Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

günaydın kızlar bugün tedavimin 11. günü . bu akşam 24.00 de 2 tane ovitrelle çatlama iğnesi yapacağım, kısmetse cuma sabah 11.00 de opu olacak sanırım transferim de pazartesi salı olur
Hadi hayirli olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz :)

günaydın kızlar,

bende dün itibari ile tedavime başladım gonal f-225 doz alıyorum.
bişi sorcam siz gonal f leri nerde saklıyordunuz?
buzdolabının kapağında mı?
Buzdolabinin kapagina degil rafina koymak.lazimmis...benim puregin kutularinda kapaga konulmussa uzerinde carpi isareti rafindaysa ok isareti vardi...

canim benim test gunum dundu.11. Gun 183, 50 cikti.3. Gun embriyosu 2 tane konmustu.cok sukur bugunleri gordum.allah olmayan herkese ozellikle by ugurda maddi manevi caba gosteren herkese versin insallah.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
Caniiimm tebrikler hayirli olsun bize niye yazmadin ? Beraber sevinirdik :)

Haklisin canim saglik en onemlisi maddi imkaninda varsa hiiic uzulme insanlar kac deneme sonrasi hamile kaliyor ama sonunda oluyor hic uzulme takdir ettim seni cok guclusun...

bundan sonraki aşamanı merak ediyorum çünkü; bende aynı durumdayım.20 kasım muhtemel adet tarihim 2. günü gidicem bakıcaz artık

Kızlar pozitif sonuc alan kardeşlerim tebrik eder hayırlı sonuçlanmasini dilerim
Azonce hastaneden geldim hemşire ilaçları nasıl kullacagimi söyledi yarın akşam menopurla başlıyorum inşallah sağlık ocağında vurulacagim çünkü hemşire bunu dışarda yaptır dedi sonra ptesi kan ve usg icin tekrar hastaneye gidecegim
Siz biliyor musunuz ctesi ve Pazar devlet Hastanesinde acilde yaptıysam olur mu ki iğneleri yaparlar mi

I ismduy tebrikler canım ya.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ınş. Yani sormask güzel haberini alamayacagiz

inşallah canım. olumsuz sonuç alan arkadaşlar olunca söyleyemedim. Eminim o arkadaşlarda en az benim kadar sevinir ama yinede yapamadım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

bende dün itibari ile tedavime başladım gonal f-225 doz alıyorum.
bişi sorcam siz gonal f leri nerde saklıyordunuz?
buzdolabının kapağında mı?
canım eczacım bana dolap ilacı değil normal oda sıcaklığında saklayın dedi. ben ilacın olduğu odadaki kalorifer peteğini kapatmıştım ne olur ne olmaz diye

bundan sonraki aşamanı merak ediyorum çünkü; bende aynı durumdayım.20 kasım muhtemel adet tarihim 2. günü gidicem bakıcaz artık

hsg sonucunu aldıktan sonra belli olacak ama beni arayı doktor tedaviye karar vermek için hsg istiyor dediğine göre aşılama yapacaklar.

canim benim test gunum dundu.11. Gun 183, 50 cikti.3. Gun embriyosu 2 tane konmustu.cok sukur bugunleri gordum.allah olmayan herkese ozellikle by ugurda maddi manevi caba gosteren herkese versin insallah.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin.
hayırlı olsun canım maşallah cok güzel..

merhaba canım dikkat et kendne geçmiş olsun.benim yarın 5 haftalık oluyor.haftaya kese görmeye gidecem bende alttan istemiyorum karından daha iyi rahim için sıkıntı olmasın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…