ayy bende de var o şişlik deli oluyorum yaa. aynen karnım 3-4 aylık gibiCanim bendede var o sislik ama seninki 1-2 haftaya iner tahminimce kilo almadiysan eger...
Allah yardimcin olsun canım dediğin gibi kismetten oteye yol yok. İnşallah 2. Denemende hayırlısiyla evladına kavuşursunArkadaşlar ilk tüp denemem malesef negatifle sonuçlandı.biraz önce kan sonucumu aldım.tedaviye başlayan arkadaşlarıma hayırlı sonuclar,hamile olanlara ise hayırlısıyle bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.hiç birşey kısmetten öteye gidemiyor allahım nasip etmedikçe olmuyor.vazgeçmedim 2. Denemeyide yapıcam.bu yolda rabbim yar ve yardımcınız olsun
Canimmm insallah ,Allah razi olsun senden sana ozellikle tesekkur etmek istiyorum hamile kalip topikteki diger arkadaslari birakmayip hep destek oldugun icin...Rabbim gonlundekilerin hepsini hayirlisiyla versin sana insallah...
Bende aynı şekilde 61 kiloydum şimdi 64 gösteriyor tarti hoş yemekten sonra tartıldım ama yine de 2 bucuk kilo eder yani. yemek yemekte istemiyor canım . Boyuna su içesim var ama nafile inmedi gittiİnsallah canim ya mahvoldum.iki kilo fazla gorunuyor da almamisimdir. hic birsey yiyemiyorum dogru duzgun bu sislikten yerim kalmiyor.
gozun aydin canim.allah saglikla kucagina almayida nasip etsin.bu topikte bayagi hamile haberleri aldik.insallah en kiss zamanda negatif sonuc Alan be sonuc bekleyenlerinde pozitif haberlerini alirizarkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
arkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
Canim yaa agri falan varmi kusma falan...Allah korusun ohss falan geldi aklima birden..
canim kabizlik sorunun varmi.bide senden bayagi yumurta toplanmisti.belki onun etkisidir.
Evet topikte bircok arkadas hamile kaldi eger listemiz guncellenseydi liste anne adaylariyla dolu bir liste olacakti....gozun aydin canim.allah saglikla kucagina almayida nasip etsin.bu topikte bayagi hamile haberleri aldik.insallah en kiss zamanda negatif sonuc Alan be sonuc bekleyenlerinde pozitif haberlerini aliriz
kabizlik seni Boyle yapiyor muhtemelen.canim cok koyu olan kayisi varya guneste kurutulmus oluyor sanirim.yatmadan once 4-5 tane 1 bardaga koy ustunede Su koy sabaha kadar beklet.sabah ac karnina ye suyunuda ic.sabah ayni sekilde hazirla.yatmadan once ye yat.bu duzene sokar ama surekli yapVar canim kabizlik hemde nasil...17 tane toplanmisti.bekliyorumgecmesini bakalim.
merhaba ben de dün başladım iğnelere ve cuma günü kontrolüm var hadi hayırlısı zamanlamamız aynı:)
Canım valla biz ayniyiz seninle :) bende bu aksam 1 tane ovitrelle vurulacagim 24.00 de cuma 11 gibi ölüm var, 8 yada 9 tane toplanacak sanırımgünaydın kızlar bugün tedavimin 11. günü . bu akşam 24.00 de 2 tane ovitrelle çatlama iğnesi yapacağım, kısmetse cuma sabah 11.00 de opu olacak sanırım transferim de pazartesi salı olur
Rahim degil canim vajinada evet zaman zaman oluyor sanki tikali gibi top gibi bir sislik var onumu diyorsun?Kizlar ya bisey sorucam size.jel yada fitil kullanan arkadaslar.sizinde elinize rahim icinde bi sertlik geliyormu.hamile arkadaslar sizdede oldumu hic bole bisey.eskiden fitili koyarken bosluga dogru gidiyordu,simdi elime bi sertlik geliyor.
Ewet canim onu diyorum.dune kadar yoktu oyle bisey az once farkettim.Rahim degil canim vajinada evet zaman zaman oluyor sanki tikali gibi top gibi bir sislik var onumu diyorsun?
Adet tarihin yaklastimi peki?Ewet canim onu diyorum.dune kadar yoktu oyle bisey az once farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?