İnsallah canim benim :)
Valla bugun insafli gunleri galiba canim sonucu hu aksam vericeklermis cok sevindim :) heyecan durumlarini hic sorma hatim indirdim labaratuara giderken :)
Evet canım 3 günde bir çağırıp yumurtaların durumuna bakacaklar sonra zamanı gelince catlatma iğnesi vurulavaksin sonra da yumurtaların toplanacakArkadaslar ben cok mesaj yaziyorum galiba ama cevremdeki kimse bilmio tup bebekle ilgli bilgileri yok o yuzden size rahatskzlik veriyorum. Pazartesi basladk dort gun igne vurulcaz yarina randevum var. Muayene mi olcam tahlilmi yapcam ne icin cagrdi dr acaba. Orda heyecandan dilim tutuluyo evdede meraktan catliyorum sora. Yumurta olusmusmudr? Ve bu igneler yumurtalar icin demi buyusun die
bende bunu doktoruma hiç sormadım.zaten aralık ayında transfer planlandı bir aksilik çıkmazsa.regl olunca 2.günü çağırdı bu ay.ama 3.günü donduruldu embriyolarım.5.güne gitmesini neden beklemediler o şekilde dondurmadılar bilmiyorum.çözdükten sonra 5.günü beklicekler mi yoksa hemen mi transfer edicekler onuda bilmiyorum açıkçası ama 5.güne beklerlerse ve o güne kadar giden olmazsa diye korku yaşıyorum.bunu ben de çok merak ediyorum ama benim doktorum ilk transferde de 5. güne gitmeyi hiç düşünmedi ki. bize göre 3 ile 5 arasında fark yok dedi. gerçi bu bilimsel olarak kanıtlanmış bişeyse bize göresi olur mu onu da bilmiyorum. tahminim bana yine 3. gün olarak transfer eder. arayıp sorsam mı uff hep soru hep soru.
Canim beklemeyip ne yapayim benimki 2. gun embriyosu cikmayabilirdi ondan sonra hergun test alirdim gidip ..onceki denemelerimde cok yaptim bunu cunku...of cok heyecanlı yahu . sen iyi bekledin ama . Gerci ben cok sabırsızdım. 6. gün dayanamayıp yaptırmıştım . ama inşallah güzel olacak senin için . İçime öyle geliyor nedense :)
açıkçası bana iyi geldi doktor.yani ilgili bir doktor aradığımda cevap alıyorum.acıbademde hastane olarak sevdim.yani şuan için memnunum.sen nasıl buldunA inanmiorum cok mutluyum su anda benm doktorumami gdiorsnuz ben cok arastrdm i dr olmasi onemli yoruldum cunkusahin bey kismet oldu iyi demi dr
Ayyyy hadi insallahhhhhhhh allahımın yardım et ol de olsun yarabbimmValla bugun insafli gunleri galiba canim sonucu hu aksam vericeklermis cok sevindim :) heyecan durumlarini hic sorma hatim indirdim labaratuara giderken :)
Canim yazicam tabi buraya yazmammi hicCandanote bizi unutma seninle beraber bizde sevniriz ve umutlar cogalir bizede yaz sonucu
Canim yazicam tabi buraya yazmammi hic
Ya ben yazdan beni arastiyorum hataydan yeni tasindm. Ama bi bursa gecmisim var zaten dha oncede oturuyordum burda. Su an bursada arastrmalarima ve hasta cokluguna gore osman develioglu ve sahin zeteroglu var. Telefonda gorustuk biz tasnmadan o kdr ilgiliki geldnmi tasndnmi soruyo ole iyi biri. E hastanr zaten masallah. Tabiki tutup tutmamasi rabbime kalmis ama ben druma guveniorum. Kapida bir cok insanla tanistm kimisi ucuncuyu yapmaya glmis. Biriside dogurmus birtane ikinci icin gelmis masallah dedim masallah bizede nasip olur insallahaçıkçası bana iyi geldi doktor.yani ilgili bir doktor aradığımda cevap alıyorum.acıbademde hastane olarak sevdim.yani şuan için memnunum.sen nasıl buldun
Sagol canim insallahh..Allah razi olsun Rabbim herkesin yuvasini senlendiren evlatlarla doldursun insallah...Candanote tesmi yapacak bgn ay ben cok heyecan yaparim.bebik vardr insallaaahhhh Allahm insallah bu gecenin sonunda yatagnizda bebegnzin hayaliyle uyursnuz. Esin insallah elini senn karnina koyup o minnak canla konusur insallahhhh
İnsallah canim Rabbim hepimizi sevindirsin insallah...Burdaki tum arkadaslarima dua ettim hep bu mubarek gunlerde...insallah Rabbim kabul eder...Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım Rabbim seni sevindirsin inşallah :)
İlahi guldurdun beni doktor idrar testi yap dermi o kan testi veriyor..idarcilar meraklilar ve sabirsizlar oluyor yani :)Kizlar bsi dha sormak istiyorum ben adet gunune kadsr bekleyecek miyiz yoksa belli gunlerde idrar testmi yapacagiz bu idrarcilar kacaklarmi heyecandan yapanlarmi yoksa drmu yap dio
kiz ne blim bende dr dio sandm :) sen yaptnmi idrar nasl hissediordunheyecan varmi tutmusmu sence aayy catlicam vallaaahiiİlahi guldurdun beni doktor idrar testi yap dermi o kan testi veriyor..idarcilar meraklilar ve sabirsizlar oluyor yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?