- 23 Ekim 2014
- 89
- 74
- 23
bırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
3.gün iki embriyo transferi yapılmıştı..
bırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
canim tebrik ederim.saglikla kucagina almakta nasip olur insallahbırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
9. gün değerim 102,4
Tebrik ederim canim saglikla buyusun insallah!!bırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
canim jelden olsa kandaki sonuclarinda yanlis cikmasilazim.cunku kese falan gorunene kadar bunu kullaniyoruz.jelden degil.bence hamilesin.bende 8. Gun idrarda silik pozitif gordum.sonraki gunlerde yspmsya devam ettim hepsinde pozitifti.cok sukur kandada pozitifi gordum. Simdiden gozun aydin.yarin bi daha test yap.iyice emin olKizlar 8gun once(5gunluk) iki embriyo transfer edildi.dayanamayip idrar testi yaptim oglen.silik ikinci cizgiyi gorup bi heyecanlandim ama bazi formlarda kullanilan crinone jel gibi ilacladan kaynakli olabilir yaziyorsiz ne dersiniz hevesim kursagimda kaldi
9. gün değerim 102,4
çok güzel bi haber hayırlı uğurlu olsunnbırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
ben beş haftalığım dedim ama nasıl hesaplıyorsun canım benim 25 ekimde transferim oldu 3.gün embriyosu dondurulumuşla yapıldı.(ilk tüp bebek deneyimim)
Canim benim Tebrikler Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah :) Darısı bizlerin başına inşallahbırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
hayır canım muhtemelen gebesin bende 8. gün idrar testinde silik gördüm bugün 10. gün kan testi yaptırdım ve hamileyim darısı başınaKizlar 8gun once(5gunluk) iki embriyo transfer edildi.dayanamayip idrar testi yaptim oglen.silik ikinci cizgiyi gorup bi heyecanlandim ama bazi formlarda kullanilan crinone jel gibi ilacladan kaynakli olabilir yaziyorsiz ne dersiniz hevesim kursagimda kaldi.kan tahlinini de etkiler mi acaba bu jel
arkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?