Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

meraba canim ari sutunu kadinlar yumurta kalitesini arttirmak icin erkeklerse sperm kalite ve sayisini arttirmak icin kullaniyor...

meraba canim hosgeldin benimde 4. denemem olucak..siz hic gebelik elde edemedinizmi? birde her seferinde kac yumurta toplaniyordu senden?

meraba canim hosgeldin benimde 4. denemem olucak..siz hic gebelik elde edemedinizmi? birde her seferinde kac yumurta toplaniyordu senden?
Tesekkur ederim cnm ben bir taze iiki dondurulmus yaptirdim cnm ilki tutmadi diger ikisi tuttu fakat dusukle sonuclandi cnm dondurulmuslardi onlar benim tedavide 8 tane yumi toplanmisti cnm

Tesekkur ederim cnm ben bir taze iiki dondurulmus yaptirdim cnm ilki tutmadi diger ikisi tuttu fakat dusukle sonuclandi cnm dondurulmuslardi onlar benim tedavide 8 tane yumi toplanmisti cnm
hmm benimde ilkinde 8 toplanmisti 7 si.olgundu klasik ivf idi 3 u dollenmisti...ikincide dondurulmustu 3. de ise 9 tane yumurtanin 7 si olgundu hic dollenme olmadi o sebeple ari sutune basladim ve bu sefer.mikro denenecek..insallah hepsi dollenir kullananlar cok memnun..sanada tavsiye edeyim dedim...
peki senin toplanan 7 yumurtanin kaci dollenmisti?mikroenjeksiyonmuydu klasik tup bebekmi?

Cnm tesekkurler bende bal tarcin corek otunu kullaniyorum onunda faydasini okumustum bide incir yemeyi dusunuyorum cnm
Benim 8 taneden 6 si dollenmsti iki transfer yapildi sirayla bizde esimde sorun olmadigi icin bildigim kadariyla klasik yapilmisti cnm

anladim cnm evet inciri bende yiycem insallah baslayinca...sizin dollenme baya iyiymis bende onun icin ugrasiyorum bu sefer...
dondurulmuslarin kacinci gun embryosuydu ? hep onlar tutmus ilginc..

arkadaşlar dondurulmuş embriyoyu ne zaman transfer ediliyor.yani transfer günü mü çözüyorlar...adet olunca gidecem adetle beraber ilaç adet bitiminde mi transfer.ay kafa karıştı yine

az önce regl oldum. haftaya rahim filmi için dr a gidicem

evet omega 3 e vitamini coenzim q10 birde keçiboynuzu vs kullanıyo umarım faydasını görürürüz googledan direk yazarsan onlinehelalgıda çıkıyo zaten

inşallah canım. bize de emodex diye bir destek verdi.

slm kızlar beni de ekleyin listeye bende bayramdan sonra istanbul tüp bebekte başlıyorum emre beyle ilaçlarımı aldım ilk denenem ( son olur inşallah ) hareketli sayımız düşük ve bende pko var

slm kızlar beni de ekleyin listeye bende bayramdan sonra istanbul tüp bebekte başlıyorum emre beyle ilaçlarımı aldım ilk denenem ( son olur inşallah ) hareketli sayımız düşük ve bende pko var

hayırlı ugurlu olsun cnm sayınız kaç acaba bizimde sıkıntımız da sayı düşük 1500 hazırlık yapıyormusun ilaç bitkisel ilaç falan beslen me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…