Off canim yaa bugundemi test yaptin yapmasaydin keske
Canim benim ne demek aslında daha fazla destek olmak isterdim ama çoğu zaman okuyup çıkıyorum. Şuan zor geçiyor biraz hiçbişey yiyemiyorum kusmalar im da başladı. Gun icinde çok güçsüz kalıyorum. Ama kalbim dualarım hep sizlerle yazmadigim zamanlarda bile. Allah razi olsun güzel duaların için. Rabbim sana da nasip etsin insallah.Canimmm insallah ,Allah razi olsun senden sana ozellikle tesekkur etmek istiyorum hamile kalip topikteki diger arkadaslari birakmayip hep destek oldugun icin...Rabbim gonlundekilerin hepsini hayirlisiyla versin sana insallah...
Evet canim haziran gösteriyor. Bugün 8 haftamiz doldu Allahın izniyleayshn senin tahmini dogum tarigin hazirandami?8 haftalik gorunuyor bebegin cunku..
Canlarım benim güzel haberleriniz çok sevindim.rabbim hayırlı bir süreç yaşatır inşallah:)canım arkadaşııım çook tebrik ederim eğer işim yoğun diye transferi iki gün ertelemmeseydin beraber verecektik bu müjdeyi neyse artık bebeklerimizi beraber doğururuzzz
canim sen bugun test yaptiracaktin ne oldu. Artmalar duzeldimiCanlarım benim güzel haberleriniz çok sevindim.rabbim hayırlı bir süreç yaşatır inşallah:)
canim hadi hayirli olsun simdideninsallah hepsi guzel guzel dollenir.Pozitif sonuç alan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum..
bende sabah opu ya gidiyorum,darısı bekleyenlerin başına olur inşallah
Bugünkü testte 347 çıktı canım.hayırlısıyla iki kat gibi arttı inşallahcanim sen bugun test yaptiracaktin ne oldu. Artmalar duzeldimi
ayyy cok sevindim.insallahhep Boyle devam eder.bak bosyere uzuldun o kadar.dr ne dedi.baska tahlil yaptiracakmisinBugünkü testte 347 çıktı canım.hayırlısıyla iki kat gibi arttı inşallah
Gerek yok dediler ama haftaya ultrasyona girmemi istediler canımayyy cok sevindim.insallahhep Boyle devam eder.bak bosyere uzuldun o kadar.dr ne dedi.baska tahlil yaptiracakmisin
Inşallah canım.o kadar çok korktum ki ona da razıyım .ya bizler çok aciziz. Elimizden bişey gelmiyo.. Alanda verende Allah.dua edelim hep birbirimizemeneksemelifim ben sana demistim canım bak meleginin biri seninle buyul ihtimal ilk basta ikisi tutup sonra biri seni birakti ondan boyle oldu bir cok yerde okumustum bunu coksukur Allah ıma
sikinti olsaydi tekrar yaptirirlardi. Artik icin rahat olsun.bende yarin yaptiricam.artisina bakilacak.insallah normal artar.Gerek yok dediler ama haftaya ultrasyona girmemi istediler canım
Inşallah seninki de normal artar canım.ultrasyona dış gebelik olup olmadığı için de bakacaklar. Hadi hayırlısısikinti olsaydi tekrar yaptirirlardi. Artik icin rahat olsun.bende yarin yaptiricam.artisina bakilacak.insallah normal artar.
kızlar sizlere kabızlıkla ilgili küçük bir tavsiyem var ben sürekli kabız olan bir insanımdır bazen 3-4 gün çıkmam ama transfer sonra öyle bir sıkıntım olmasın diye çok dikkat ettim o günden beri beyaz ekmek değilde kepekli yada çavdarlı ekmek yiyorum vee en önemlisi sabah uyandığımda su ısıtıyorum içilebilecek ısıya kadar ılıştırığ aç karnına onu içiyorum sonra kahvaltı hazırlıyorum gerçekten çok işe yarıyor..
dis gebelik oldugunu sanmiyorum.dis gebelikte kan degerleri bi anda 5 Kat falan artiyormus.Inşallah seninki de normal artar canım.ultrasyona dış gebelik olup olmadığı için de bakacaklar. Hadi hayırlısı
canım değerim nasıl sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?