- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Kiz sen beni.bugun cok guldurdun vallahi :) evet yumurtalar toplanirken cirilciplak olucaksin uzerinde hastane gomlegi olacak sadece ama uzerine carsaf orterler sadece en utandigin alt bolge acik olacak :)Ben bursadaym kimsem yok esim var bir tek yumurta toplandgnda anestesi olacak. Cirilciplakmi olcam. Anemde yok yanimda ustumu giydrsn. Kendime gelene kdar dinlenecek mym bi odada. Esimin iceri girmesine izin verrlermi ustumu giydirir? Birde yerlestrme yaptklari zman izlicek miyim nasl bi duygu acabakizlar bisi dha sorcam yaa cok oldu sorularim. Kuralmis sadece bi embriyo yerlestriolarmis yasakmia dogrumu ben israr edcem ve iki tane isticem birine bsi olsa bri kalir
Hayir digerleri 3. Yada 5. gun dondurulur birdahaki tedavin daha kisa surer cunku onlari kullanirlar...dua ette oyle olsun cunku bu buyuk avantajBirden fazla yumurtami aliolar peki hepsi dollenirse ne olur iki tane yerlestrseler digerleri bosami gidcek
Bugun ogrenicez canim..kiz ne blim bende dr dio sandm :) sen yaptnmi idrar nasl hissediordunheyecan varmi tutmusmu sence aayy catlicam vallaaahii
canım ben sana kısa bir bilgi vermek istiyorum bir bilimsel makalede okumuştum.. evet 5. gün embriyolarının tutunması daha %10 daha fazlaymış ama onunda riskeleri var.. mesela 3. gün embriyosu olarak kaliteli olan embriyolar 5. güne gidemebiliyor.. ayrıca laboratuvar ortamında 5. güne gidemeyen embriyoların %20 si anne rahminde olsaymış 5. güne gidebileceklermiş bu makalede aynen böyle yazıyordu.. yani nasipte varsa 3ün 5in önemi yok banada 3. gün koydular ve ben tutmayacaklar diye çook üzülmüştüm ama şüküler olsun onlar önce 5. güne gelmişler ve sonrada tutumuş yada tutmuşlar..bunu ben de çok merak ediyorum ama benim doktorum ilk transferde de 5. güne gitmeyi hiç düşünmedi ki. bize göre 3 ile 5 arasında fark yok dedi. gerçi bu bilimsel olarak kanıtlanmış bişeyse bize göresi olur mu onu da bilmiyorum. tahminim bana yine 3. gün olarak transfer eder. arayıp sorsam mı uff hep soru hep soru.
canıım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu akşam güzel haberlerini alacağız...Valla bugun insafli gunleri galiba canim sonucu hu aksam vericeklermis cok sevindim :) heyecan durumlarini hic sorma hatim indirdim labaratuara giderken :)
adetin 2. gününde misin? hangi iğneyi verdiler ? aşama aşama yaz lütfen bizide bilgilendir.haftaya adet olucam ve banada bi şeyler başlayacaklar yardımcı olursan sevinirimCumletten hayırlı sabahlar anneler Bende bir anne adayiyim artık bugün akşam ilk iğnemi vurulacagim hepinize kucak dolusu sevgiler
canım doktorum şahin bey olduğu için toplama işlemide acıbademde yapılmıştı.Bende eşimle gitmiştim.Öncelikle sana bir oda veriyorlar ve hastane gömleği veriyorlar kolları önden giyilen bu şekilde her tarafın kapalı oluyor ve beklemeye başlıyosun zaten işlemin yapılcağı yere gitmek için normal ayakta yürüyerek gidiyosun ama kapalı bir yer sadece hastane hemşireleri falan var orada sana hemşireler gayet yardımcı oluyor.yatıyosun üstündeki gömlek ile serum veriyolar ve zaten anestesi almış oluyosun.ben doktorun içeri girdiğini falan bile görmedim.işlem bittiğinde uyandığımda odadaydım eşimde yanımdaydı dinleniyosun 2 saat.sana yemek getiriyorlar sonra giyinip çıkıyosun.yani kendine geliceksin ve üstünü kendin giyinebileceksin korkma.Transferde ise benim daha olmadı ama biliyorum anestesi yok ultrasonda sende yerleştirirken görebilirsin.Ben bursadaym kimsem yok esim var bir tek yumurta toplandgnda anestesi olacak. Cirilciplakmi olcam. Anemde yok yanimda ustumu giydrsn. Kendime gelene kdar dinlenecek mym bi odada. Esimin iceri girmesine izin verrlermi ustumu giydirir? Birde yerlestrme yaptklari zman izlicek miyim nasl bi duygu acabakizlar bisi dha sorcam yaa cok oldu sorularim. Kuralmis sadece bi embriyo yerlestriolarmis yasakmia dogrumu ben israr edcem ve iki tane isticem birine bsi olsa bri kalir
Amin canim insallah...canıım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu akşam güzel haberlerini alacağız...
İnsallah canim sagol...
Kiz nie guldun ki bendr hep gulerim guldururum insanlari herzmanda ama anlamadm neye guldunKiz sen beni.bugun cok guldurdun vallahi :) evet yumurtalar toplanirken cirilciplak olucaksin uzerinde hastane gomlegi olacak sadece ama uzerine carsaf orterler sadece en utandigin alt bolge acik olacak :)
anesteziden cikar cikmaz ustunu giydirmezler odana cikarirlar kendine gelince esin yardim eder giyinip gidersin doktorun uygun gordugu vakit...transferi izleyeceksin ama yasalara gore 35 yas alti iki embryo kesinlikle yasakmis koyarlarmi gizlice bilmem...
adetin 2. gününde misin? hangi iğneyi verdiler ? aşama aşama yaz lütfen bizide bilgilendir.haftaya adet olucam ve banada bi şeyler başlayacaklar yardımcı olursan sevinirim
Gulsen hemen hemen ayni asamalardayiz benm randevum yarina dort gun vuruldum ignelerimi hakkmizda hayrlsi bu yolda yoldas olalm birbirimize insallah
Listeyi goren oldu mu en son
canim benimkide 3. Gun embriyosuydu.8. Gunde silik cizgiyi gormustum.11. Gun kan testim pozitifti.bence hamilesin.canım 3. gün dü bakalım daha belli değil yarın kan vericem sonucu olumlu olur insallah....
canim hadi hayirlisi insallah guzel haberlerini alirizAllah razi olsun canim insallah... estagfirulah hepiniz bu topigin bastacisiniz bu topige can veren can yoldasisiniz..Rabbim seninde birdahaki denemende gonlunde ne varsa hemencik versin insallah caniiimm..bu arada sonuc bugun olabilirmis
canim hem muayene olacaksin,hemde tahlil vereceksinArkadaslar ben cok mesaj yaziyorum galiba ama cevremdeki kimse bilmio tup bebekle ilgli bilgileri yok o yuzden size rahatskzlik veriyorum. Pazartesi basladk dort gun igne vurulcaz yarina randevum var. Muayene mi olcam tahlilmi yapcam ne icin cagrdi dr acaba. Orda heyecandan dilim tutuluyo evdede meraktan catliyorum sora. Yumurta olusmusmudr? Ve bu igneler yumurtalar icin demi buyusun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?