meraba canim ari sutunu kadinlar yumurta kalitesini arttirmak icin erkeklerse sperm kalite ve sayisini arttirmak icin kullaniyor...arkadadaşlar arı sütü ve propolisi yumurta kalitesi içinmi kullanıyorsunuz bende eşime alicam sperm sayısı düşük ve morfoloji %1 bu yüzden belki faydası olur www.onlinehelalgıda.com bu adreste yörem marka helal sertifikalı arısütü polen propolis satılıyor almak isteyenler inceleyebılır..
meraba canim ari sutunu kadinlar yumurta kalitesini arttirmak icin erkeklerse sperm kalite ve sayisini arttirmak icin kullaniyor...
meraba canim hosgeldin benimde 4. denemem olucak..siz hic gebelik elde edemedinizmi? birde her seferinde kac yumurta toplaniyordu senden?Mrb arkadaslar oncelikle hayirli cumalar allah hepimizin kalbine gore versin insss
Benide listenize eklerseniz sevinirim bu 4.deneme olacak adana baskentte bu sefer sifirdan baslicaz kasim ayinda inss sorun benim tuplerde cnm simdiden tesekkurler inss rabbim hepimizi vakti geldiginde hamis biraksin kizlar amin
Tesekkur ederim cnm ben bir taze iiki dondurulmus yaptirdim cnm ilki tutmadi diger ikisi tuttu fakat dusukle sonuclandi cnm dondurulmuslardi onlar benim tedavide 8 tane yumi toplanmisti cnmmeraba canim hosgeldin benimde 4. denemem olucak..siz hic gebelik elde edemedinizmi? birde her seferinde kac yumurta toplaniyordu senden?
hmm benimde ilkinde 8 toplanmisti 7 si.olgundu klasik ivf idi 3 u dollenmisti...ikincide dondurulmustu 3. de ise 9 tane yumurtanin 7 si olgundu hic dollenme olmadi o sebeple ari sutune basladim ve bu sefer.mikro denenecek..insallah hepsi dollenir kullananlar cok memnun..sanada tavsiye edeyim dedim...Tesekkur ederim cnm ben bir taze iiki dondurulmus yaptirdim cnm ilki tutmadi diger ikisi tuttu fakat dusukle sonuclandi cnm dondurulmuslardi onlar benim tedavide 8 tane yumi toplanmisti cnm
Cnm tesekkurler bende bal tarcin corek otunu kullaniyorum onunda faydasini okumustum bide incir yemeyi dusunuyorum cnmhmm benimde ilkinde 8 toplanmisti 7 si.olgundu klasik ivf idi 3 u dollenmisti...ikincide dondurulmustu 3. de ise 9 tane yumurtanin 7 si olgundu hic dollenme olmadi o sebeple ari sutune basladim ve bu sefer.mikro denenecek..insallah hepsi dollenir kullananlar cok memnun..sanada tavsiye edeyim dedim...
peki senin toplanan 7 yumurtanin kaci dollenmisti?mikroenjeksiyonmuydu klasik tup bebekmi?
Eline saglik cnm tesekkurlerSon durum :)
Eki Görüntüle 1253639
anladim cnm evet inciri bende yiycem insallah baslayinca...sizin dollenme baya iyiymis bende onun icin ugrasiyorum bu sefer...Cnm tesekkurler bende bal tarcin corek otunu kullaniyorum onunda faydasini okumustum bide incir yemeyi dusunuyorum cnm
Benim 8 taneden 6 si dollenmsti iki transfer yapildi sirayla bizde esimde sorun olmadigi icin bildigim kadariyla klasik yapilmisti cnm
hadi hayırlısı bakalım şimdi sonç bekleyen ben mi varım sadeceEline saglik cnm tesekkurler
az önce regl oldum. haftaya rahim filmi için dr a gidicemarkadaşlar tüp bebekten önce rahim filmi çektiren varmı nasıl bir işlem ve insanın canı yanıyomu korkuyorum cok bazıları anestezi tavsiye edıyo sizinde fikrinizi alabılırmıyım rahim filmi çektirip sonrada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz..
evet omega 3 e vitamini coenzim q10 birde keçiboynuzu vs kullanıyo umarım faydasını görürürüz googledan direk yazarsan onlinehelalgıda çıkıyo zaten
slm kızlar beni de ekleyin listeye bende bayramdan sonra istanbul tüp bebekte başlıyorum emre beyle ilaçlarımı aldım ilk denenem ( son olur inşallah ) hareketli sayımız düşük ve bende pko var
Beni de ekler misin canım : sebepsiz infertilite - 2. Deneme - umut tüp bebek - 17 eylul -transfer bekliyorum
super yaa gitgide cogaliyoruz :)Son durum :)
Eki Görüntüle 1253639
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?