Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ne güzel haberler geliyor bugün, gönül dolusu tebrikler Gün be gün katlanarak artsın, sağlıkla ilerlesin...
Vaktiyle, sağlıkla kucağında olması dileklerimle gözün aydın...

Kizlar 8gun once(5gunluk) iki embriyo transfer edildi.dayanamayip idrar testi yaptim oglen.silik ikinci cizgiyi gorup bi heyecanlandim ama bazi formlarda kullanilan crinone jel gibi ilacladan kaynakli olabilir yaziyor siz ne dersiniz hevesim kursagimda kaldi.kan tahlinini de etkiler mi acaba bu jel

Son düzenleme:

oyyşş maşallaaahhhh tebrik ederim canım. harika bi haberrr

canim jelden olsa kandaki sonuclarinda yanlis cikmasilazim.cunku kese falan gorunene kadar bunu kullaniyoruz.jelden degil.bence hamilesin.bende 8. Gun idrarda silik pozitif gordum.sonraki gunlerde yspmsya devam ettim hepsinde pozitifti.cok sukur kandada pozitifi gordum. Simdiden gozun aydin.yarin bi daha test yap.iyice emin ol

ben beş haftalığım dedim ama nasıl hesaplıyorsun canım benim 25 ekimde transferim oldu 3.gün embriyosu dondurulumuşla yapıldı.(ilk tüp bebek deneyimim)

Canim bundan sonra en son adet tarihini sayacaksin hamilelik baslangici icin.aslinda tup bebekte belli hersey ama hamilelikte belirtilen haftalar adet baslangici olunca karisiklik cikmasin diye iki hafta fazla soyluyoruz.mesela benim son adetim 5 ekim.bu taruhten itibaren oluyor hamilelik.yani 5+3 oluyorum.ama dollenme 21 ekim.

Canim benim Tebrikler Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah :) Darısı bizlerin başına inşallah

Son düzenleme:
Kizlar transferden sonra nerdeyse 20 gun gecti karnimdaki sislik inmedi hala.yemek yemek bile zor geliyor.karnim 4-5 aylik gibi.oturmak kalkmak yatarken saga sola donmekte zorlaniyorum.benim gibi olan var mi.ne zaman gececek bu sislik catlayacagim artik.

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hayır canım muhtemelen gebesin bende 8. gün idrar testinde silik gördüm bugün 10. gün kan testi yaptırdım ve hamileyim darısı başına

arkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da

Hayırlı olsun canım .

Benimde 5. gün tek embriyo koyuldu 10. gün sonucum 219 du . Tek yumurta ikizi olabilir diyen de var ama bilemiyorum. Ama senin değerinde yüksek hayırlısı olsun inş. Bundan sonraki degerlerinin artış hızına göre de anlaşılabilir sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…