Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

arkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun

arkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da

Hayirlu olsun canim.keseyi gorene kadar ogrenemezsin.ben bir haftadir nerde ne bulsam okuyorum hic belli olmuyor.dedim ben b- hcg degerinin katlanmasimi neyden anlasilir ama yok hic belli etmiyor.

Tebrikler Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına inşallah canım :)

Allah en iyisini ve bizim için hayırlı olanı ve uygun zamanı biliyordur. Hepiniz için hayırlısını versin kızlar :)

Hayirli olsun canim gozun aydin..bence senin bebegin tek degerin cok yuksek degil 10. gune gore...

D deepdark canım bende jeli kullanıyorum. benimde idrar testim silik pozitif çıkmıştı. çok şükür 2 gün sonra kan testi yaptırdım ve güzel sonucu gördüm :) inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına. bugünde keseyi görmek için doktora gidicem arkadaşlar. inşallah her şey yolundadır.

Canim bendede var o sislik ama seninki 1-2 haftaya iner tahminimce kilo almadiysan eger...

Canim yaa gozun aydin cok sevindim senin adina hayirli olsun bebeginiz :) Allah kucagina almayida nasip etsin insallah... Kacinci denemendi?

Bugün de çok güzel haberler var I ismduy @menekseg5 J joubert kızlar hepinizi tebrik ederim. Hayırlı olsun bebisleriniz. Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin.
C candanote canım Allah inşallah karnindakine can vermiştir. Yarın sen de güzel haberi vereceksin inşallah. Dualarim seninle.

Aramiza yeni katilan, tedavileri yeni baslayan arkadaslar hepiniz hosgeldiniz :)

eekek infertilitesi yasim 30 izmirdeki tum ozelleri gezdikten sonra isyan edip tepecik kadin dogumda yaptim cok memnun kaldim ekip doktor ve hemsireler cok iyi tavsiye ederim

benımde yaşım 30 eşimde varikosel var izmirdeyim kaça mal oldu tepecikte bilgi verirmisin birde doktorun kim şartları neler acaba[/QUOTE]
Kusura bakma epeydir acmibeklemeben ucretli yaptirdim 2500 hastaneye verdim islem sonrasinda 1100 tl iade ettiler ekstra bisey olmadi diye kisacasi 1400 tl hastaneye ilaclar benim 1000 tuttu ama biliyosun o kisiden kiseye gore degisiy ssk varsarapor cikariyorlar ozaman 400 oduyosun ilaclarida ssk karsiliuo cuzi paralara halladebilirsin dr secimin yok o gun kim muayenede ise o bakiyo ozel gibi beklwme biraz bekliyosun falan ama ialerini iyi yapiyorlar

canim kabizlik sorunun varmi.bide senden bayagi yumurta toplanmisti.belki onun etkisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…