az önce regl oldum. haftaya rahim filmi için dr a gidicem
inşallah canım. bize de emodex diye bir destek verdi.
bana kimse yardımcı olamayacak mı canlararkadaşlar dondurulmuş embriyoyu ne zaman transfer ediliyor.yani transfer günü mü çözüyorlar...adet olunca gidecem adetle beraber ilaç adet bitiminde mi transfer.ay kafa karıştı yine
inss hakkimizda hayirlsi olsun cnm benimkler ucuncu gun embiriyosuydu cnm benim tazenin tutunamamasinin nedeni tupumdeki siviyms cnm cunku sivi rahme akiyormus dr ne yazzikki bunu gec farketti cnmanladim cnm evet inciri bende yiycem insallah baslayinca...sizin dollenme baya iyiymis bende onun icin ugrasiyorum bu sefer...
dondurulmuslarin kacinci gun embryosuydu ? hep onlar tutmus ilginc..
O zaman ilk pozitifi sen verecen insshadi hayırlısı bakalım şimdi sonç bekleyen ben mi varım sadece
cnm benimkiler transferden bir gun once cozduruluyordu ama bu hastaneye gore degisebiliyor cnm inss hakkinda hayirlisi olsun cnmarkadaşlar dondurulmuş embriyoyu ne zaman transfer ediliyor.yani transfer günü mü çözüyorlar...adet olunca gidecem adetle beraber ilaç adet bitiminde mi transfer.ay kafa karıştı yine
teşekkür ederim canım yainss hakkimizda hayirlsi olsun cnm benimkler ucuncu gun embiriyosuydu cnm benim tazenin tutunamamasinin nedeni tupumdeki siviyms cnm cunku sivi rahme akiyormus dr ne yazzikki bunu gec farketti cnm
O zaman ilk pozitifi sen verecen inss
cnm benimkiler transferden bir gun once cozduruluyordu ama bu hastaneye gore degisebiliyor cnm inss hakkinda hayirlisi olsun cnm
HANGİ İLDESİN BEN İZMİRDE BİRSÜRÜ YERE SORDUM ÇEKMİYOLARMIŞ UNV. HASTANESINDE BILE NERDE ÇEKTİRCEM BİLMİYORUM YAAA
sayımız 15 milyon cnm doktorum syınız normal dedi vitamine başladım başa bi hazırlığım yok bilmiyorum çok heyecanlıyım sen ne yapıyorsunhayırlı ugurlu olsun cnm sayınız kaç acaba bizimde sıkıntımız da sayı düşük 1500 hazırlık yapıyormusun ilaç bitkisel ilaç falan beslen me
Canim dondurulmus transferi adetinin 2. Yada 3.gunu başlıyor. Rahim kalinlasmasi için ilaç veriyolar. İlaç bitince değil de rahim uygun kalınlığı gelince yapılıyor.benim ilk tedavimde de dondurulmuşlarla oldu.adetimin 20. Gününde oldu transfer. İlk 15 gün ilaç kullandım. 15. Gun bi ilaç ve iğne eklendi 5 gün daha kullanıp transfer yapıldı. Şimdi 2. Ye başladım. Gene ayni olacak. Embriyoyu da kaçıncı gün transferi yapılacaksa ona göre cozduruyolar. Mesela benim 3. Gün dondurulmus tu. Transferden 2 gün önce cozdurup 5. Gun transferi yaptılar.umarim yardimci olmusumdur.bana kimse yardımcı olamayacak mı canlar
sayımız 15 milyon cnm doktorum syınız normal dedi vitamine başladım başa bi hazırlığım yok bilmiyorum çok heyecanlıyım sen ne yapıyorsun
canım naptın? gönderdin mi sonuçlarını doktora? inşaallah sorun çıkmamıştır.
Allah razı olsun canım benim .inşallah çözülürler.Rabbim nefes verir.Canim dondurulmus transferi adetinin 2. Yada 3.gunu başlıyor. Rahim kalinlasmasi için ilaç veriyolar. İlaç bitince değil de rahim uygun kalınlığı gelince yapılıyor.benim ilk tedavimde de dondurulmuşlarla oldu.adetimin 20. Gününde oldu transfer. İlk 15 gün ilaç kullandım. 15. Gun bi ilaç ve iğne eklendi 5 gün daha kullanıp transfer yapıldı. Şimdi 2. Ye başladım. Gene ayni olacak. Embriyoyu da kaçıncı gün transferi yapılacaksa ona göre cozduruyolar. Mesela benim 3. Gün dondurulmus tu. Transferden 2 gün önce cozdurup 5. Gun transferi yaptılar.umarim yardimci olmusumdur.
Ellerine sağlık canımm ben yanlış vermisim bilgilerimi.sonradan düzelttim ama o halini görmedin sanırım. 1. Değil 2. Deneme olacak benim. 17 eylülde başladım tedaviye. Başka ekleyecegin zaman düzeltirsin artık acelesi yok. Seni de ugrastiriyoruz kusura bakma canimArkadaşlar
haftasonu listeye ekleme yapamayabilirim. Eklenmek isteyen varsa özelden mesaj yazsın, pazartesi günü eklerim toptan :)
bende tüp bebek öncesinde çektirmiştim korkulacak birşey değilben sırf çikolata kistinden ameliyat olmuştum acaba ameliyat sonrası tüplerimde tıkanıklık oluşmuşmudur diye gittim kendi isteiğimle çektirdim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. operasyonda çok basit sadece 5-10 dk sürüyor ve adet sancısından daha fazla birşey hissetmiyorsun.arkadaşlar tüp bebekten önce rahim filmi çektiren varmı nasıl bir işlem ve insanın canı yanıyomu korkuyorum cok bazıları anestezi tavsiye edıyo sizinde fikrinizi alabılırmıyım rahim filmi çektirip sonrada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz..
kızlaaaarrrr sayımız baya artmışbende tüp bebek öncesinde çektirmiştim korkulacak birşey değilben sırf çikolata kistinden ameliyat olmuştum acaba ameliyat sonrası tüplerimde tıkanıklık oluşmuşmudur diye gittim kendi isteiğimle çektirdim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. operasyonda çok basit sadece 5-10 dk sürüyor ve adet sancısından daha fazla birşey hissetmiyorsun.
Tesekkur ederim cnm inss senin tedavinde su gibi gecsin cnm hayirli olsunkızlaaaarrrr sayımız baya artmışsonradan gelenlere hoşgeldiniz diyorum ve hayırlı tedaviler diliyorum. ben de bugün rapor çıkarmak için hastaneye gittim kan verdim hormonlarıma bakacaklar. eşimden de kan aldılar sonuçlar çıktı fakat pazartesş tekrar hastaneye gidicez dua edin kısa zamanda raporumu alabileyim . bugün ayrı bir heyecan vardı bende,günlerdir stres içinde boğulup kaldım bugün tüm stresimi attım gibi rapor için gidince heyecanım arttı sanki yavruşma bir adım daha yaklaştım gibi içim kıpır kıpır oldu ayyyy çok heyecan verici
canım naptın? gönderdin mi sonuçlarını doktora? inşaallah sorun çıkmamıştır.
arkadaşlar tüp bebekten önce rahim filmi çektiren varmı nasıl bir işlem ve insanın canı yanıyomu korkuyorum cok bazıları anestezi tavsiye edıyo sizinde fikrinizi alabılırmıyım rahim filmi çektirip sonrada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?