- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Ay hayırlısı canım.Allah razı olsun çok destek oldun.inşallah hepimiz güzel ve hayırlarla dolu geçiririz bu süreci..dua larda buluşalımdis gebelik oldugunu sanmiyorum.dis gebelikte kan degerleri bi anda 5 Kat falan artiyormus.
Saol canım..canim hadi hayirli olsun simdideninsallah hepsi guzel guzel dollenir.
Hoşgeldin hayırlı olsun tedavin. Rabbim heyecanını sonsuz mutluluğa çevirsin inşallah yaşınız durumunuz nedir bilmem ama emin ol bu iş yüzdeye istatistiğe bakmıyo. Rabbim ol diyo oluveriyo. Yeter ki inancımızı kaybetmeyelim. Doktorum bahsetmişti tese ile iki adetcik sperm bulunan bi hastası ikiz gebelik yakalamış. Ötesi var mı?eğer bi problem yoksa tutma şansı ne kadardır sizce?
Hayırlı olsun canım .
Benimde 5. gün tek embriyo koyuldu 10. gün sonucum 219 du . Tek yumurta ikizi olabilir diyen de var ama bilemiyorum. Ama senin değerinde yüksek hayırlısı olsun inş. Bundan sonraki degerlerinin artış hızına göre de anlaşılabilir sanıyorum
Evet haklisinda iste bi umut ariyor insan. Sanki kime sorsamda oda bana evet olacak desede biraz rahatlasam gbi oluyo. Ben 23 yasindayim bes yillik evliyim gitmedgm dr kalmadi bi porblem yok diolar banada esimede ama bebegmiz olmuyo bi kere asilama yaptm sadece. Direk tup bebek yapmak istedm basladk haylsyla. Tavsiyeleriniz onerilerinz varmi nelere dikkat etmem gerekioHoşgeldin hayırlı olsun tedavin. Rabbim heyecanını sonsuz mutluluğa çevirsin inşallah yaşınız durumunuz nedir bilmem ama emin ol bu iş yüzdeye istatistiğe bakmıyo. Rabbim ol diyo oluveriyo. Yeter ki inancımızı kaybetmeyelim. Doktorum bahsetmişti tese ile iki adetcik sperm bulunan bi hastası ikiz gebelik yakalamış. Ötesi var mı?
tşk.ederim bilgilendirdiğin için, hayırlısı neyse o olsun diyorum artık,
sen doğurdun mu peki ikizleri sonra ne oldu,
ben bugün kontrole gittim, yumurta büyüklüklerim 17-18 16 mm olmuş, gece çatlatma iğnesi vurulcam,
cuma günü opu olacak, transfer hangi gün olacak bilmiyorum sormadım, rahim kalınlığım 14 olmuş,
Hakkinda hayirlisi olsun canim cok uzuldum ama sende sıkma canini nasibimizde ne varsa onu yasiyoruzKizlar simdi hastaneden haber geldi,geriye kalan 3 embriyomdan hiç biri 5. güne gidememis
kızlar bir şey soracam yine kafamda sorular 14.günüm.210 du bugün tekrar yaptım akıntı sorunumdan dolayı 18.günüm 1420.03 cıktı fazlamı artmış gibi geldi.varya az artsa bitürlü fazla artsa birtürlü Rabbim bu yolda yardım etsin bize...cok zor süreçler...ağlamalarım durmadı hep boğazım düğüm yutkunamıyorum..korku endişe hüzün mutluluk...bu topik bambaşka aynı yolda yürüyoruz...hepimiz güzel sonuçlar alacaz.evlatlarımızı kucağımaza alacaz.vakti zamanı geldiğinde...Rabbim herşeyın en hayırlısını versin...
Kizlar transferden sonra nerdeyse 20 gun gecti karnimdaki sislik inmedi hala.yemek yemek bile zor geliyor.karnim 4-5 aylik gibi.oturmak kalkmak yatarken saga sola donmekte zorlaniyorum.benim gibi olan var mi.ne zaman gececek bu sislik catlayacagim artik.
canim hayirli olsun.kacinci gun embriyosuydu.günaydın arkadaşlar dün dayanamadım ve 8. günümde test yaptım çook silik bi çizgi çıktı ama çok ümitlenmek istemiyorum yarın kan verecem ama zaman geçmiyor inşallah hepimizin sonucu pozitif olur...
Canim ohss gercekten zor bi durum bende yasadim bol bol su icmelisin temel kural bu ben 15 gin hastanede yatmak zorunda kalmistim geb3likte olustugu icin pprotein agirlikli beslenmeli ve tuzu hayatindan cikarmalisin bisurre ben bol bol yumurta ve balik ozellikle tuketmistim bide hastanede bi hap vermislerdi adini hatirlayamdim ama ondan sonrada biraz rahatlamistim gebelik olusunca ilk 15 20 gun ohssnin en zor donemleri sonrasinda biseycik kalmiyo hersey icindeki minigin icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?