Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

dnzderya siz tup bebek yaptrdnzmi hamile misinz ? Merak ediorum benm gbi dha yeni baslayan varmi acaba
canım ben bu topiğin ilk hamilesiydim ama maalesef düştü bebişim. önümüzdeki ay dondurulmuşla yeniden deneyeceğim. sürekli takip edersen senin gibi yeni başlayan da çok topikte. sormak istediğin bişey olursa aynı yollardan geçtik her zaman yardımcı oluruz tatlım

Ci

meraba canım,bende şahin zeteroğlunun hastasıyım.aralık ayında kısmetse dondurulmuşlarla transfer yapılacak.ilk denemem olacak.aslında yumurta toplama 17 ekimde oldu ancak pko olduğum için transferim hemen olmadı.doktor dinlendirelim o şekilde transfer edelim dedi.bakalım aralık ayında kısmetse transfer yapılacak.Aslında benim korktuğum 3.gün donduruldu embriyolar onları çözdüklerinde 5.güne kadar bekleyecekler mi ya hiç biri dayanamazsaa o güne kadar bunlar kafamı çok kurcalıyor ve korkuyorum ister istemez.

birşey sormak istiyorum.3.gün dondurulan embriyolar için çözdükten sonra 5.güne gitmesi beklenip o şekilde mi transfer ediliyor acaba?

A inanmiorum cok mutluyum su anda benm doktorumami gdiorsnuz ben cok arastrdm i dr olmasi onemli yoruldum cunku sahin bey kismet oldu iyi demi dr

birşey sormak istiyorum.3.gün dondurulan embriyolar için çözdükten sonra 5.güne gitmesi beklenip o şekilde mi transfer ediliyor acaba?
bunu ben de çok merak ediyorum ama benim doktorum ilk transferde de 5. güne gitmeyi hiç düşünmedi ki. bize göre 3 ile 5 arasında fark yok dedi. gerçi bu bilimsel olarak kanıtlanmış bişeyse bize göresi olur mu onu da bilmiyorum. tahminim bana yine 3. gün olarak transfer eder. arayıp sorsam mı uff hep soru hep soru.

Marpesa umudnu kaybetme. Ben herkese cani gonulden dua ediorum artk sizde dualarmdasnz. Gelsin bebeklermz gitsin gozyaslarmiz

Ben pek anlamiyorum şu net islerinden insallah mesajlarm okunuyordr :) dnz derya insallah birdhaki denemende tutacak inanalm buna insalllaahh

Kizlar cok merak ettgm bsi var dollenme gec olursami dollenenler disarda cok kalirsami iyi bu anlamadm
canım döllenenler dışarda ne kadar uzun yaşarsa o kadar sağlıklıdır düşüncesi ile 5. güne bekletip öyle transfer ediliyor çoğu merkezde. ama buradan okuduğum kadarıyla yurt dışında direk 2. gün embriyosu transfer ediliyor.3 ü 5 i yok..

candanote bugün senin günün gerçi sonucu cuma vereceklerini söyledin ama inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz sen topiğin baştacısın dualarımız seninle...
Allah razi olsun canim insallah... estagfirulah hepiniz bu topigin bastacisiniz bu topige can veren can yoldasisiniz..Rabbim seninde birdahaki denemende gonlunde ne varsa hemencik versin insallah caniiimm..bu arada sonuc bugun olabilirmis

Candanote tesmi yapacak bgn ay ben cok heyecan yaparim.bebik vardr insallaaahhhh Allahm insallah bu gecenin sonunda yatagnizda bebegnzin hayaliyle uyursnuz. Esin insallah elini senn karnina koyup o minnak canla konusur insallahhhh

C candanote heyecan durumların nasil ARKADASIM valla biz COK heyecanliyiz inşallah insafa gelirlerde bugün verirler sonucu :)
Valla bugun insafli gunleri galiba canim sonucu hu aksam vericeklermis cok sevindim :) heyecan durumlarini hic sorma hatim indirdim labaratuara giderken :)

Arkadaslar ben cok mesaj yaziyorum galiba ama cevremdeki kimse bilmio tup bebekle ilgli bilgileri yok o yuzden size rahatskzlik veriyorum. Pazartesi basladk dort gun igne vurulcaz yarina randevum var. Muayene mi olcam tahlilmi yapcam ne icin cagrdi dr acaba. Orda heyecandan dilim tutuluyo evdede meraktan catliyorum sora. Yumurta olusmusmudr? Ve bu igneler yumurtalar icin demi buyusun die

E ela2hilal34 canım yazdıklarını okuyunca öncelikle sukrettim. Tabi ben de olumsuz sonuçlar aldım ama seninki gerçekten büyük imtihan. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder ınş bu sefer. dualarimiz seninle ınş. Topigimiz de çok ağzı duali arkadaşlar var.biz o kadar kalabaligiz ki yalnız değilsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…