- 23 Ekim 2014
- 89
- 74
- 23
evet cnm,
dün adetimin 2.günüydü başladık iğnelere,
cumartesi de kontrole gideceğim.
Aynı yaştayız. Hiç takılma. 45 Yaşında da hamile kalanlar var.[/QUOTE
Benim yasdan dolayi tereddutum vsr yas 37
günaydın kızlar,
bende dün itibari ile tedavime başladım gonal f-225 doz alıyorum.
bişi sorcam siz gonal f leri nerde saklıyordunuz?
buzdolabının kapağında mı?
Var canim dogrudur ben yasadim ilk tedavimde tek embriyo transferi ile tek yumurta ikizi olan meleklerime hamile kalmistim ama sen isteme coooookkkk problemli keseleri birmi ayrimi arada perde varmi yokmu biri besleniyo digeri beslenmiyo.......b3n suan diorumki rabbiim dusmanimin basina vermesin sen tek embriyoysa tek iste saglikli olsun kucagimizda olsun
tşk.ederim bilgilendirdiğin için, hayırlısı neyse o olsun diyorum artık,
sen doğurdun mu peki ikizleri sonra ne oldu,
ben bugün kontrole gittim, yumurta büyüklüklerim 17-18 16 mm olmuş, gece çatlatma iğnesi vurulcam,
cuma günü opu olacak, transfer hangi gün olacak bilmiyorum sormadım, rahim kalınlığım 14 olmuş,
Doktorunuza sorsanız içiniz daha rahat etmez mi? O ağlamalar sanırım hamilelikte değişen hormonlar yüzünden:)kızlar bir şey soracam yine kafamda sorular 14.günüm.210 du bugün tekrar yaptım akıntı sorunumdan dolayı 18.günüm 1420.03 cıktı fazlamı artmış gibi geldi.varya az artsa bitürlü fazla artsa birtürlü Rabbim bu yolda yardım etsin bize...cok zor süreçler...ağlamalarım durmadı hep boğazım düğüm yutkunamıyorum..korku endişe hüzün mutluluk...bu topik bambaşka aynı yolda yürüyoruz...hepimiz güzel sonuçlar alacaz.evlatlarımızı kucağımaza alacaz.vakti zamanı geldiğinde...Rabbim herşeyın en hayırlısını versin...
merhaba canım dikkat et .haftaya kese görmeye gidecem bende alttan istemiyorum karından daha iyi rahim için sıkıntı olmasın dediler
bende hormanlardan olduğunu düşünüyorum yada yasadığımız durum gerçekten zor psikolojik olarakda olur olmaz yorluyoruz yinede hamdolsun RABBİMEDoktorunuza sorsanız içiniz daha rahat etmez mi? O ağlamalar sanırım hamilelikte değişen hormonlar yüzünden:)
5. güne gitmek zorunda mı neden 3. günde transfer etmediler acabaKizlar simdi hastaneden haber geldi,geriye kalan 3 embriyomdan hiç biri 5. güne gidememis
Kizlar simdi hastaneden haber geldi,geriye kalan 3 embriyomdan hiç biri 5. güne gidememis
yok canim 5. gune gitmek zorunda degillerde 5. gun embriyolarinin tutunma sansi cok daha yuksek 3. gune gore ....benim 5 embriyom vardi zaten 2 si 2. gun transfer edildi 3 tanesiide tekrar kaliteli gordukleri için 5. gune gitmesi için beklettiler 5. gun dondurulacaklardi ama gelisimleri iyi degil diye dondurmamislar...5. güne gitmek zorunda mı neden 3. günde transfer etmediler acaba
insallah onlara gerek kalmaz canim yoksa yeniden bizim için uzun,yorucu,zorlu bir surec basliyacak...canım hayırlısı. inşallah onlara gerek kalmayacak. pozitif haberini alacağız inşallah
yok canim 5. gune gitmek zorunda degillerde 5. gun embriyolarinin tutunma sansi cok daha yuksek 3. gune gore ....benim 5 embriyom vardi zaten 2 si 2. gun transfer edildi 3 tanesiide tekrar kaliteli gordukleri için 5. gune gitmesi için beklettiler 5. gun dondurulacaklardi ama gelisimleri iyi degil diye dondurmamislar...[/QUOT ]
insallah onlara gerek kalmaz canim yoksa yeniden bizim için uzun,yorucu,zorlu bir surec basliyacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?