Aynı yaştayız. Hiç takılma. 45 Yaşında da hamile kalanlar var.Benim yasdan dolayi tereddutum vsr yas 37
Hadi hayirli olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz :)günaydın kızlar bugün tedavimin 11. günü . bu akşam 24.00 de 2 tane ovitrelle çatlama iğnesi yapacağım, kısmetse cuma sabah 11.00 de opu olacak sanırım transferim de pazartesi salı olur
Kacinci gun embryosuydu canim? Benimde 11. gunum yarin test gunum :)
Buzdolabinin kapagina degil rafina koymak.lazimmis...benim puregin kutularinda kapaga konulmussa uzerinde carpi isareti rafindaysa ok isareti vardi...günaydın kızlar,
bende dün itibari ile tedavime başladım gonal f-225 doz alıyorum.
bişi sorcam siz gonal f leri nerde saklıyordunuz?
buzdolabının kapağında mı?
Caniiimm tebrikler hayirli olsun bize niye yazmadin ? Beraber sevinirdik :)canim benim test gunum dundu.11. Gun 183, 50 cikti.3. Gun embriyosu 2 tane konmustu.cok sukur bugunleri gordum.allah olmayan herkese ozellikle by ugurda maddi manevi caba gosteren herkese versin insallah.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
Haklisin canim saglik en onemlisi maddi imkaninda varsa hiiic uzulme insanlar kac deneme sonrasi hamile kaliyor ama sonunda oluyor hic uzulme takdir ettim seni cok guclusun...Canm günaydın sonucum negatif ama inanır mısın süperim sonuçta sağlığım iyi yaşım genç maddi imkanımız var niye üzülelim ki bugün olmazsa bidahakine yılmak yok verende eabbim vermeyende vakti değilmiş demekki hem unutmayın kızlar bizim için moral çok önemli hayatta neler var
teşekkür ederimHadi hayirli olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz :)
bundan sonraki aşamanı merak ediyorum çünkü; bende aynı durumdayım.20 kasım muhtemel adet tarihim 2. günü gidicem bakıcaz artıkatlattım canım. hiç canım yanmadı ama hiçççç benden önceki bağırıp çağırınca çok korktum kaçıcaktım ama ben hissetmedim bişey.
açık dediler ama raporu 3-4 gün sonra alıcam inşallah
adetin 2. veya 3. gün olan tedaviden mi?günaydın kızlar,
canım eczacım bana dolap ilacı değil normal oda sıcaklığında saklayın dedi. ben ilacın olduğu odadaki kalorifer peteğini kapatmıştım ne olur ne olmaz diyegünaydın kızlar,
bundan sonraki aşamanı merak ediyorum çünkü; bende aynı durumdayım.20 kasım muhtemel adet tarihim 2. günü gidicem bakıcaz artık
hayırlı olsun canım maşallah cok güzel..canim benim test gunum dundu.11. Gun 183, 50 cikti.3. Gun embriyosu 2 tane konmustu.cok sukur bugunleri gordum.allah olmayan herkese ozellikle by ugurda maddi manevi caba gosteren herkese versin insallah.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
adetin 2. veya 3. gün olan tedaviden mi?
merhaba canım dikkat et kendne geçmiş olsun.benim yarın 5 haftalık oluyor.haftaya kese görmeye gidecem bende alttan istemiyorum karından daha iyi rahim için sıkıntı olmasın dedilerKusura bakma canim simdi girebildim anca.basagrisindan mahvoldum.icerden zararli degil der benim doktorum ama bunda niye disardan diyor bilmiyorum.cok pinpiriklidir doktorum tup bebek ve daha yeni diye belki saglama almaya calisiyor.benim de isime geldi valla alttan bikmistim.
Allahın izniyle sonuç bekleyenlere sana dua ediyorum Allahın izniyle güzel haberler gelinKacinci gun embryosuydu canim? Benimde 11. gunum yarin test gunum :)
hayırlısıyla inşallahevet cnm,
dün adetimin 2.günüydü başladık iğnelere,
cumartesi de kontrole gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?