Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Günaydın kızlar günün ilk bombasini veriyorum ben 7. Gün test yapmistim 16.7 cikmisti o gun esim kimseye soyleme dedi bugun 9. Gün tekrar ettik 65 cikti yani Allah ın izni ile hamileyim hamdü senalar olsun...
bitanem tekrar hayırlı uğurlu olsun yazamamıştım daha önce internet sıkıntısından dolayı...Allah tamamına erdirsin inşallah

canım benim Rabbim karnındakilere can versin inşallah.benim de hiç kalmadı demekki hayırlısı böyleymiş.Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin amin..[/QUOTE

insallah canim Allah hepimize nasip etsin.bu arada tebrik Eden tum arkadaslarada tesekkur ederim

Arkadaşlar ilk tüp denemem malesef negatifle sonuçlandı.biraz önce kan sonucumu aldım.tedaviye başlayan arkadaşlarıma hayırlı sonuclar,hamile olanlara ise hayırlısıyle bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.hiç birşey kısmetten öteye gidemiyor allahım nasip etmedikçe olmuyor.vazgeçmedim 2. Denemeyide yapıcam.bu yolda rabbim yar ve yardımcınız olsun

Canim katlanma orani degisiklik gosterebiliyor.benim bir seferinde 1.5 kat artis olurken en son yaptigimda 2.5 kat artis oldu.saglikli sekilde yukselsin de.keseyi kalp atisini duyunca rahatlarsin.ben de tv.de en sacma seylerde bile aglamakli oluyorum.tutuyorum kendimi aglamamak icin.bebegin huzuru kacmasin diye.

ben beş haftalığım dedim ama nasıl hesaplıyorsun canım benim 25 ekimde transferim oldu 3.gün embriyosu dondurulumuşla yapıldı.(ilk tüp bebek deneyimim)

allah senin de yardımcın olsun...

merhabalar,
benimde aralık ayında dondurulmuşlarla transferim olacak ilk denemem olacak.pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum,hayırlısıyla devam eder inşallah.3. gün dondurdular benimkileri acaba çözdükten sonra 5.güne gitmesini mi beklicekler transfer için

Bu arada hamile arkadaşlari ve olumsuz sonuç alanları da aramızda gormek istiyoruz. Birbirimize destek olmak için. Kimse bu topigi terketmesini bence
ne güzel bi davet bu üzerime alındım:) hergün mutlaka girip okuyorum ama parmaklarım yazmaya varmıyor nedense. boşa kürek sallamak gibi hissediyorum. benim düşükten sonra kanamam henüz bitmedi. bi sonraki adetim de ki ne zaman olur bilmiyorum kalan 3 dondurulmuşumla deneyeceğim bi kez daha. ama çok korkuyorum çözünürken bozulursa diye. ya da yine tutup yine düşerse diye. hiç olumlu bakamıyorum artık

allaha sığın ve duanı eksit etme... allahın izniyle herşey olur..

C candanote bir güvence olarak istediğinden üzülmüşsündür, haklısın ama kısmet böyleymiş diyerek üzülme... Yalnız değilsin üzülemezsin çünkü... İnşallah pozitif haberinle zaten ihtiyacın kalmayacaktır. Güzel haberlerin olsun hep, bol şanslar.

I ismduy cycas tebrikler artık kalplerinizin atışı bile değişmiş...
İnşallah kat be kat artarak, sağlıkla ilerler, kese görmeleriniz, kalp atışlarınız ve geçireceğiniz güzel haftalarınız olur. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

MINDOSUM ve negatif sonuçla üzülen herkese geçmiş olsun dilerim. Umarım maddi manevi toparlanıp, yeniden yola koyulabilirsiniz... Zamanı geldiğinde hayırlısıyla gerçek olsun. Yolunuz açık olsun daima, bol şanslar...

merhaba canım ben de aralıkta adet olursam inşallah buz bebişleri alacam. yeni bi topik mi açsak aceba aralık ayı için. aklımda çok soru var paylaşım alanımız olur:)

39 yaşla bayrağı elime aldım galiba canlarım ama hicccccc moralimi bozmuyorum 15 yaşındaki kızıma illaki bir kardes cabalarindayim:):):)

Canım yılmak yok. Maddi manevi toparlanıp yolumuza devam edeceğiz. Gayret bizden sonuç allah tan. Tevekkül edeceğiz. Rabbim bu sabrimizin da meyvesini bu dünyada verecek yada ote lerde verecek. Ama biz insanız tabi hemen olmasını istiyoruz. Rabbim hikmetini anlamayı nasip eylesin ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…