Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Valla bugun insafli gunleri galiba canim sonucu hu aksam vericeklermis cok sevindim :) heyecan durumlarini hic sorma hatim indirdim labaratuara giderken :)

of cok heyecanlı yahu . sen iyi bekledin ama . Gerci ben cok sabırsızdım. 6. gün dayanamayıp yaptırmıştım . ama inşallah güzel olacak senin için . İçime öyle geliyor nedense :)

Evet canım 3 günde bir çağırıp yumurtaların durumuna bakacaklar sonra zamanı gelince catlatma iğnesi vurulavaksin sonra da yumurtaların toplanacak

bende bunu doktoruma hiç sormadım.zaten aralık ayında transfer planlandı bir aksilik çıkmazsa.regl olunca 2.günü çağırdı bu ay.ama 3.günü donduruldu embriyolarım.5.güne gitmesini neden beklemediler o şekilde dondurmadılar bilmiyorum.çözdükten sonra 5.günü beklicekler mi yoksa hemen mi transfer edicekler onuda bilmiyorum açıkçası ama 5.güne beklerlerse ve o güne kadar giden olmazsa diye korku yaşıyorum.

of cok heyecanlı yahu . sen iyi bekledin ama . Gerci ben cok sabırsızdım. 6. gün dayanamayıp yaptırmıştım . ama inşallah güzel olacak senin için . İçime öyle geliyor nedense :)
Canim beklemeyip ne yapayim benimki 2. gun embriyosu cikmayabilirdi ondan sonra hergun test alirdim gidip ..onceki denemelerimde cok yaptim bunu cunku...

A inanmiorum cok mutluyum su anda benm doktorumami gdiorsnuz ben cok arastrdm i dr olmasi onemli yoruldum cunku sahin bey kismet oldu iyi demi dr
açıkçası bana iyi geldi doktor.yani ilgili bir doktor aradığımda cevap alıyorum.acıbademde hastane olarak sevdim.yani şuan için memnunum.sen nasıl buldun

K kds2309 bu arqdq benim 6.7 8. veya diger gunler kan testi yaptirma sansim yoktu..ben yurtdisindayim burda recetesiz kan testi yapmiyorlar doktorun verdigi recetede 13/11/2014 yaziyor elim mahkum bekledim kuzu gibi :)

açıkçası bana iyi geldi doktor.yani ilgili bir doktor aradığımda cevap alıyorum.acıbademde hastane olarak sevdim.yani şuan için memnunum.sen nasıl buldun
Ya ben yazdan beni arastiyorum hataydan yeni tasindm. Ama bi bursa gecmisim var zaten dha oncede oturuyordum burda. Su an bursada arastrmalarima ve hasta cokluguna gore osman develioglu ve sahin zeteroglu var. Telefonda gorustuk biz tasnmadan o kdr ilgiliki geldnmi tasndnmi soruyo ole iyi biri. E hastanr zaten masallah. Tabiki tutup tutmamasi rabbime kalmis ama ben druma guveniorum. Kapida bir cok insanla tanistm kimisi ucuncuyu yapmaya glmis. Biriside dogurmus birtane ikinci icin gelmis masallah dedim masallah bizede nasip olur insallah

Candanote tesmi yapacak bgn ay ben cok heyecan yaparim.bebik vardr insallaaahhhh Allahm insallah bu gecenin sonunda yatagnizda bebegnzin hayaliyle uyursnuz. Esin insallah elini senn karnina koyup o minnak canla konusur insallahhhh
Sagol canim insallahh..Allah razi olsun Rabbim herkesin yuvasini senlendiren evlatlarla doldursun insallah...

Kizlar bsi dha sormak istiyorum ben adet gunune kadsr bekleyecek miyiz yoksa belli gunlerde idrar testmi yapacagiz bu idrarcilar kacaklarmi heyecandan yapanlarmi yoksa drmu yap dio

Kizlar bsi dha sormak istiyorum ben adet gunune kadsr bekleyecek miyiz yoksa belli gunlerde idrar testmi yapacagiz bu idrarcilar kacaklarmi heyecandan yapanlarmi yoksa drmu yap dio
İlahi guldurdun beni doktor idrar testi yap dermi o kan testi veriyor..idarcilar meraklilar ve sabirsizlar oluyor yani :)

Ben bursadaym kimsem yok esim var bir tek yumurta toplandgnda anestesi olacak. Cirilciplakmi olcam. Anemde yok yanimda ustumu giydrsn. Kendime gelene kdar dinlenecek mym bi odada. Esimin iceri girmesine izin verrlermi ustumu giydirir? Birde yerlestrme yaptklari zman izlicek miyim nasl bi duygu acaba kizlar bisi dha sorcam yaa cok oldu sorularim. Kuralmis sadece bi embriyo yerlestriolarmis yasakmia dogrumu ben israr edcem ve iki tane isticem birine bsi olsa bri kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…