- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
39 yaşla bayrağı elime aldım galiba canlarım ama hicccccc moralimi bozmuyorum 15 yaşındaki kızıma illaki bir kardes cabalarindayim:):):)
aslında iyi olabilir.benimde aklımda sorular varrmerhaba canım ben de aralıkta adet olursam inşallah buz bebişleri alacam. yeni bi topik mi açsak aceba aralık ayı için. aklımda çok soru var paylaşım alanımız olur:)
Sesli güldüm vallahi :) al ARKADASIM bayrağın lafımı olur gönlümüz hoş olsun :) kızım bana diyorki anne elini çabuk tut YAŞIM geçiyor kardesim bana ablamı teyzemi diyecek :) kendisine cevap olarak anne terliği fırlattım menzili 5 metre olanından :) :)Gençsin ama kolun yorulmuştur, 41 ile bayrağı alabilirim :)
Kızını abla yapman için yolun hep açık olsun, bol şanslar
Gençsin ama kolun yorulmuştur, 41 ile bayrağı alabilirim :)
Kızını abla yapman için yolun hep açık olsun, bol şanslar
hayırlısı olsun emeklerimizin inşallah karşılığını alıp sevinirizyok canim 5. gune gitmek zorunda degillerde 5. gun embriyolarinin tutunma sansi cok daha yuksek 3. gune gore ....benim 5 embriyom vardi zaten 2 si 2. gun transfer edildi 3 tanesiide tekrar kaliteli gordukleri için 5. gune gitmesi için beklettiler 5. gun dondurulacaklardi ama gelisimleri iyi degil diye dondurmamislar...
ben de 40 yaş ile sizinleyim kızlar41 ilee önceliği sana tanıyorum. arkadan 39 luk arkadaşımı yolluyorum vee peşinizden de 37 ile ben geliyorum
:)))))) kolum yorulursa yaşa bakmadan verebilirim bayrağıSesli güldüm vallahi :) al ARKADASIM bayrağın lafımı olur gönlümüz hoş olsun :) kızım bana diyorki anne elini çabuk tut YAŞIM geçiyor kardesim bana ablamı teyzemi diyecek :) kendisine cevap olarak anne terliği fırlattım menzili 5 metre olanından :) :)
Gel gel :) Yaşlanmadan yaş alanların hepsi sıraya girebilir :) Neşemiz daim olsun yeter ki...41 ilee önceliği sana tanıyorum. arkadan 39 luk arkadaşımı yolluyorum vee peşinizden de 37 ile ben geliyorum
Cok sagol canim amin..evet guvence olarak istemistim canim..seninde tedavin hayirli olsun...C candanote bir güvence olarak istediğinden üzülmüşsündür, haklısın ama kısmet böyleymiş diyerek üzülme... Yalnız değilsin üzülemezsin çünkü... İnşallah pozitif haberinle zaten ihtiyacın kalmayacaktır.Güzel haberlerin olsun hep, bol şanslar.
@ismduy @cycastebrikler artık kalplerinizin atışı bile değişmiş... İnşallah kat be kat artarak, sağlıkla ilerler, kese görmeleriniz, kalp atışlarınız ve geçireceğiniz güzel haftalarınız olur. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
@MINDOSUM ve negatif sonuçla üzülen herkese geçmiş olsun dilerim.Umarım maddi manevi toparlanıp, yeniden yola koyulabilirsiniz... Zamanı geldiğinde hayırlısıyla gerçek olsun. Yolunuz açık olsun daima, bol şanslar...
Amin camim insallah...Rabbim sanada saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah...canım benim Rabbim karnındakilere can versin inşallah.benim de hiç kalmadı demekki hayırlısı böyleymiş.Rabbim sana sağlıklı evlatlar nasip etsin amin..[/QUOTE
Sagol canim insallah...candan öte canım canını sıkma. inşallah bebişlerin seninle.
Uzuldum canim ama seninde dedigin gibi hicbisey kismetten oteye gitmiyor insallah ikincide bebisine kavusur saglikla kucagina alirsin canim...Arkadaşlar ilk tüp denemem malesef negatifle sonuçlandı.biraz önce kan sonucumu aldım.tedaviye başlayan arkadaşlarıma hayırlı sonuclar,hamile olanlara ise hayırlısıyle bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.hiç birşey kısmetten öteye gidemiyor allahım nasip etmedikçe olmuyor.vazgeçmedim 2. Denemeyide yapıcam.bu yolda rabbim yar ve yardımcınız olsun
Arkadaşlar ilk tüp denemem malesef negatifle sonuçlandı.biraz önce kan sonucumu aldım.tedaviye başlayan arkadaşlarıma hayırlı sonuclar,hamile olanlara ise hayırlısıyle bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.hiç birşey kısmetten öteye gidemiyor allahım nasip etmedikçe olmuyor.vazgeçmedim 2. Denemeyide yapıcam.bu yolda rabbim yar ve yardımcınız olsun[/QUOTE
Canım nedenlerini arastırılacak mı? Doktorun bir sey soyledi mi?
bende 225 kullanmıyorum. buzdolabı kapağında saklıorum. iğne vurulmadan önce 5-10 dk oda sıcaklığına gelmesini bekliyorum..
canım seninde tedavin hayırlı olsun. inş peş peşe güzel sonuçlar alırız.
nerde tedavi görüyorsun?
hayır hayır peşinden 38 ile bennn41 ilee önceliği sana tanıyorum. arkadan 39 luk arkadaşımı yolluyorum vee peşinizden de 37 ile ben geliyorum
tebrikler çok sevindim , böyle duydukça çok umutlanıyorumbırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
3.gün iki embriyo transferi yapılmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?