Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Off canim yaa bugundemi test yaptin yapmasaydin keske tamam canim bende yarin yaptiricam cumaya verirler sonucu buyuk ihtimal .bu labaratuar hep aynisini yapiyor cunku ama eger aksama verirlerse bende yazarim...

Canimmm insallah ,Allah razi olsun senden sana ozellikle tesekkur etmek istiyorum hamile kalip topikteki diger arkadaslari birakmayip hep destek oldugun icin...Rabbim gonlundekilerin hepsini hayirlisiyla versin sana insallah...
Canim benim ne demek aslında daha fazla destek olmak isterdim ama çoğu zaman okuyup çıkıyorum. Şuan zor geçiyor biraz hiçbişey yiyemiyorum kusmalar im da başladı. Gun icinde çok güçsüz kalıyorum. Ama kalbim dualarım hep sizlerle yazmadigim zamanlarda bile. Allah razi olsun güzel duaların için. Rabbim sana da nasip etsin insallah.

kızlar benim tahlil cuma,bugün idrar negatif cıktı..zaten biliyordum tutmadıgını....ilaçları kullanmak gelmiyor hiç içimden artık...hatta kan tahlili yaptırmak istemiyorum bile...neyse sizce regl durumumuz nolacak dersiniz?benim eskiden cok duzenliydi?aylarca alt ustolma durumu var mıdır?

canım arkadaşııım çook tebrik ederim eğer işim yoğun diye transferi iki gün ertelemmeseydin beraber verecektik bu müjdeyi neyse artık bebeklerimizi beraber doğururuzzz
Canlarım benim güzel haberleriniz çok sevindim.rabbim hayırlı bir süreç yaşatır inşallah:)

meneksemelifim ben sana demistim canım bak meleginin biri seninle buyul ihtimal ilk basta ikisi tutup sonra biri seni birakti ondan boyle oldu bir cok yerde okumustum bunu coksukur Allah ıma

meneksemelifim ben sana demistim canım bak meleginin biri seninle buyul ihtimal ilk basta ikisi tutup sonra biri seni birakti ondan boyle oldu bir cok yerde okumustum bunu coksukur Allah ıma
Inşallah canım.o kadar çok korktum ki ona da razıyım .ya bizler çok aciziz. Elimizden bişey gelmiyo.. Alanda verende Allah.dua edelim hep birbirimize

Canim bunlarin hicbiri bende ise yaramadi.benim bagirsaklar umutsuz vakaa boyle cekecegim dogana kadar sanirim.

sanırım ben geç kaldım aranızda yenıyım varmı benım gbı ıgnelerıne yenı baslayan. beş yıllık hasretin sonunda tüp bebege karar verdık ve basladık. bursada olan varmı aranızda kızlar. ben bursa acıbadem şahin zeteroğlunda yaptırıyorum allahın izniyle tüp bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…