- 22 Ekim 2014
- 86
- 200
- 33
- 50
canım ben bu topiğin ilk hamilesiydim ama maalesef düştü bebişim. önümüzdeki ay dondurulmuşla yeniden deneyeceğim. sürekli takip edersen senin gibi yeni başlayan da çok topikte. sormak istediğin bişey olursa aynı yollardan geçtik her zaman yardımcı oluruz tatlımdnzderya siz tup bebek yaptrdnzmi hamile misinz ? Merak ediorum benm gbi dha yeni baslayan varmi acaba
canım 3. gün dü bakalım daha belli değil yarın kan vericem sonucu olumlu olur insallah....canim hayirli olsun.kacinci gun embriyosuydu.
Yok canim malesef 30 haftalik kaybettim ikizlerimi sonrasi normal dogum simdi birtane olsun saglikli olsun istiyorum insaallah 5. Denememde alirim kucagima minigimi ahdim var doguma davullu zurnali gidicem[/QUOTE
Gercektenmi davullu zurnalimi gitceksnz dugununuze supersniz yaaa insallaahhh insallah
sanırım ben geç kaldım aranızda yenıyım varmı benım gbı ıgnelerıne yenı baslayan. beş yıllık hasretin sonunda tüp bebege karar verdık ve basladık. bursada olan varmı aranızda kızlar. ben bursa acıbadem şahin zeteroğlunda yaptırıyorum allahın izniyle tüp bebeği
A inanmiorum cok mutluyum su anda benm doktorumami gdiorsnuz ben cok arastrdm i dr olmasi onemli yoruldum cunkumeraba canım,bende şahin zeteroğlunun hastasıyım.aralık ayında kısmetse dondurulmuşlarla transfer yapılacak.ilk denemem olacak.aslında yumurta toplama 17 ekimde oldu ancak pko olduğum için transferim hemen olmadı.doktor dinlendirelim o şekilde transfer edelim dedi.bakalım aralık ayında kısmetse transfer yapılacak.Aslında benim korktuğum 3.gün donduruldu embriyolar onları çözdüklerinde 5.güne kadar bekleyecekler mi ya hiç biri dayanamazsaa o güne kadar bunlar kafamı çok kurcalıyor ve korkuyorum ister istemez.
bunu ben de çok merak ediyorum ama benim doktorum ilk transferde de 5. güne gitmeyi hiç düşünmedi ki. bize göre 3 ile 5 arasında fark yok dedi. gerçi bu bilimsel olarak kanıtlanmış bişeyse bize göresi olur mu onu da bilmiyorum. tahminim bana yine 3. gün olarak transfer eder. arayıp sorsam mı uff hep soru hep soru.birşey sormak istiyorum.3.gün dondurulan embriyolar için çözdükten sonra 5.güne gitmesi beklenip o şekilde mi transfer ediliyor acaba?
canım döllenenler dışarda ne kadar uzun yaşarsa o kadar sağlıklıdır düşüncesi ile 5. güne bekletip öyle transfer ediliyor çoğu merkezde. ama buradan okuduğum kadarıyla yurt dışında direk 2. gün embriyosu transfer ediliyor.3 ü 5 i yok..Kizlar cok merak ettgm bsi var dollenme gec olursami dollenenler disarda cok kalirsami iyi bu anlamadm
Allah razi olsun canim insallah... estagfirulah hepiniz bu topigin bastacisiniz bu topige can veren can yoldasisiniz..Rabbim seninde birdahaki denemende gonlunde ne varsa hemencik versin insallah caniiimm..bu arada sonuc bugun olabilirmiscandanote bugün senin günün gerçi sonucu cuma vereceklerini söyledin ama inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz sen topiğin baştacısın dualarımız seninle...
İnsallah caniiimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?