- 23 Ekim 2014
- 89
- 74
- 23
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahinsallah onlara gerek kalmaz canim yoksa yeniden bizim için uzun,yorucu,zorlu bir surec basliyacak...
bitanem tekrar hayırlı uğurlu olsun yazamamıştım daha önce internet sıkıntısından dolayı...Allah tamamına erdirsin inşallahGünaydın kızlar günün ilk bombasini veriyorum ben 7. Gün test yapmistim 16.7 cikmisti o gun esim kimseye soyleme dedi bugun 9. Gün tekrar ettik 65 cikti yani Allah ın izni ile hamileyim hamdü senalar olsun...
canım benim Rabbim karnındakilere can versin inşallah.benim de hiç kalmadı demekki hayırlısı böyleymiş.Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin amin..[/QUOTEyok canim 5. gune gitmek zorunda degillerde 5. gun embriyolarinin tutunma sansi cok daha yuksek 3. gune gore ....benim 5 embriyom vardi zaten 2 si 2. gun transfer edildi 3 tanesiide tekrar kaliteli gordukleri için 5. gune gitmesi için beklettiler 5. gun dondurulacaklardi ama gelisimleri iyi degil diye dondurmamislar...
kızlar bir şey soracam yine kafamda sorular 14.günüm.210 du bugün tekrar yaptım akıntı sorunumdan dolayı 18.günüm 1420.03 cıktı fazlamı artmış gibi geldi.varya az artsa bitürlü fazla artsa birtürlü Rabbim bu yolda yardım etsin bize...cok zor süreçler...ağlamalarım durmadı hep boğazım düğüm yutkunamıyorum..korku endişe hüzün mutluluk...bu topik bambaşka aynı yolda yürüyoruz...hepimiz güzel sonuçlar alacaz.evlatlarımızı kucağımaza alacaz.vakti zamanı geldiğinde...Rabbim herşeyın en hayırlısını versin...
Kizlar simdi hastaneden haber geldi,geriye kalan 3 embriyomdan hiç biri 5. güne gidememis
ben beş haftalığım dedim ama nasıl hesaplıyorsun canım benim 25 ekimde transferim oldu 3.gün embriyosu dondurulumuşla yapıldı.(ilk tüp bebek deneyimim)Canim katlanma orani degisiklik gosterebiliyor.benim bir seferinde 1.5 kat artis olurken en son yaptigimda 2.5 kat artis oldu.saglikli sekilde yukselsin de.keseyi kalp atisini duyunca rahatlarsin.ben de tv.de en sacma seylerde bile aglamakli oluyorum.tutuyorum kendimi aglamamak icin.bebegin huzuru kacmasin diye.
teşekkür ederim canımbitanem tekrar hayırlı uğurlu olsun yazamamıştım daha önce internet sıkıntısından dolayı...Allah tamamına erdirsin inşallah
Arkadaşlar ilk tüp denemem malesef negatifle sonuçlandı.biraz önce kan sonucumu aldım.tedaviye başlayan arkadaşlarıma hayırlı sonuclar,hamile olanlara ise hayırlısıyle bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.hiç birşey kısmetten öteye gidemiyor allahım nasip etmedikçe olmuyor.vazgeçmedim 2. Denemeyide yapıcam.bu yolda rabbim yar ve yardımcınız olsun
ne güzel bi davet bu üzerime alındım:) hergün mutlaka girip okuyorum ama parmaklarım yazmaya varmıyor nedense. boşa kürek sallamak gibi hissediyorum. benim düşükten sonra kanamam henüz bitmedi. bi sonraki adetim de ki ne zaman olur bilmiyorum kalan 3 dondurulmuşumla deneyeceğim bi kez daha. ama çok korkuyorum çözünürken bozulursa diye. ya da yine tutup yine düşerse diye. hiç olumlu bakamıyorum artıkBu arada hamile arkadaşlari ve olumsuz sonuç alanları da aramızda gormek istiyoruz. Birbirimize destek olmak için. Kimse bu topigi terketmesini bence
ne güzel bi davet bu üzerime alındım:) hergün mutlaka girip okuyorum ama parmaklarım yazmaya varmıyor nedense. boşa kürek sallamak gibi hissediyorum. benim düşükten sonra kanamam henüz bitmedi. bi sonraki adetim de ki ne zaman olur bilmiyorum kalan 3 dondurulmuşumla deneyeceğim bi kez daha. ama çok korkuyorum çözünürken bozulursa diye. ya da yine tutup yine düşerse diye. hiç olumlu bakamıyorum artık
teşekkür ederim canım
merhaba canım ben de aralıkta adet olursam inşallah buz bebişleri alacam. yeni bi topik mi açsak aceba aralık ayı için. aklımda çok soru var paylaşım alanımız olur:)merhabalar,
benimde aralık ayında dondurulmuşlarla transferim olacak ilk denemem olacak.pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum,hayırlısıyla devam eder inşallah.3. gün dondurdular benimkileri acaba çözdükten sonra 5.güne gitmesini mi beklicekler transfer için
39 yaşla bayrağı elime aldım galiba canlarım ama hicccccc moralimi bozmuyorum 15 yaşındaki kızıma illaki bir kardes cabalarindayim:):):)Bende 38 yasindayim. Yani hala cooook genciz kizlar. Tamam belki biraz daha olgunuz diger arkadaslarimiza gore ama ayni yolda ayni duygularla ilerliyoruz cok sukur. Yas olarak bakmayin siz rakamlara, hayat tecrubelerimiz onlar bizim, bu yolda bizlere arkadas olan.
Canım yılmak yok. Maddi manevi toparlanıp yolumuza devam edeceğiz. Gayret bizden sonuç allah tan. Tevekkül edeceğiz. Rabbim bu sabrimizin da meyvesini bu dünyada verecek yada ote lerde verecek. Ama biz insanız tabi hemen olmasını istiyoruz. Rabbim hikmetini anlamayı nasip eylesin ınş.ne güzel bi davet bu üzerime alındım:) hergün mutlaka girip okuyorum ama parmaklarım yazmaya varmıyor nedense. boşa kürek sallamak gibi hissediyorum. benim düşükten sonra kanamam henüz bitmedi. bi sonraki adetim de ki ne zaman olur bilmiyorum kalan 3 dondurulmuşumla deneyeceğim bi kez daha. ama çok korkuyorum çözünürken bozulursa diye. ya da yine tutup yine düşerse diye. hiç olumlu bakamıyorum artık
Saol canım güçlü olmak zorundayız biliosun :) rabbim hepimize vericek bi evlat inş ama vakti zamanı var herşeyinHaklisin canim saglik en onemlisi maddi imkaninda varsa hiiic uzulme insanlar kac deneme sonrasi hamile kaliyor ama sonunda oluyor hic uzulme takdir ettim seni cok guclusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?