Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

39 yaşla bayrağı elime aldım galiba canlarım ama hicccccc moralimi bozmuyorum 15 yaşındaki kızıma illaki bir kardes cabalarindayim:):):)

Gençsin ama kolun yorulmuştur, 41 ile bayrağı alabilirim :)
Kızını abla yapman için yolun hep açık olsun, bol şanslar

Gençsin ama kolun yorulmuştur, 41 ile bayrağı alabilirim :)
Kızını abla yapman için yolun hep açık olsun, bol şanslar
Sesli güldüm vallahi :) al ARKADASIM bayrağın lafımı olur gönlümüz hoş olsun :) kızım bana diyorki anne elini çabuk tut YAŞIM geçiyor kardesim bana ablamı teyzemi diyecek :) kendisine cevap olarak anne terliği fırlattım menzili 5 metre olanından :) :)

hayırlısı olsun emeklerimizin inşallah karşılığını alıp seviniriz

:)))))) kolum yorulursa yaşa bakmadan verebilirim bayrağı
Bana da atabilirsin (hiç sektiren anne görmedim nasıl beceriyse) çünkü kızının kafasındayım. Elimi çabuk tutmazsam çocuğum bana anne değil nine diyecek diyorum. E ama ne yapalım geç evlenince çocuk işine geç başlıyorsun :) Kısmet böyle ne varsa onu yaşayacağız sorun etmeyeceğiz hayatın keyfini çıkaracağız.

41 ilee önceliği sana tanıyorum. arkadan 39 luk arkadaşımı yolluyorum vee peşinizden de 37 ile ben geliyorum
Gel gel :) Yaşlanmadan yaş alanların hepsi sıraya girebilir :) Neşemiz daim olsun yeter ki...

Geçen Salı gününden bugüne potansiyel hamile olarak yaşım kadar maşallah diyorum herkese Sağlıklı tedaviler diliyorum hep, gönlümüzdekini biliyor... Zamanı gelmişse ol der olur, olmazsa vardır hikmeti der önümüze bakarız. Bol şans hepimize :)

E ecomlek :) araya bir 40 aldık :) Terlik sekerse dikkat...

Daha sakin heyecanlarımız var sanki bizim :) İzliyorum genelde daha genç olanlar pır pır kalpleriyle heyecanla yazıyorlar. Ya da bizim heyecanlar da yaş almış :)))))))

40 yaş topiği var yazdığım, 28'i de var 47'si de ama adı öyle neyse orada da istisnalar hariç daha dingin coşkular ama bilgiler çok, tecrübeler çok, üstüne de çok eğlenceli anlar olabiliyor... Hamilelik yaşa bakmıyor, tecrübeler yaşa paralel ilerlesin inşallah... Genç yaşına çok tecrübeler sığdırmasın kimse..

Cok sevgiler

Cok sagol canim amin..evet guvence olarak istemistim canim..seninde tedavin hayirli olsun...

canım benim Rabbim karnındakilere can versin inşallah.benim de hiç kalmadı demekki hayırlısı böyleymiş.Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin amin..[/QUOTE
Amin camim insallah...Rabbim sanada saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah...

"WishhDuygu, post: 37749593, member: 505194"] E ecomlek :) arakadar40 ald :) Terlik sekerse dikkat...

Daha sakin heyecanlarımız var sanki bizim :) İzliyorum genelde daha genç olanlar pır pır kalpleriyle heyecanla yazıyorlar. Ya da bizim heyecanlar da yaş almış :)))))))

40 yaş topiği var yazdığım, 28'i de var 47'si de ama adı öyle neyse orada da istisnalar hariç daha dingin coşkular ama bilgiler çok, tecrübeler çok, üstüne de çok eğlenceli anlar olabiliyor... Hamilelik yaşa bakmıyor, tecrübeler yaşa paralel ilerlesin inşallah... Genç yaşına çok tecrübeler sığdırmasın kimse..

Cok sevgiler
[/QUOTE]
Insallah olacak bizimde bebiciklerimiz yasa bakmaz aynen heyecana devam rabbim verene kadar.40 topiginede bakiyorum arada massallah herkese bu ugurda yas onemli degil.

Uzuldum canim ama seninde dedigin gibi hicbisey kismetten oteye gitmiyor insallah ikincide bebisine kavusur saglikla kucagina alirsin canim...

Can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…