Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

az önce regl oldum. haftaya rahim filmi için dr a gidicem

inşallah canım. bize de emodex diye bir destek verdi.

HANGİ İLDESİN BEN İZMİRDE BİRSÜRÜ YERE SORDUM ÇEKMİYOLARMIŞ UNV. HASTANESINDE BILE NERDE ÇEKTİRCEM BİLMİYORUM YAAA

anladim cnm evet inciri bende yiycem insallah baslayinca...sizin dollenme baya iyiymis bende onun icin ugrasiyorum bu sefer...
dondurulmuslarin kacinci gun embryosuydu ? hep onlar tutmus ilginc..
inss hakkimizda hayirlsi olsun cnm benimkler ucuncu gun embiriyosuydu cnm benim tazenin tutunamamasinin nedeni tupumdeki siviyms cnm cunku sivi rahme akiyormus dr ne yazzikki bunu gec farketti cnm

hadi hayırlısı bakalım şimdi sonç bekleyen ben mi varım sadece
O zaman ilk pozitifi sen verecen inss
arkadaşlar dondurulmuş embriyoyu ne zaman transfer ediliyor.yani transfer günü mü çözüyorlar...adet olunca gidecem adetle beraber ilaç adet bitiminde mi transfer.ay kafa karıştı yine
cnm benimkiler transferden bir gun once cozduruluyordu ama bu hastaneye gore degisebiliyor cnm inss hakkinda hayirlisi olsun cnm

teşekkür ederim canım ya

HANGİ İLDESİN BEN İZMİRDE BİRSÜRÜ YERE SORDUM ÇEKMİYOLARMIŞ UNV. HASTANESINDE BILE NERDE ÇEKTİRCEM BİLMİYORUM YAAA

İZMİRDEYİM CANIM. NORMALDE EGEYE GİDİYORUM AMA ORASI HSG ÇEKMİYOR.
9 EYLÜLDE ÇEKTİRMİŞ ARKADAŞIM BEN DE ORAYA GİDİCEM.
EĞER İLERİ TARİHE GÜN VERİRLERSE TORBALIDA ÖZEL Bİ HASTANE ÇEKİYO EN UYGUN ORASI İZMİRDE. DİĞER BÜTÜN YERLERİ ARAŞTIRDIM. GEL BİRLİKTE GİDELİM HEM DESTEK OLURUZ

hayırlı ugurlu olsun cnm sayınız kaç acaba bizimde sıkıntımız da sayı düşük 1500 hazırlık yapıyormusun ilaç bitkisel ilaç falan beslen me
sayımız 15 milyon cnm doktorum syınız normal dedi vitamine başladım başa bi hazırlığım yok bilmiyorum çok heyecanlıyım sen ne yapıyorsun

bana kimse yardımcı olamayacak mı canlar
Canim dondurulmus transferi adetinin 2. Yada 3.gunu başlıyor. Rahim kalinlasmasi için ilaç veriyolar. İlaç bitince değil de rahim uygun kalınlığı gelince yapılıyor.benim ilk tedavimde de dondurulmuşlarla oldu.adetimin 20. Gününde oldu transfer. İlk 15 gün ilaç kullandım. 15. Gun bi ilaç ve iğne eklendi 5 gün daha kullanıp transfer yapıldı. Şimdi 2. Ye başladım. Gene ayni olacak. Embriyoyu da kaçıncı gün transferi yapılacaksa ona göre cozduruyolar. Mesela benim 3. Gün dondurulmus tu. Transferden 2 gün önce cozdurup 5. Gun transferi yaptılar.umarim yardimci olmusumdur.

canım naptın? gönderdin mi sonuçlarını doktora? inşaallah sorun çıkmamıştır.

Gönderdim canım. Sabahtan beri yazamadım, iş yoğunluğu sebebiyle.
Hormon değerlerim normal çıktı, tedaviye başlıyoruz :)
Doktor bir ilaç takvimi gönderdi. Bugün başlayıp 30 Ekim'e kadar sürüyor. 10 Ekim'de kontrole gideceğim, o gün transfer gününü söyleyecek sanırım. Heyecan artmaya başladı :)

Arkadaşlar
haftasonu listeye ekleme yapamayabilirim. Eklenmek isteyen varsa özelden mesaj yazsın, pazartesi günü eklerim toptan :)

Allah razı olsun canım benim .inşallah çözülürler.Rabbim nefes verir.

Arkadaşlar
haftasonu listeye ekleme yapamayabilirim. Eklenmek isteyen varsa özelden mesaj yazsın, pazartesi günü eklerim toptan :)
Ellerine sağlık canımm ben yanlış vermisim bilgilerimi.sonradan düzelttim ama o halini görmedin sanırım. 1. Değil 2. Deneme olacak benim. 17 eylülde başladım tedaviye. Başka ekleyecegin zaman düzeltirsin artık acelesi yok. Seni de ugrastiriyoruz kusura bakma canim

bende tüp bebek öncesinde çektirmiştim korkulacak birşey değilben sırf çikolata kistinden ameliyat olmuştum acaba ameliyat sonrası tüplerimde tıkanıklık oluşmuşmudur diye gittim kendi isteiğimle çektirdim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. operasyonda çok basit sadece 5-10 dk sürüyor ve adet sancısından daha fazla birşey hissetmiyorsun.

kızlaaaarrrr sayımız baya artmış sonradan gelenlere hoşgeldiniz diyorum ve hayırlı tedaviler diliyorum. ben de bugün rapor çıkarmak için hastaneye gittim kan verdim hormonlarıma bakacaklar. eşimden de kan aldılar sonuçlar çıktı fakat pazartesş tekrar hastaneye gidicez dua edin kısa zamanda raporumu alabileyim . bugün ayrı bir heyecan vardı bende,günlerdir stres içinde boğulup kaldım bugün tüm stresimi attım gibi rapor için gidince heyecanım arttı sanki yavruşma bir adım daha yaklaştım gibi içim kıpır kıpır oldu ayyyy çok heyecan verici

Tesekkur ederim cnm inss senin tedavinde su gibi gecsin cnm hayirli olsun

[
="ayshn, post: 37086312, member: 611595"]Canim dondurulmus transferi adetinin 2. Yada 3.gunu başlıyor. Rahim kalinlasmasi için ilaç veriyolar. İlaç bitince değil de rahim uygun kalınlığı gelince yapılıyor.benim ilk tedavimde de dondurulmuşlarla oldu.adetimin 20. Gününde oldu transfer. İlk 15 gün ilaç kullandım. 15. Gun bi ilaç ve iğne eklendi 5 gün daha kullanıp transfer yapıldı. Şimdi 2. Ye başladım. Gene ayni olacak. Embriyoyu da kaçıncı gün transferi yapılacaksa ona göre cozduruyolar. Mesela benim 3. Gün dondurulmus tu. Transferden 2 gün önce cozdurup 5. Gun transferi yaptılar.umarim yardimci olmusumdur.[/QUOTE]

Özele bakmadinmi ayshan

Ozele

Selam sanırım ben de kendime göre bi topik buldum sonunda. Perşembe gün ilk tedavimize başladık sabah 3. İğnem olacak öğleden sonra da ilk kontrolüm. Bakalım hayırlısı...

Canım hangi şehirdesin ben Fındıkzade de özel bir merkezde rahim filmi çektirmistim ilaç yada herhangi başka bir şey kullanmiyorlar vajinal ultrason gibi bişey hiç ağrım olmamıştı bende başta çok korkmustum ama hiçte korkulacak bişey değilmiş belkide kişinin ağrı aurasına göre değişiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…