- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 35
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsunarkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
arkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
arkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
ben kullanmıştım ama vagenden kullandım. (fitil gibi) oda rahmi kuvvetlendirmek için kullanılıyor canım.Kizlar transferden once pregestron hap kullanan varmi nicin kullaniliyor
Hayirli olsun canim gozun aydin..bence senin bebegin tek degerin cok yuksek degil 10. gune gore...arkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
merhaba ben de dün başladım iğnelere ve cuma günü kontrolüm var hadi hayırlısı zamanlamamız aynı:)evet cnm,
dün adetimin 2.günüydü başladık iğnelere,
cumartesi de kontrole gideceğim.
Canim bendede var o sislik ama seninki 1-2 haftaya iner tahminimce kilo almadiysan eger...Kizlar transferden sonra nerdeyse 20 gun gecti karnimdaki sislik inmedi hala.yemek yemek bile zor geliyor.karnim 4-5 aylik gibi.oturmak kalkmak yatarken saga sola donmekte zorlaniyorum.benim gibi olan var mi.ne zaman gececek bu sislik catlayacagim artik.
Canim yaa gozun aydin cok sevindim senin adina hayirli olsun bebeginiz :) Allah kucagina almayida nasip etsin insallah... Kacinci denemendi?bırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
3.gün iki embriyo transferi yapılmıştı..
Canim bendede var o sislik ama seninki 1-2 haftaya iner tahminimce kilo almadiysan eger...
Canim yaa agri falan varmi kusma falan...Allah korusun ohss falan geldi aklima birden..İnsallah canim ya mahvoldum.iki kilo fazla gorunuyor da almamisimdir. hic birsey yiyemiyorum dogru duzgun bu sislikten yerim kalmiyor.
eekek infertilitesi yasim 30 izmirdeki tum ozelleri gezdikten sonra isyan edip tepecik kadin dogumda yaptim cok memnun kaldim ekip doktor ve hemsireler cok iyi tavsiye ederim
canim kabizlik sorunun varmi.bide senden bayagi yumurta toplanmisti.belki onun etkisidir.Kizlar transferden sonra nerdeyse 20 gun gecti karnimdaki sislik inmedi hala.yemek yemek bile zor geliyor.karnim 4-5 aylik gibi.oturmak kalkmak yatarken saga sola donmekte zorlaniyorum.benim gibi olan var mi.ne zaman gececek bu sislik catlayacagim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?