Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

eğer bi problem yoksa tutma şansı ne kadardır sizce?
Hoşgeldin hayırlı olsun tedavin. Rabbim heyecanını sonsuz mutluluğa çevirsin inşallah yaşınız durumunuz nedir bilmem ama emin ol bu iş yüzdeye istatistiğe bakmıyo. Rabbim ol diyo oluveriyo. Yeter ki inancımızı kaybetmeyelim. Doktorum bahsetmişti tese ile iki adetcik sperm bulunan bi hastası ikiz gebelik yakalamış. Ötesi var mı?

Canim doktorun kimdi.kac embryon vardi ve bir tane transfer edildi

Evet haklisinda iste bi umut ariyor insan. Sanki kime sorsamda oda bana evet olacak desede biraz rahatlasam gbi oluyo. Ben 23 yasindayim bes yillik evliyim gitmedgm dr kalmadi bi porblem yok diolar banada esimede ama bebegmiz olmuyo bi kere asilama yaptm sadece. Direk tup bebek yapmak istedm basladk haylsyla. Tavsiyeleriniz onerilerinz varmi nelere dikkat etmem gerekio

Yok canim malesef 30 haftalik kaybettim ikizlerimi sonrasi normal dogum simdi birtane olsun saglikli olsun istiyorum insaallah 5. Denememde alirim kucagima minigimi ahdim var doguma davullu zurnali gidicem

Hic bi problem yok canim icini ferah tut gebeligin ilk asamasinda en az iki kati arymasi gerekioki saglikli gebelik diyelim daha sonrasinda o bebeisin gelisimine ve hormonlarina goore istedigi kadar artabilir.yani budemek oluoki bebis yerinde gayet rahat...

Canim ohss gercekten zor bi durum bende yasadim bol bol su icmelisin temel kural bu ben 15 gin hastanede yatmak zorunda kalmistim geb3likte olustugu icin pprotein agirlikli beslenmeli ve tuzu hayatindan cikarmalisin bisurre ben bol bol yumurta ve balik ozellikle tuketmistim bide hastanede bi hap vermislerdi adini hatirlayamdim ama ondan sonrada biraz rahatlamistim gebelik olusunca ilk 15 20 gun ohssnin en zor donemleri sonrasinda biseycik kalmiyo hersey icindeki minigin icin...

mrb arkadaşlar ben yarın yani bugün:)hastaneye gideceğim adetin 2.günü. uyuyamıyorum bu formda okumadığım yorum kalmadı yıllardır uzaktan takip ettim hiç yazamadım 34 yaşındayım 6 yıllık evliyim 3.ü tüp bebek denemem olucak 6 yıldır başıma gelmeyen kalmadı hastanelerde:)evliliğimin 20. günü dış gebelikle başladım bir dahada çıkamadım hastanelerden en son tüp bebek denememde yumurta toplama işleminde enfeksiyon kapmıiım ve ölüyordum bebeğim tutmuştu ama ben bitiyordum gebeliğe son verdile ve ameliyat oldum bu en son yaşadığım dı:) önceki yaşananlarda ameliyatlarla sonlandı:)geçen ay gittim ve geçen yıl geçirdiğim ameliyat çok ağır olduğu için karın içimde yapışıklıklar meydana gelmiş bağırsaklarım kesilip tekrar dikilmişti.araştırma hastaneleri dışında hiçbir hastanenin bana tüp bebek yapamıcanı söyledi doktorlar riskliymişbu arada ankaradayım kafam allak bullak geçen ay araştırma hastanesindeki tanıdık doktor antibiyotik yüklemesi yapalım bir ay bunları kullan sonra duruma bakalım öyle başlayalım dedi birde biosteron (DHEA)kullanım.umarım yarın yani bugün:)benim için hayırl güzel sonuçlar olur güzel bir başlangıç istiyorum artık cümlemiz için de tabiki kendim için istediğim her güzel şeyi sizler için de istiyorum inşallah emekler boşa gitmez:)

Koskocaman gunaydinnnnn
Test sonuclarinda pozitifi gören tummm arkadaslarıma bebislerini saglikla kucaklarına almalarını diliyorum.tedaviye start veren tummm arkadaslarıma bol bol dollenmis güçlü kuvvetli embiriyolar diliyorum ve hepsi sımsıkı tutunsun inşallah.@cantanote bugün kan vericen heyecanını paylaşıyorum inşallah harika haberle bize dönüş yaparsın.ben hala bekliyorum normal şartlarda yarın adet görmem lazım belirtileride var duygusal olmayan reklamda bile agliycak bir şey buluyorum :) fakat stres yapıyorum sanırım henüz sökemedim musmutlu bir gün olsun...

Cok sagol canim.bir sure daha olsun katlanirim.Allahim hakkinda herseyin hayirlisini yazsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…