ım teşekkür ederim allah hepinize tüm isteyenlere nasip etsin
canım 8 embriyodan 4 ü hasta çıktı ikisi tekrar pgt ye girecekti şüpheliydi olmadı.gelişimleri durdu. 2 sağlıklı transfer edildimerhaba joubert tebrik ederim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
pgt yapilmisti sanirim embriyolara kac tane gönderdim kac tanesi saglikli cikti
Cuma test gunum.normal adetimede 5 gun var.nette okudugum kadariyla vajinada balonsu bi sertlik olursa adet olacaqina isaretmis.Adet tarihin yaklastimi peki?
süpheli nasıl cıktı canmm ? senın eylulde de transferın olmuştu galıba , bu 2. deneme degıl mı?canım 8 embriyodan 4 ü hasta çıktı ikisi tekrar pgt ye girecekti şüpheliydi olmadı.gelişimleri durdu. 2 sağlıklı transfer edildi
Canim adet olunacagina isaret degil adet gununun yaklastigina isaret...bende o yuzden sordum zaten yaklastiysa normaldir diye...adet olucam diye uzulme sakin sadece zamani geldigi yada yaklastigi zaman hep olan bisey oldugu icin oluyor bendede var su anda yarinda test gunum...Cuma test gunum.normal adetimede 5 gun var.nette okudugum kadariyla vajinada balonsu bi sertlik olursa adet olacaqina isaretmis.
kabizlik seni Boyle yapiyor muhtemelen.canim cok koyu olan kayisi varya guneste kurutulmus oluyor sanirim.yatmadan once 4-5 tane 1 bardaga koy ustunede Su koy sabaha kadar beklet.sabah ac karnina ye suyunuda ic.sabah ayni sekilde hazirla.yatmadan once ye yat.bu duzene sokar ama surekli yap
bırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
3.gün iki embriyo transferi yapılmıştı..
canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 5. gün embriyosumuydu canım eğer öyleyse tek olabilir 3. gün embriyosu ise çift olabilmede var..arkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
arkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
tebrik ederim canım hayırlı olsunarkadaşlar 10.gün kan testi sonucumu biraz önce aldım 111.7 sonucum 4. gün 2 embriyo konmuştu sizce ikizmi bu değerler ben hiç anlamıyorum da
tatlım cok sagolll benim adet 10 ekim transfer 25 ekimCanim bundan sonra en son adet tarihini sayacaksin hamilelik baslangici icin.aslinda tup bebekte belli hersey ama hamilelikte belirtilen haftalar adet baslangici olunca karisiklik cikmasin diye iki hafta fazla soyluyoruz.mesela benim son adetim 5 ekim.bu taruhten itibaren oluyor hamilelik.yani 5+3 oluyorum.ama dollenme 21 ekim.
canım değerim nasıl senceCanim bundan sonra en son adet tarihini sayacaksin hamilelik baslangici icin.aslinda tup bebekte belli hersey ama hamilelikte belirtilen haftalar adet baslangici olunca karisiklik cikmasin diye iki hafta fazla soyluyoruz.mesela benim son adetim 5 ekim.bu taruhten itibaren oluyor hamilelik.yani 5+3 oluyorum.ama dollenme 21 ekim.
tebrikler tatlım maşallahbırgün bunu yazmak bana da nasip olacak mı dıye düşünüp dururdum..sonunda Allah ım nasip etti.. KIZLARRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
9. gün değerim 102,4
3.gün iki embriyo transferi yapılmıştı..
hayır canım 2 kasımda oldu transferim.şüpheli derken bizde tek gen hastalığı için yaptırdık joubert sendromu genetikçimiz iki tanesine tekrar biyopsi yapmayı düşündüğünü söyledi bizde o nediyorsa onu dinledik sonuçta onlara inandık güvendik bu ilk denememsüpheli nasıl cıktı canmm ? senın eylulde de transferın olmuştu galıba , bu 2. deneme degıl mı?
yetiş bana gerçi aramızda iki gün var zaten yetişirsin dimiiiicycas kuzumm teşekkür ederim.doğum için ben sana yetişirim ki..bari doğumları bir olsun bizim yaramazların..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?