım genç maddi imkanımız var niye üzülelim ki bugün olmazsa bidahakine yılmak yok verende eabbim vermeyende vakti değilmiş demekki hem unutmayın kızlar bizim için moral çok önemli hayatta neler var

Canim hayirli olssun...sagliklada kucagina alirsin insallah.ozel degilse yasin kac acsba.doktorun kimdi ..

Canim hayirli olssun...sagliklada kucagina alirsin insallah.ozel degilse yasin kac acsba.doktorun kimdi .

inşallah canım.en yakın zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız inşallah.dün çok dua ettim herkese. Allah kabul etsin inşallah. Canım yaşım 30. Ankara anatoliada yaptırdım. dr um hakan yaralı.ben sadece toplama ve transfer aşamasını ankara da yaptırdım. ankara dışında oturuyorum. yumurta takıbımı kendi drum yaptı

Son düzenleme:
icerden bakmak zarar verirmi ki bebeğe canım.biz aynı gün olduğumuz için merak ediyorum:)

Kusura bakma canim simdi girebildim anca.basagrisindan mahvoldum.icerden zararli degil der benim doktorum ama bunda niye disardan diyor bilmiyorum.cok pinpiriklidir doktorum tup bebek ve daha yeni diye belki saglama almaya calisiyor.benim de isime geldi valla alttan bikmistim.

Canim tebrikler hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.

günaydın kızlar,

bende dün itibari ile tedavime başladım gonal f-225 doz alıyorum.
bişi sorcam siz gonal f leri nerde saklıyordunuz?
buzdolabının kapağında mı?

günaydın kızlar,

bende dün itibari ile tedavime başladım gonal f-225 doz alıyorum.
bişi sorcam siz gonal f leri nerde saklıyordunuz?
buzdolabının kapağında mı?
Hayırlı olsun. Açılmadan önce dışarda, karıştıran sonra yumurta gözünde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…