Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

can
ım teşekkür ederim allah hepinize tüm isteyenlere nasip etsin

merhaba joubert tebrik ederim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
pgt yapilmisti sanirim embriyolara kac tane gönderdim kac tanesi saglikli cikti
canım 8 embriyodan 4 ü hasta çıktı ikisi tekrar pgt ye girecekti şüpheliydi olmadı.gelişimleri durdu. 2 sağlıklı transfer edildi

Cuma test gunum.normal adetimede 5 gun var.nette okudugum kadariyla vajinada balonsu bi sertlik olursa adet olacaqina isaretmis.
Canim adet olunacagina isaret degil adet gununun yaklastigina isaret...bende o yuzden sordum zaten yaklastiysa normaldir diye...adet olucam diye uzulme sakin sadece zamani geldigi yada yaklastigi zaman hep olan bisey oldugu icin oluyor bendede var su anda yarinda test gunum...

Yapiyorum canim ustune bir de zeytinyagi dokuyorum ise yariyor aslunda ama ikinamiyoruz ya o yuzden olmuyor.

Benimde dün transferim oldu kızlar dua edin benim için allah hepimizin yardımcısı olsun doktorum bülent tıraş cgh yöntemi ike denedik ve bu dördübcü denemem içimde bi his bu sefer bebişlerim tuttu gibi hissediyorum oysaki transferde bile korkuyordum çok transfer esnasında bile ağladım durmadan ama şu an neden böyle hissettiğimide bilmiyorum inşallah hakkımda hayırlısı olmuştur

canım arkadaşııım çook tebrik ederim eğer işim yoğun diye transferi iki gün ertelemmeseydin beraber verecektik bu müjdeyi neyse artık bebeklerimizi beraber doğururuzzz

arkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 5. gün embriyosumuydu canım eğer öyleyse tek olabilir 3. gün embriyosu ise çift olabilmede var..

kızlar sizlere kabızlıkla ilgili küçük bir tavsiyem var ben sürekli kabız olan bir insanımdır bazen 3-4 gün çıkmam ama transfer sonra öyle bir sıkıntım olmasın diye çok dikkat ettim o günden beri beyaz ekmek değilde kepekli yada çavdarlı ekmek yiyorum vee en önemlisi sabah uyandığımda su ısıtıyorum içilebilecek ısıya kadar ılıştırığ aç karnına onu içiyorum sonra kahvaltı hazırlıyorum gerçekten çok işe yarıyor..

arkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
tebrik ederim canım hayırlı olsun

tatlım cok sagolll benim adet 10 ekim transfer 25 ekim

canım değerim nasıl sence

süpheli nasıl cıktı canmm ? senın eylulde de transferın olmuştu galıba , bu 2. deneme degıl mı?
hayır canım 2 kasımda oldu transferim.şüpheli derken bizde tek gen hastalığı için yaptırdık joubert sendromu genetikçimiz iki tanesine tekrar biyopsi yapmayı düşündüğünü söyledi bizde o nediyorsa onu dinledik sonuçta onlara inandık güvendik bu ilk denemem

C candanote canim yok yaptirmadim testi. Yarin gidicem sabahtan. Ama dediğim gibi negatif cikacagini biliyorum. Cunku bugünkü idrar da negatif cikti Formaliteden gidip kan vericem ilaclari kesmek için. Bir de görüşme randevusu alicam bakalim. Yarin yine de yazarim sonucu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…